Eating News , Εστιατόρια

Ανακαλύψαμε μια οικογενειακή ψησταριά στη Γεροσκήπου που θα αγαπήσεις και εσύ

Αυθεντικά κυπριακά φαγητά σε έναν φιλόξενο χώρο

Δημοσιεύτηκε στις 19 Απριλίου 2023

Αν η βόλτα σου στην Πάφο σε βγάλει στη Γεροσκήπου κατά το μεσημεράκι, ή αν απλά ακολουθείς τις μυρωδιές και τα αρώματα σπιτικών φαγητών και όπου σε βγάλει, σου έχουμε ένα μαγαζί που θα αγαπήσεις.

Η ψησταριά Ακρόπολις είναι ένας ζεστός, φιλόξενος χώρος, που από το 1995 σερβίρει παραδοσιακά κυπριακά φαγητά, φτιαγμένα πάντα με φρέσκα υλικά.

Θα σε υποδεχτεί ο κύριος Βαγγέλης, μερακλής και μάστρος της παραδοσιακής, κρασάτης καπνιστής λούντζας. Η κουζίνα ''ανήκει'' στην κυρία Γεωργία, αρχόντισσα της κουζίνας (και μαστόρισσα της παραδοσιακής κυπριακής ζαλατίνας), που θα σου μαγειρέψει, ό,τι επιλέξεις από το μενού, με μαεστρία και τέχνη.

Χοιρινό με κολοκάσι, πατάτες ζεστές και φρεσκοψημένες στον φούρνο, κεφτέδες, μπιφτέκια και μπριζόλες, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το κοτόπουλο της ψησταριάς. Για φινάλε, γλυκό του κουταλιού φτιαγμένο (και κερασμένο) από την κυρία Γεωργία.

Εδώ, όπως έχεις ήδη καταλάβει, θα απολαύσεις την κυπριακή κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο μέσα από φαγητά φτιαγμένα με μεράκι σε μια ατμόσφαιρα που θα σε κάνει να νιώσεις σπίτι. Το μενού, ωστόσο, περιλαμβάνει πιάτα από ελληνική και διεθνή κουζίνα, κι αν είσαι χορτοφάγος ή vegan θα βρεις κι εσύ τις επιλογές σου.

Με άλλα λόγια, είναι το πιο νόστιμο break που θα μπορούσες να κάνεις, αν έχεις πεθυμήσει αυθεντική κυπριακή κουζίνα στη Γεροσκήπου. Αν όμως θέλεις να απολαύσεις το φαγητό σπίτι, ή αν θέλεις κάτι παραπάνω για να πάρεις μαζί σου, μπορείς να παραγγείλεις take away.

(26962922) Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μ. Σάββα, 8201 Γεροσκήπου, Πάφος

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close