Nightlife & Music , Τα καλύτερα της Κύπρου

To απόλυτο beach bar του νησιού μόλις άνοιξε

Η διασκέδαση φέτος αποκτά ξεχωριστά vibes στον Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2023

Στον Πρωταρά κάθε καλοκαίρι η διασκέδαση αποκτά ξεχωριστά vibes χάρη κυρίως στα μαγαζιά που δημιουργούν ατμόσφαιρα τροπικού νησιού, παίζουν "δυνατή" μουσική και σερβίρουν καλοφτιαγμένα πιάτα και ποτά!

Το Serena Beach Bar έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτή την άποψη αλλά και για να σου προσφέρει ένα στέκι όπου όλα αυτά συμβαίνουν, και μάλιστα στην πιο διάσημη περιοχή!

Το Serena Beach Bar λοιπόν, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του για τη σεζόν, σε καλωσορίζει σε έναν παραμυθένιο κήπο. Τα φυτά, το πράσινο, η tropical ατμόσφαιρα γενικά είναι το πρώτο που σε κερδίζει μέχρι να συνειδητοποιήσεις πως αυτός ο χώρος είναι τόσο ζεστός και οικείος, όσο ο κήπος καλών φίλων που σε καλούν σπίτι τους. Ένα μέρος που συνδυάζει ξαπλώστρες, καλό φαγητό και διασκέδαση!

serena2.jpg

Κι εδώ φέτος η φιλοξενία έχει τις δικές της εκπλήξεις, αφού φέτος στην κουζίνα του Serena μετακόμισε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πρωτεύουσας, το Olio.

Πιο συγκεκριμένα ο σεφ και η ομάδα του Olio για τους επόμενους 3 καλοκαιρινούς μήνες θα βρίσκονται στον Πρωταρά, σερβίροντας εκεί καλοφτιαγμένες μεσογειακές γεύσεις μέσα από ένα νέο μενού που δημιουργήθηκε ειδικά για τη σεζόν, προκειμένου να σου χαρίσει ένα μοναδικό dining experience.

Ανάμεσα στα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι η αστακογαριδομακαρονάδα, οι λατρεμένοι κολοκυθοκεφτέδες και το tuna tartare με χειροποίητα brioche. Το φαγητό σου θα συνοδεύσεις με signature cocktails, όπως το Serena Watermelon, το Rose Mule και το Greek Passion.

Επιπλέον σημείωσε ότι το μαγαζί, πέρα από καλό φαγητό και χαλάρωση, θα προσφέρει και διασκέδαση μίας και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα φιλοξενεί special DJ sets αλλά και live events!

(23833000) Βρυσσουδίων 115, Πρωταράς.

serena3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close