Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2023
Μια σημαντική προσθήκη στον τομέα της εστίασης στην Κύπρο κάνει η Property Gallery, εγκαινιάζοντας το νέο στιλάτο παραθαλάσσιο εστιατόριο, Petite Plage. Το εστιατόριο βρίσκεται στην ακτή της τουριστική περιοχής Αγίου Τύχωνα, με το όνομά του να αντικατοπτρίζει απόλυτα την τοποθεσία του αλλά και την ιδέα πάνω στην οποία έχει σχεδιαστεί.

Το νέο talk-of-the-town αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θα ήθελαν να απολαύσουν την αμμώδη παραλία και τα καταγάλανα μεσογειακά νερά της, κάνοντας ηλιοθεραπεία στις πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες του εστιατορίου. Για όσους ψάχνουν την περιπέτεια, προσφέρονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για θαλάσσια αθλήματα πολύ κοντά στον εστιατόριο, καθώς και μια σειρά από παραλίες με μπλε σημαία κατά μήκος της ειδυλλιακής ακτογραμμής της Λεμεσού.
Το προσεκτικά διαμορφωμένο μενού περιλαμβάνει λαχταριστές μεσογειακές επιλογές, με μια διευρυμένη λίστα από κρασιά και εμβληματικά κοκτέιλ. Το Petite Plage είναι επίσης ο καλύτερος προορισμός για πρωινό ή brunch δίπλα στη θάλασσα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ζεστή διακόσμηση.

Σίγουρα για τους νεαρούς επισκέπτες του, θα αποτελέσει τον αγαπημένο τους προορισμό, καθώς το Petite Plage έχει διαμορφώσει ένα παιδικό μενού με μια πλούσια γκάμα από δημιουργίες παγωτών που μπορούν να απολαύσουν. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον ολοκαίνουργιο παιδότοπο, ο οποίος αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία μοναδικών κατασκευών και δραστηριοτήτων που θα μαγέψουν τα παιδιά κάθε ηλικίας.
Ο θαυμάσιος και σύγχρονος σχεδιασμός του εστιατορίου, το εξαίσιο μενού του, το καταπράσινο τοπίο που το περιβάλλει και η θέα στη θάλασσα που κόβει την ανάσα, υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες του.

Η Property Gallery έχει αναπτυχθεί σε μια από τις πιο αξιοθαύμαστες και έγκριτες αναπτυξιακές εταιρείες της Λεμεσού. Η ομάδα της έχει κερδίσει αψεγάδιαστη επαγγελματική φήμη και αναγνώριση στην επιχειρηματική κοινότητα καθώς και 46 διεθνή βραβεία για σχεδιασμό, ποιότητα και καινοτομία. Παράλληλα, έχει παραδώσει περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα έργα, με πολλά άλλα να βρίσκονται σε εξέλιξη. Διαθέτει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο ακινήτων με περισσότερες από 500 ιδιοκτησίες που συνεχώς αναβαθμίζεται.
Σχετικά

Το νέο γλυκό spot της Αγίας Νάπας με τα παγωτά υπερπαραγωγή που πρέπει να επισκεφτείς
Η νέα άφιξη που "λιώνει" για σένα

Στον «Σεφταλή» θα πας για γρήγορο σουβλάκι, γύρο και (φυσικά) σεφταλιές!
Το στέκι που θα φας street foodμετά τις βουτιές σου

Η τιμή του μεζέ σε 8+1 υπέροχα ταβερνάκια με αυλή, στη Λάρνακα
Σε ποιες αυλές θα σου στρώσουν τραπέζι, θα σε σερβίρουν καλοφτιαγμένα μεζεδάκια και πόσα θα τα πληρώσεις

12 γευστικές στάσεις για καλό φαγητό στις δροσερές Πλάτρες
Το καταπράσινο χωριό του Τροόδους αποτελεί ένα σημαντικό γαστρονομικό προορισμό με πολλές επιλογές για νόστιμα πιάτα, σούβλα, μεζέ και πέστροφα

Το εστιατόριο που τα καλοκαίρια αναφωνεί Viva Mexico
Μία μεξικανική φιέστα στην καρδιά του απόλυτου καλοκαιρινού προορισμού, του Πρωταρά

Φάγαμε τρομερό gelato σε δημοφιλή μπιραρία του Πρωταρά
Η νέα προσθήκη στο μενού της gastropub του Πρωταρά, κάνει θόρυβο

Δύο μοναδικά εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα της Αγίας Νάπας, που αξίζει να ανακαλύψεις το φετινό καλοκαίρι
Από τη χαλαρή πολυτέλεια του Vala Beach Club μέχρι την υψηλή κουζίνα και τα δημιουργικά cocktails του Glasshouse Lounge Restaurant, εδώ θα ζήσεις εμπειρίες που συνδυάζουν θάλασσα, γεύση και στυλ

Ο Αντρέας φτιάχνει την Kreppa που έχει ξετρελάνει τους Λεμεσιανούς και όχι μόνο
Το ολοκαίνουριο, μοντέρνο truck της πόλης, φτιάχνει την καλύτερη -ίσως- κρέπα που έχει φάει μέχρι σήμερα

Taste Atlas: Μια ελληνική πόλη στις 100 καλύτερες για φαγητό στον κόσμο
Ωστόσο, δεν είναι ψηλά στη λίστα καθώς δεν μπήκε ούτε στις 50 καλύτερες πόλεις - Διαθέτει «μοναδικά παραδοσιακά εστιατόρια»

Taste Atlas: Η ελληνική κουζίνα είναι η καλύτερη στον κόσμο - Στη λίστα και η κυπριακή
«Πού να πάμε για καλοκαιρινές διακοπές; Κάπου με το καλύτερο φαγητό, φυσικά!» γράφει το Taste Atlas

Ένα από τα αρχαιότερα στέκια της Λευκωσίας για οφτό, επιστρέφει
Επαναλειτουργεί σήμερα, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα

Τις Παρασκευές του Ιούλη πάμε για Smash burger με θέα στη νέα ταβέρνα του Καλοπαναγιώτη
Smash Fridays στη Μωροκανέλλα στον Καλοπαναγιώτη – Smash burgers με θέα την κοιλάδα της Μαραθάσας