Πετάμε από Λάρνακα για Αθήνα με την Sky Express

Απευθείας πτήσεις με μέχρι και τρία δρομολόγια την ημέρα στη Λάρνακα, ξεκίνησε η SKY express από την Ελλάδα.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η εταιρεία επεκτείνει το πτητικό της έργο, καλύπτοντας τις ανάγκες και απαιτήσεις του επιβατικού κοινού, διενεργώντας μέχρι και τρία απευθείας δρομολόγια καθημερινά στη γραμμή Αθήνα - Λάρνακα με τα νέα υπερσύγχρονα ιδιόκτητα αεροσκάφη της Airbus A320neo. Οι ταξιδιώτες μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου έχουν στη διάθεσή τους προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους, προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες και ευέλικτες επιλογές ταξιδιού».

Προστίθεται ότι «η εταιρεία εφαρμόζει ολοκληρωμένο πλάνο μέτρων για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας επιβατών και προσωπικού με το πρόγραμμα ενισχυμένης φροντίδας και υγιεινής “CarePlane”. Η SKY express ξεκινά από τη Λάρνακα την επέκτασή της σε δημοφιλείς προορισμούς του εξωτερικού».

Ο Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ & CEO της SKY express ανέφερε πως «σε μια περίοδο που το πτητικό έργο συρρικνώνεται διεθνώς, η SKY express μεγαλώνει. Μετά από πτήσεις σε 34 προορισμούς στην Ελλάδα, οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται στο εξωτερικό, ξεκινώντας από τη Κύπρο. Με τα νέα υπερσύγχρονα αεροπλάνα της εταιρείας, οι ταξιδιώτες Ελλάδας και Κύπρου έχουν μια νέα, αξιόπιστη και συμφέρουσα επιλογή, στηρίζοντας ταυτόχρονα την κυπριακή οικονομία και τον τουρισμό τώρα που η χώρα το χρειάζεται περισσότερο».

Ο κ. Κροκίδας εξέφρασε ακόμα τη βεβαιότητα ότι «η κυπριακή κοινωνία θα αγκαλιάσει την εταιρεία και θα χτίσουμε μια στέρεη, μακροχρόνια και αμοιβαία επωφελή σχέση».

Η Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης και Επικοινωνίας της Hermes Airports είπε ότι «προσβλέπουμε στην έναρξη του καινούριου δρομολογίου από τη SKY express, αφού προστίθεται μια νέα επιλογή σε έναν δημοφιλή προορισμό της Αθήνας. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και η προσπάθεια μας επικεντρώνεται στην επαναφορά όσο το δυνατό περισσότερων δρομολογίων και αεροπορικών εταιρειών με στόχο βεβαίως να αυξηθούν οι επιλογές του ταξιδιωτικού κοινού , αλλά και να ενισχυθεί η εξυπηρέτηση των επιβατών στα ταξίδια τους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «πρόσφατα η SKY express απέκτησε έξι ολοκαίνουργια αεροσκάφη Airbus, τύπου Α320neo που θα καλύψουν τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Η εταιρεία διαθέτει επίσης 10 αεροσκάφη τουρμποπρόπ της εταιρείας ATR –κοινοπραξία της Airbus και της Leonardo– από τα οποία 5 είναι τύπου ATR 72-500 και πέντε τύπου ATR 42-500».

Πηγή: ΚΥΠΕ

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30