Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαΐου 2023
Στον Πρωταρά κάθε καλοκαίρι η διασκέδαση αποκτά ξεχωριστά vibes χάρη κυρίως στα μαγαζιά που δημιουργούν ατμόσφαιρα τροπικού νησιού, παίζουν "δυνατή" μουσική και σερβίρουν καλοφτιαγμένα πιάτα και ποτά!
Το Serena Beach Bar έρχεται για να επιβεβαιώσει αυτή την άποψη αλλά και για να σου προσφέρει ένα στέκι όπου όλα αυτά συμβαίνουν, και μάλιστα στην πιο διάσημη περιοχή!
Το Serena Beach Bar λοιπόν, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του για τη σεζόν, σε καλωσορίζει σε έναν παραμυθένιο κήπο. Τα φυτά, το πράσινο, η tropical ατμόσφαιρα γενικά είναι το πρώτο που σε κερδίζει μέχρι να συνειδητοποιήσεις πως αυτός ο χώρος είναι τόσο ζεστός και οικείος, όσο ο κήπος καλών φίλων που σε καλούν σπίτι τους. Ένα μέρος που συνδυάζει ξαπλώστρες, καλό φαγητό και διασκέδαση!

Κι εδώ φέτος η φιλοξενία έχει τις δικές της εκπλήξεις, αφού φέτος στην κουζίνα του Serena μετακόμισε ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια της πρωτεύουσας, το Olio.
Πιο συγκεκριμένα ο σεφ και η ομάδα του Olio για τους επόμενους 3 καλοκαιρινούς μήνες θα βρίσκονται στον Πρωταρά, σερβίροντας εκεί καλοφτιαγμένες μεσογειακές γεύσεις μέσα από ένα νέο μενού που δημιουργήθηκε ειδικά για τη σεζόν, προκειμένου να σου χαρίσει ένα μοναδικό dining experience.
Ανάμεσα στα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι η αστακογαριδομακαρονάδα, οι λατρεμένοι κολοκυθοκεφτέδες και το tuna tartare με χειροποίητα brioche. Το φαγητό σου θα συνοδεύσεις με signature cocktails, όπως το Serena Watermelon, το Rose Mule και το Greek Passion.
Επιπλέον σημείωσε ότι το μαγαζί, πέρα από καλό φαγητό και χαλάρωση, θα προσφέρει και διασκέδαση μίας και καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θα φιλοξενεί special DJ sets αλλά και live events!
(23833000) Βρυσσουδίων 115, Πρωταράς.

Σχετικά

Πίσω στα 00’s Party: Φοράει τα καρναβαλίστικά του και έρχεται στη Λευκωσία να μας ξεσηκώσει!
Millennials της Λευκωσίας, ήρθε το carnival party που περιμένατε!

Μια πόλη σε ρυθμό, μια νύχτα εκπληκτική... στη Λεμεσό
Ζήσε την απόλυτη Carnival Fiesta στη Λεμεσό

Το Guaba ετοιμάζει ένα μοναδικό πάρτι για να αποχαιρετήσει το καρναβάλι
Ετοιμάσου από τώρα

Tέσσερις νύχτες στο Dark Dreams, το ψυχεδελικό φεστιβάλ του νησιού
Στο κτήμα Camelot θα παίζει psycore και hitech μουσική

Το διάσημο Zester κλείνει τις πόρτες του (και μας αποχαιρετά)
Μας αποχαιρετά με έναν τελευταίο χορό

To BrewFellas ετοιμάζει ένα πολύ "δυνατό" πάρτι!
Με φαγητό, μπίρα και ανεβασμένη διάθεση

Απογεύματα Τετάρτης στο AMARA Hotel με Aperitivo by Ristorante Locatelli
Βιώσαμε την εμπειρία στο The Bar του πολυτελούς ξενοδοχείου της Λεμεσού με αυθεντικές, ιταλικές γεύσεις και δροσερά, ευφάνταστα cocktails

5 δροσερές αυλές στη Λευκωσία για καφέ και κοκτέιλ!
Κάνουμε check in σε δροσερά και χαλαρά στέκια της πρωτεύουσας

Τον Αύγουστο κάνουμε check in στο hot spot του Πρωταρά με θέα τη θάλασσα
Ένας all day προορισμός για χαλαρές στιγμές, καλό φαγητό, μουσική και δροσερά cocktails

Χαλαρές, καλοκαιρινές στιγμές σε ένα εξωτικό beach bar της Λάρνακας
Ένας κρυμμένος παράδεισος, που σε περιμένει να τον ανακαλύψεις

Το Garden Day and Night γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με δύο βραδιές live μουσικής με τον Hovig
Πάμε για να γιορτάσουμε μαζί τα 10α γενέθλια του Garden Day and Night

Το νέο all day beach bar-restaurant της Λάρνακας άνοιξε τις πόρτες του και είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό υπάρχει
Εδώ θα περάσεις όμορφες, καλοκαιρινές στιγμές πλάι στη θάλασσα με την παρέα σου