Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα ολοκαίνουριο tea room/bistro στο χωριό, που θα σε ενθουσιάσει

Ένας χώρος γεμάτος γεύσεις και αρώματα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2023

To Cyheria είναι ένα βοτανικό πάρκο στην ελ. Αμμόχωστο. Καθώς εισέρχεσαι στον χώρο δεν μπορείς παρά να θαυμάσεις αυτή την υπέροχη δημιουργία. Ένα μέρος όπου οι πεταλούδες πετούν στα χέρια σου και οι μέλισσες ζουζουνίζουν δίπλα σου.

tea2.jpg


Οι αισθήσεις ξυπνούν στην θέα των αποχρώσεων του πράσινου και καθώς εισπνέεις τις απίστευτες μυρωδιές των βοτάνων, το σώμα ζωντανεύει και ενεργοποιείται. Ανθισμένες λεβάντες, ένας μεγάλος λαβύρινθος και ένα μονοπάτι κυπαρισσιών, είναι μερικοί από τους θησαυρούς του πάρκου.


Η Μιράντα και ο Αδάμος είναι τα άτομα πίσω από αυτή τη δημιουργία. Το όραμά τους, η σκληρή δουλειά και η επιμονή τους είχαν ως αποτέλεσμα αυτόν τον πράσινο παράδεισο.

Παρόλα αυτά, το υφιστάμενο Τεϊοποτείο (Tea Room) στον χώρο, δεν σύναδε καθόλου με τη θεματολογία του πάρκου. Εξ ου και ήθελαν να δημιουργήσουν έναν πολυχώρο που να μπορεί χρησιμοποιείται ολόχρονα.

tea3.jpg

Το πρότζεκτ ανέλαβε το γραφείο Sofia Suri Design Office, το οποίο μεταμόρφωσε το υφιστάμενο Tea Room σε ένα πραγματικό κόσμημα!

"Κεντρικά σχεδιάσαμε ένα τζάκι, καθώς η Μιράντα μάς τόνισε την ανάγκη ενός χώρου για να τοποθετεί τα υπέροχα στεφάνια που φτιάχνει. Ξύλο, πέτρα και άλλα φυσικά υλικά επιλέχθηκαν για το χώρο αυτό.
Εκτός από το Τεϊοποτείο/Bistro, σχεδιάσαμε και ένα μικρό σπιτάκι για την πώληση εισιτηρίων στο πάρκο μαζί με το κατάστημα προϊόντων Λεβάντας. Εύχομαι να μπορούσα να φέρω σε εσάς τις απίστευτες μυρωδιές του χώρου μέσα από τις φωτογραφίες αλλά αφού αυτό δεν είναι δυνατόν, επισκεφθείτε οι ίδιοι το χώρο και αναδυθείτε στα αρώματα των βοτάνων!"

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

tea4.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close