3 June 2023
Μουσική , Συναυλίες & Events , Live Music

Mάθαμε με ποιους καλλιτέχνες θα κάνει opening το Nava Seaside

Το μαγαζί του Πρωταρά υποδέχεται τη σεζόν με ένα εκρηκτικό live

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2023

To Nava Seaside, όπως ήδη ανακοινώσαμε, ετοιμάζεται να επιστρέψει, με ανανεωμένο χώρο και φιλοσοφία. Πλέον το μαγαζί θα λειτουργεί μόνα από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, προσφέροντας μια καλοκαιρινή clubbing εμπειρία, είτε με live events είτε με DJS, φιλοξενώντας τα πιο δυνατά ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό.

Και μπορεί η επίσημη ανακοίνωση να μην ήρθε ακόμα, αλλά οι αποκλειστικές πληροφορίες του Check in Cyprus κάνουν λόγο για ένα άκρως εκρηκτικό opening...

Tην πρώτη μέρα, δηλαδή την Παρασκευή 2 Ιουνίου, θα κάνει opening η εντυπωσιακή ξανθιά DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός Έλενα Κώνστα. Την επόμενη μέρα, το πρόγραμμα θα έχει ένα μεγάλο live με ένα ιδιαίτερα δημοφιλές συγκρότημα από την Ελλάδα, που σε κάθε εμφάνισή του κάνει χαμό.

ναβα.jpg

Ναι... οι Μέλιsses (ξανά)ρχονται στο νησί μας, αυτή τη φορά για να υποδεχθούν μαζί μας το καλοκαίρι στο Nava Seaside, τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης.

Οι Μέλισσες μέσα από τις επιτυχίες τους αλλά και παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα που έχει αγαπηθεί έχουν καταφέρει να είναι θεωρούνται το κορυφαίο Ελληνικό συγκρότημα της τελευταίας δεκαετίας με τον κόσμο να γεμίζει ασφυκτικά εκεί όπου εμφανίζονται. Έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει εδώ και περίπου μια δεκαετία, αλλά και νεότερες όπως τα τραγούδια «Κρυφτό», το «Κύμα» και «Δεν έχω ιδέα», "Για μένα βράδιασε", οι Μέλισσες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο νησί μας για ένα ακόμα ανεβαστικό καλοκαίρι!

Την Σάββατο 3 Ιουνίου λοιπόν δίνουμε ραντεβού με τις Mέλιsses στον Πρωταρά.
Πληρ. 22777744.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close