Μουσική , Τα καλύτερα της Κύπρου

Οι 30 καλύτερες συναυλίες του Ιουνίου

Αυτές είναι οι συναυλίες του μήνα, που ανακοινώθηκαν και πρέπει να ξέρεις

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2023

'Εφτασε το καυτό κυπριακό καλοκαίρι και μαζί του φέρνει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής (και όχι μόνο) μουσικής βιομηχανίας, για να τα απολαύσουν τα μάτια μας… και τ’ αυτιά μας βέβαια.

Από μεγάλα φεστιβάλ μέχρι και τις υπάιθριες συναυλίες, όλες οι συναυλίες του Ιουνίου μπήκαν σε ένα calendar που θα σας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της live μουσικής κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Μην ξεχνάς και τις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν ενόψει των εκδηλώσεων για τον Κατακλυσμό σε όλες τις πόλεις του νησιού μας (περισσότερα εδώ).

Κώστας Μαρτάκης, Άκης Δείξιμος και Χριστίνα Ράλλη
Η Δερύνεια που καμαρώνει για τις φράουλές της -για τις οποίες είναι γνωστή, άλλωστε- ετοιμάζεται να γιορτάσει διοργανώνοντας το 12ο Φεστιβάλ Φράουλας. Η μεγάλη γιορτή θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 2 Ιουνίου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα. Το ψυχαγωγικό κομμάτι του φεστιβάλ, θα αναλάβει ο Κώστας Μαρτάκης, μαζί με τους Άκη Δείξιμο και Χριστίνα Ράλλη.
>> Παρασκευή 2 Ιουνίου, Δερύνεια, 18.00. Είσοδος ελεύθερη.

Μαρίζα Ρίζου
Με τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ ‘’Το Χωριό’’ η Μαρίζα Ρίζου επιστρέφει με ανυπομονησία για τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. «Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο 4ος δίσκος μου με τίτλο ‘Το Χωριό’. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δε γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στην βαθιά εκτίμηση της ζωής και ‘’Του Χωριού’’ του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε. Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά.
>> Παρασκευή 2 Ιουνίου, Χάνι του Ιμπραήμ, Πάφος, 20.00. Πληροφορίες: 99652305. Τιμή εισιτηρίου: €20.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Καλοκαίρι στα Λύμπια, με 12 "δυνατές" συναυλίες

melisses.jpg

Μέλιsses
Ναι... οι Μέλιsses (ξανά)ρχονται στο νησί μας, αυτή τη φορά για να υποδεχθούν μαζί μας το καλοκαίρι στο Nava Seaside, τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης. Οι Μέλισσες μέσα από τις επιτυχίες τους αλλά και παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί έχουν καταφέρει να είναι θεωρούνται το κορυφαίο ελληνικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά τα μαγαζιά όπου εμφανίζονται. Έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει εδώ και περίπου μια δεκαετία, αλλά και νεότερες όπως τα τραγούδια «Κρυφτό», το «Κύμα» και «Δεν έχω ιδέα», "Για μένα βράδιασε", οι Μέλισσες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο νησί μας για ένα ακόμα ανεβαστικό καλοκαίρι!
>> Σάββατο 3 Ιουνίου, Nava Seaside, Πρωταράς. Πληρ. 22777744.

Γιώργος Σαμπάνης
Ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πολύπλευρος καλλιτέχνης της νέας γενιάς δίνει ένα νέο ραντεβού με το κοινό του στην Κύπρο, σε μία συναυλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Ένα show με δικά του τραγούδια αλλά και τεράστιες επιτυχίες που έχει χαρίσει σε άλλους καλλιτέχνες. "Άσε με να σε Προσέχω", "Κάτι σαν Αστέρι, "Άγρια Θάλασσα", "Αυτό που αγαπάς", "Τίποτα" κ.ά. θα μας διασκεδάσουν και θα μας ανεβάσουν.
>> Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός. Πληρ. 99852220.⁣


Λευτέρης Πανταζής
Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για έναν αυθεντικό τραγουδιστή - διασκεδαστή, που πάντα καταφέρνει να μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του. Ο Λευτέρης Πανταζής ετοιμάζεται για μια μοναδική βραδιά στο Opus Venue στη Λεμεσό, γεμάτη με παλιά και νέα τραγούδια που αγαπήσαμε, όπου θα μας παρασύρει στο δικό του χορό.
>> Κυριακή 4 Ιουνίου, Opus Venue, Λεμεσός. Πληρ. 7000 0087.

vandi.jpg

Δέσποινα Βανδή
Με τη δημοφιλή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή ο Δήμος Παραλιμνίου διοργανώνει την καθιερωμένη μεγάλη συναυλία για την Κυριακή του Κατακλυσμού 2023 στον Πρωταρά. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 στις 9 το βράδυ στον μεγάλο χώρο στάθμευσης της παραλίας Fig Tree Bay στον Πρωταρά και η μεγάλη Ελληνίδα σταρ υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε ένα φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.
>> Κυριακή 4 Ιουνίου, χώρος στάθμευσης παραλίας Fig Tree Bay, Πρωταράς. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Όλοι οι χώροι στάθμευσης στον Πρωταρά θα διατίθενται δωρεάν για το κοινό.

Ματούλα Ζαμάνη
Στη γωνία του νέου κόσμου και στο φανταστικό τεταρτημόριο της μνήμης του πόθου και της θάλασσας, η Mατούλα Ζαμάνη έρχεται από τους Αμοργιανούς βράχους στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών την Πέμπτη 8 Ιουνίου, με καινούργια τραγούδια στο χρώμα του ουρανού. Σε συνθήκη καλοκαιρίας, με δικά της περιπλανώμενα τραγούδια, λαϊκές μελωδίες της ζωής, άσματα του ποιητή εκ Μεταξοχωρίου κι αλλόκοτες ιστορίες που σφηνώνουν στην κάρδια και φυτρώνουν στο νου. Η Ματούλα Ζαμάνη μας καλεί στο τραγούδι και στον χορό, στην μελαγχολία που γίνεται γέλιο και τρυφερότητα, στα δάχτυλα και τις ανάσες.
>> Πέμπτη 8 Ιουνίου, Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών, επ. Λευκωσίας. Πληρ. 99810011.

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε. «Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!».
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: €28 (προπώληση) | €35 (είσοδος).
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. Εισιτήρια: €28 (προπώληση) | €35 (είσοδος).

vertis.jpg

Νίκος Βέρτης
Ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει 20 χρόνια στο τραγούδι και ξεκινά τη μεγάλη του περιοδεία από την Κύπρο, με μια μεγαλειώδη παραγωγή. Η εμφάνισή του αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή, με ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που θα επιμεληθεί ο ίδιος. Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα ταξιδέψει στην Κύπρο, ύστερα από 4 ολόκληρα χρόνια –η τελευταία του συναυλία δόθηκε το 2019 στον Πρωταρά- για να τραγουδήσει στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού. Η συναυλία που θα δώσει ο Νίκος Βέρτης στη Λεμεσό αναμένεται να είναι υψηλών προδιαγραφών, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου θα τοποθετηθούν καναπέδες και ένα άκρως φαντασμαγορικό stage, με εικόνες, μελωδίες και ήχους που θα εντυπωσιάσουν, φαντασμαγορικά σκηνικά και μπαλέτα, ποιότητα, ποικιλία και εκπλήξεις σε ένα μοναδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα!
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός.

Θάνος Καλλίρης & Δημήτρης Κόκοτας
Το απόλυτο live πάρτι είναι εδώ! Ο Θάνος Καλλίρης και ο Δημήτρης Κόκοτας μαζί, σε ένα χορταστικό live που τα έχει όλα! Και ποπ και λαϊκό και δώσε πόνο και χορό! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις γνωστές και πολύ αγαπημένες επιτυχίες τους αλλά και μουσικές αναδρομές από όλα τα ρεπερτόρια στο πέρασμα των δεκαετιών, πάντα με γνώμονα το κέφι. Καλή ελληνική μουσική από όλα τα είδη και όλες τις δεκαετίες, από δύο πολύ αγαπημένους ερμηνευτές. Ένα πάρτι που δεν πρέπει να χάσεις, ένα πάρτι που θα θυμίσει παλιές καλές εποχές διασκέδασης, ένα πάρτι που θα θέλεις ξανά και ξανά! Opening Set: Dj Jimmy The Destroyer.
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 22.00, €20. Πληροφορίες: 99059257.

Γιώργος Τσαλίκης & Κέλλυ Κελεκίδου
Το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων Κύπρου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων και Κηδεμόνων Περιφερειακού Λυκείου Παλιομετόχου και Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς ετομάζουν το πρώτο Φεστιβάλ Νεολαίας Δυτικής Λευκωσίας στις 9 και 10 Ιουνίου 2023, στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς, από τις 18:00 έως τις 00:00. Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στη νέα γενιά του τόπου μας με την πρώτη μέρα να στοχεύει στην ανάδειξη της παράδοσης και τη δεύτερη στην ψυχαγωγία του κοινού. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθούν για τις ανάγκες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των μαθητών των δύο σχολείων.
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς.

apergis.jpg

Νίκος Απέργης
Ερμηνευτής με πολλές επιτυχίες, ο Νίκος Απέργης, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί μία σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο. Και απ’ ό,τι φαίνεται η Κύπρος τoύ πάει πολύ! Ο καλλιτέχνης "σπάει τα φρένα" κι έρχεται για 3 ανεβαστικές εμφανίσεις στη Λεμεσό, τα Σάββατα 10, 17 και 24 Ιουνίου.
>> Σάββατο 10, 17 & 24 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός. Πληρ. 99852220.

kotsiras2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιάννης Κότσιρας
Το καλοκαίρι που έρχεται κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Σασμός φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες! Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας, η Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και την ερμηνεία της στην “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της. Η Δήμητρα Μπουλούζου μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Σημαντική η συνεργασία της στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά Σασμός, αλλά και αυτή με το Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα ανάποδα.»
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας, 20:30. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.

Λούκας Γιώρκας
Ο Λούκας Γιώρκας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Κύπρο με τρεις μοναδικές συναυλίες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό. Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης επιμελήθηκε, σχεδίασε και θα παρουσιάσει με την οκταμελή ορχήστρα του ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει σε ήχους και επιτυχίες τόσο του ίδιου όσο και της νεότερης Ελληνικής και Κυπριακής μουσικής ιστορίας με ανατρεπτικές επιλογές, ιδιαίτερα αφιερώματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Ως εξέχων πρεσβευτής της Europa Donna Κύπρου, o Λούκας Γιώρκας, προσφέρει μέρος των εσόδων στον Οργανισμό, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια και το έργο του.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Σκαλί Αγλατζιάς, Λευκωσία. Εισιτήρια: TicketHour.
>> Πέμπτη 18 Ιουνίου, Μαρίνα Λάρνακας, Λάρνακα. Εισιτήρια: TicketHour.
>> Πέμπτη 28 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας», Λεμεσός. Εισιτήρια: TicketHour.

Πάνος Μουζουράκης
Ο ανατρεπτικός Πάνος Μουζουράκης σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση γεμάτη εκπλήξεις, την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς Ο αγαπημένος Πάνος Μουζουράκης, ένας από τους σπουδαιότερους και πιο πολυδιάστατους καλλιτέχνες και performer της γενιάς του, έχει ετοιμάσει για το κοινό ένα συναρπαστικό live και είναι έτοιμος για ακόμα μια φορά να μας εντυπωσιάσει με το απαράμιλλο ταλέντο του, τον πηγαίο αυθορμητισμό του, τη μοναδική του σκηνική παρουσία και την ιδιαίτερη φωνή του. Από την εμφάνισή του δε θα λείψουν αγαπημένες επιτυχίες του από την προσωπική του δισκογραφία όπως τα «Μπερδεμένος», «Αυτή Είναι Η Ζωή», «Φίλα Με Ακόμα», «Έπαθα Αγάπη», καθώς και αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών αλλά και πολλές ανατρεπτικές μουσικές «εκπλήξεις», όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει ο πολυπράγμων Πάνος Μουζουράκης σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση.
>> Τρίτη 13 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.

Μίλτος Πασχαλίδης
Έχοντας στις αποσκευές του αγαπημένα τραγούδια αλλά κυρίως τον ενθουσιασμό για ένα καλοκαίρι πιο αυθόρμητο και ελεύθερο από τα προηγούμενα, ο Μίλτος Πασχαλίδης, έρχεται στην Κύπρο για δύο συναυλίες, από αυτές που μένουν αξέχαστές. O Μίλτος Πασχαλίδης έβαλε την Κύπρο στην καλοκαιρινή του περιοδεία, εξ ου και θα βρεθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία και την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Κοινοτικό Στάδιο Πυργών στη Λάρνακα, για να μας ταξιδέψει παρέα με αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια. Η μεγάλη ανυπομονησία και η έντονη ανάγκη να ξανασυναντηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί, αποτελούν εγγυήσεις για ένα ραντεβού με αγαπημένες μουσικές, γνώριμους ήχους αλλά και αναπάντεχες εκπλήξεις!
>>Τετάρτη 14 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία.
>> Πέμπτη 15 Ιουνίου, Κοινοτικό Στάδιο Πυργών, Λάρνακα.

Δημήτρης Μπάσης
Η ΔΟΞΑ Δευτεράς παρουσιάζει τον Δημήτρη Μπάση σε μια μοναδική συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 61 χρόνων "Χορού Καισϊού". Ο Δημήτρης Μπάσης, έρχεται Λευκωσία για ένα μοναδικό live γεμάτο συναίσθημα, σπουδαίες επιτυχίες και διασκέδαση. Την Παρασκευή 16 Ιουνίου, στο Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς, στην επ. Λευκωσίας. Τραγούδια σύγχρονα και κλασικά που θα μας ταξιδέψουν, σε όλο το φάσμα της λαϊκής μουσικής μέσα από το πρίσμα της μοναδικής φωνής του αγαπημένου μας καλλιτέχνη. Μια ξεχωριστή αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια» μέχρι το «Κάθε Μέρα» και «Τ’ Ανίκητα» που “έντυσαν” σκηνές της σειράς «Σασμός» και “μάγεψαν” αμέσως το κοινό.
>> Παρασκευή 16 Ιουνίου, Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς, επ. Λευκωσίας, 20.30. Είσοδος: €15. Προπώληση: Soldoutticketbox.com & υπεραγορές Αλφαμέγα στη Λευκωσία (Από 29 Μαΐου). Πληρ. 99663154 ή 99052426.

Μελίνα Ασλανίδου
Η Αρχή Λιμένων Κύπρου γιορτάζει 50 χρόνια Πλεύσης και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του. Μάλιστα διοργανώνει μία μεγάλη συναυλία με τη δημοφική Ελληνίδα τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα μας ταξιδέψει με τις επιτυχίες της! Με τη «μαγική» της χροιά, ερμηνεύει, με θέρμη και εκφραστικότητα, τραγούδια που αγαπήθηκαν από το πρώτο τους άκουσμα. Τραγούδια από το πλούσιο προσωπικό της ρεπερτόριο που αφήνουν τα δικά τους χνάρια στον χάρτη της ελληνικής δισκογραφίας. Κι αυτά θα ακούσουμε, με φόντο τη θάλασσα της Λεμεσού.
>> Πέμπτη 22 Ιουνίου, Πλατεία Παλιού Λιμανιού Λεμεσού. Είσοδος ελεύθερη.

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Ιούνιο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Εξάλλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Προπώληση: Tickethour & ACS Courier. Πληρ. 99059257.

argyros.jpg

Κωνσταντίνος Αργυρός
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της νεάς γενιάς και αυτό γίνεται αντιληπτό κάθε φορά που κυκλοφορεί νέο τραγούδι, και κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Check in Cyprus, ο αγαπημένος τραγουδιστής επιστρέφει στην Κύπρο για μια ξεσηκωτική συναυλία που διοργανώνει o Αθλητικός Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου, στο Γήπεδο "Αντώνης Παπαδόπουλος" στη Λάρνακα. Εκεί θα μας ταξιδέψει με αγαπημένα τραγούδια όπως "Ηλιοβασίλεμα", "Ελπίδα", "Ελευθερός", "Ζήτα μου τ' αστέρια", "Αθήνα μου", "Ψέματα", "Τι να το κάνω" και άλλα πολλά.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Γήπεδο "Αντώνης Παπαδόπουλος", Λάρνακα. Εισιτήρια: TicketHour.

Λίνα Νικολακοπούλου
Μια συναυλία με αγαπημένα τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου, στην παρουσία της, με την αγάπη της έρχεται τον Ιούνιο στη Λευκωσία. Τα δικά της αγαπημένα, τα δικά μας λατρεμένα! Όσα χωρέσαμε σε μια συναυλία. Με τις φωνάρες της Σοφίας Παπάζογλου και του Θοδωρή Βουτσικάκη. Με Χορωδίες Παιδιών και Ενηλίκων υπό την διεύθυνση της Ανθής Παπαφιλίππου, τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου-Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, υπό την διεύθυνση του Γιάννη Μυράλη. Σε ενορχηστρώσεις του Αβραάμ Κοντού και με ορχήστρα από αξιόλογους μουσικούς. Τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Ταμείο Ευημερίας της Στέγης «Νέα Ελεούσα».
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, Δημοτικό Θεάτρο Λευκωσίας. Εισιτήρια: Tickethour.

Δήμητρα Γαλάνη και Μάρθα Φριντζήλα
H Δήμητρα Γαλάνη και η Μάρθα Φριντζήλα έρχονται αυτόν τον Ιούνιο στην Κύπρο πάνω «Σ’ ένα κύμα του Νότου» σε συνέχεια των δύο sold out παραστάσεών τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς (Λευκωσία) και την Τρίτη 27 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Heritage (Λεμεσός), οι δύο ερμηνεύτριες φέρνουν πρωτότυπα τραγούδια και διασκευές με νέα προσέγγιση μέσα από τη ματιά των νέων μουσικών που τις πλαισιώνουν και προτείνουν, όχι μια απλή συναυλία, αλλά μια μουσική παράσταση με σκηνική υπόσταση.
>> Δευτέρα 26 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: Tickethour.
>> Τρίτη 27 Ιουνίου: Αμφιθέατρο Heritage, Λεμεσός, 21.00. Εισιτήρια: Tickethour.

Στέλιος Ρόκκος
To αγαπημένο MEDFEST Limassol Beer Festival επιστρέφει 27 Iουνίου - 1 Ιουλίου, με άφθονη μπίρα και συναυλίες που θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, στον χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, στη Λεμεσό! Το MEDFEST Limassol Beer Festival 2023 λοιπόν, ανοίγει με το πιο πανηγυρικό τρόπο ο αγαπημένος μας Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος θα μας συνεπάρει με τα τραγούδια του, σε μια συναυλία γεμάτη συναίσθημα. Αναμένονται περισσότερα σύντομα.
>> Τρίτη 27 Ιουνίου, Χώρος Στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας, Λεμεσός.

Ηλία Καμπακάκης & Χριστίνα Σάλτη
Ο Ηλία Καμπακάκης, ένας καλλιτέχνη που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τεράστια επιτυχία και κυκλοφορεί τραγούδια τα οποία σπάνε τα ταμεία και η Χριστίνα Σάλτη έρχονται για ένα live που θα αφήσει το "στίγμα" του στο φετινό καλοκαίρι, στο πλαίσιο του MEDFEST Limassol Beer Festival. Εκεί, θα ακούσουμε τραγούδια όπως "Παράλληλη αγάπη", "Σου ζητώ απόψε χάρη", "Σιγά", "Θεωρίες" κι άλλα πολλά.
>> Τετάρτη 28 Ιουνίου, Χώρος Στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων στο soldoutticketbox.

remos.jpg

Αντώνης Ρέμος
Ο Αντώνης Ρέμος, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, έρχεται αυτό το καλοκαίρι στην Κύπρο για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές. Δύο υπέροχες συναυλίες, γεμάτες αγαπημένα τραγούδια, μοναδικές ερμηνείες και πολύ κέφι στην Λάρνακα. Πλαισιωμένος από μια δυνατή μπάντα με καταξιωμένους σολίστες, ο Αντώνης Ρέμος, για ακόμη μια φορά, θα μας εντυπωσιάσει με τις δυνατές ερμηνείες του και τα τραγούδια του παλιά αλλά και καινούργια, που έχουμε όλοι αγαπήσει και τραγουδήσει. Δύο μοναδικές συναυλίες που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
>> Τετάρτη 28 & Πέμπτη 29 Ιουνίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: Tickethour.


Mente Fuerte & Αναστασία
Tην Πέμπτη 29 Ιουνίου, τη σκυτάλη στο MEDFEST Limassol Beer Festival παίρνει ο Mente Fuerte, ένας από τους πιο ανερχόμενους ραπ καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο οποίος θα ανεβάσει τη διάθεση με τα τραγούδια του. Μαζί του μία από τις πιο επιτυχημένες νέες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο λόγος για την Αναστασία που έρχεται για να μας ξεσηκώσει με γνωστά τραγούδια όπως «Μυστικό», «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο».
>> Πέμπτη 29 Ιουνίου, Χώρος Στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων στο soldoutticketbox.

Υπόγεια ρεύματα & Κίτρινα Ποδήλατα
Την πρότελευταια μέρα του MedFest στη σκηνή θα ανέβουν τα θρυλικά μουσικά συγκροτήματα, "Υπόγεια Ρεύματα" και "Κίτρινα Ποδήλατα" τα οποία θα μας συνεπάρουν με τραγούδια που άφησαν το "στίγμα" τους.
>> Παρασκευή 30 Ιουνίου, Χώρος Στάθμευσης Ποταμού Γερμασόγειας, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων στο soldoutticketbox.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου
Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στο Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών την Παρασκευή 30 Ιουνίου, με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.
>> Παρασκευή 30 Ιουνίου, Δημοτικό Θεατράκι των Λυμπιών, επ. Λευκωσίας. Εισιτήρια εδώ. Πληρ. 99810011.

Μάκης Δημάκης
Γνήσια, λαϊκή φωνή και πολύ αγαπητός στο κοινό! Ο Μάκης Δημάκης ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται στην Κύπρο για ένα και μοναδικό live. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του ''Κανείς δεν είναι κανενός", "Αναφορές", "Εγώ δεν μπορώ", "Τάμα" κ.ά. ξεσηκώνοντας τα πλήθη.
>> Παρασκευή 30 Ιουνίου, Κατωκοπιά - Επιστροφή “Γλαύκος Κληρίδης”, Περιστερώνα, επ. Λευκωσίας.

alkistis.jpg

Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Μία διαφορετική μουσική συνάντηση μας υπόσχεται για αυτό το καλοκαίρι η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, μία συνάντηση «Εξω καρδιά!». Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μία μουσική ισορροπία προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της, που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές! Η εντυπωσιακή επιτυχία των συναυλιών της είναι αναμφισβήτητα το γεγονός του καλοκαιριού, για αυτό και πάλι θα είναι κοντά μας σε μία παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ξεχωριστή! Μαζί της οι μουσικοί: Θωμάς Κοντογεώργης πιάνο, Πέτρος Βαρθακούρης μπάσο, Κώστα Καρακατσάνης βιολί, κιθαρα, φυσαρμόνικα, Ανδρέας Λάσος κιθάρες Κώστας Μυλωνάς drums.
>> Παρασκευή 30 Ιουνίου, Αρχαία Αγορά Αμαθούντας, Λεμεσός, 20.30.. Είσοδος ελεύθερη (δελτία για την δωρεάν είσοδο για τη συναυλία εξασφαλίζονται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίου Τύχωνα, από την tickethour.com.cyκαι από το γραφείο Παπαδόπουλος & Σχοινής Παραγωγές - το γραφείο βρίσκεται στην οδό Ειρήνης 158).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close