Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023
Μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του, η Sadie Harper και η μικρότερη αδελφή της Sawyer, είναι συντετριμμένες.
Ο ψυχολόγος πατέρας τους, Will, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον δικό του πόνο, με αποτέλεσμα να είναι απών από τις ζωές των κοριτσιών. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται στο σπίτι τους ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.
Η ταινία τρόμου "The Boogeyman", είναι βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του κορυφαίου Stephen King. Η σκηνοθεσία είναι του Rob Savage ("Host"), με πρωταγωνιστές τους Chris Messina, Sophie Thatcher και Vivien Lyra Blair.
"Ο Μπαμπούλας" είναι μια κλασική ταινία τρόμου στο ύφος της ταινίας "Το Πνεύμα του Κακού" που εμπεριέχει τόσο τρόμο όσο και συναίσθημα,” δηλώνει ο σκηνοθέτης. "Θυμάμαι έντονα τον τρόμο που ένιωσα διαβάζοντας ως παιδί την ιστορία του King, και αυτόν ακριβώς τον τρόμο της παιδικής ηλικίας είναι που ήθελα να προκαλέσω και στο κοινό. Η ταινία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα δημιουργών και υποστηρίζεται από τις υπέροχες ερμηνείες των καταπληκτικών ηθοποιών μας, που πραγματικά με έχουν συγκλονίσει. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ταινία μας και ανυπομονούμε να σας θυμίσουμε, πόσο φοβόσασταν το σκοτάδι όταν ήσασταν παιδιά".
Σχετικά

Πάμε για θερινό σινεμά σε ένα ειδυλλιακό χωριό της Μαραθάσας
Μία μοναδική βραδιά για μικρούς και μεγάλους για ταινίες κάτω από τ' αστέρια

Αύγουστος στον θερινό κινηματογράφο του «Κωνστάντια»
Οι ταινίες που θα δούμε αυτή τη βδομάδα στον Μαραθωνιο Θερινών Προβολών 2025

Together
Dave Franco και Alison Brie ενώνουν σώματα και ψυχές σε μία από τις καλύτερες ταινίες horror της χρονιάς

Τόσο Κοντά, Τόσο Μακριά
Μια ταινία της Αλίκης Δανέζη Knutsen με τους Αγγελική Παπούλια και Ανδρέα Κωνσταντίνου

The Big Blue: Μία μοναδική προβολή στον Κινηματογράφο Pantheon
Η ταινία-σταθμός του Γάλλου σκηνοθέτη Luc Besson

I Know What You Did Last Summer
Το εμβληματικό slasher των ‘90s επιστρέφει με παλιούς και νέους ήρωες

To A Land Unknown
Ένα σύγχρονο δράμα προσφυγιάς του Παλαιστίνιου δημιουργού Mahdi Fleifel γυρισμένο στην καρδιά της Αθήνας


The Ritual
Ο Al Pacino πρωταγωνιστεί σε μία ταινία τρόμου βασισμένη σε αληθινό εξορκισμό!

Boonie Bears: Future Reborn
Τα αγαπημένα αρκουδάκια ταξιδεύουν στο μέλλον και ο πλανήτης δεν είναι όπως τον θυμόντουσαν

"Jaws": 50th Anniversary Screening στον κινηματογράφο Πάνθεον
Eπετειακή προβολή της θρυλικής ταινίας του Steven Spielberg, για τον εορτασμό των 50 χρόνων από την κυκλοφορία της
