Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Λευκωσία τρώει ιαπωνικά στο νέο της εστιατόριο, που έφτασε από την Αγία Νάπα

H νέα άφιξη της πρωτεύουσας θα σε ενθου-ΣΟΥΣΙ-άσει

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2023

Για να λέμε την αλήθεια, αν δεν σου αρέσει το sushi, είναι προφανώς γιατί δεν έχεις δοκιμάσει το sushi το σωστό. Και αν δεν είσαι φανατικός της ασιατικής κουζίνας είναι γιατί δεν έχεις φάει σε αυθεντικά μαγαζιά!

Ποια είναι αυτά όμως και πού θα τα βρεις;

Το σούσι που όλοι αγαπήσαμε, τόσο για τη νοστιμιά και την άριστη ποιότητά του όσο και για τις value for money τιμές του, αλλά και τα πιο αυθεντικά ασιατικά πιάτα, που φτιάχνονται μάλιστα μπροστά στα μάτια σου, από τους πιο έμπειρους σεφ, είναι αυτά του Hokkaido Express Asian & Sushi που μας πρωτοσυστήθηκε στην Αγία Νάπα (το 1999), προτού ανοίξει τα "φτερά" του για Ηνωμένο Βασίλειο σε Λίβερπουλ, Μάνστεστερ και Γλασκώβη.

thumbnail_62B54959-E056-4F08-BFDE-7B33E0F3FC56.jpg

To Hokkaido Express Asian & Sushi, λοιπόν, ακολουθώντας πιστά τις αξίες της ιαπωνικής κουλτούρας και επιλέγοντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, ανοίγοντας ένα ακόμη κατάστημα, αυτή τη φορά στη Λευκωσία, στην οδό Αγαμέμνονος στην Έγκωμη.

Αυτή η νέα εστιατοριακή εμπειρία στεγάζεται σε ένα κομψό χώρο με ζεστή ατμόσφαιρα, όμορφη διακόσμηση και ασιατικό ταμπεράμεντο, δίνοντάς σου την επιλογή για dine in και take away.

thumbnail_F25B0E85-CCEF-4349-B70F-E68A30F84919.jpg

Τα πιάτα, τα οποία βασίζονται στην παραδοσιακή και fusion ιαπωνική κουζίνα, είναι όλα τους υπέροχα, πρωτότυπα και κυρίως πολύ πολύ γευστικά. Στα must try η μεγάλη ποικιλία σε σούσι, nigiri και sashimi τα οποία μπορείς να τα απολαύσεις και με την παρέα, επιλέγοντας τα πλούσια platters. California roll, Salmon and Tuna Avocado Roll, Salmon Crispy Roll, Special Unagi Roll, Salmon Nigiri, Sea Bass Nigiri, salmon, sea bass ή tuna sashimi είναι μόνο μερικές από τις πιο κλασικές επιλογές. Υπάρχουν όμως και τα Hokkaido New Style Sushi Rolls που θα σε ενθουσιάσουν με τους γευστικούς συνδυασμούς τους!

Tuna Tataki with Spicy Citrus Sauce και Sea Bass Ceviche είναι επίσης από τα πιάτα που θα ξεχωρίσεις.

01 - Hokkaido Express - Cover 3 (2).jpg

Δοκίμασε ακόμα Dumplings (με κοτόπουλο, γαρίδα ή λαχανικά), Salmon Teriyaki, εξαιρετικά Yakisoba Noodles με κοτόπουλο, τραγανή πάπια, καθώς και ασιατικές σπεσιαλιτέ, με κοτόπουλο, χοιρινό ή βοδινό, όπως Sweet and Sour Chicken, Chicken Red Curry, Beef Black Bean Sauce, Pork Red Curry κ.ά. Είναι όλα τους καταπληκτικά κι άλλο τόσο χορταστικά.

Party Platter.jpg

Σαλάτες και συνοδευτικά συμπληρώνουν το μενού και την απόλαυση!

Ότι κι αν επιλέξεις από το πλούσιο μενού τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι το Hokkaido Express Asian & Sushi έχει πια κατακτήσει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τις γευστικές μας προτιμήσεις.

Yakisoba Prawns.jpg

(22513555) Αγαμέμνονος 6, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Πεμ 12.00-22.00 & Παρ-Κ 12.00-22.30.
Website: www.hokkaidoexpress.com.cy
Εmail: info@hokkaidoexpress.com.cy
Facebook: Hokkaido Express Nicosia
Instagram: Hokkaido Express Nicosia

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close