Eating News , Εστιατόρια

Ανακαλύψαμε και σας συστήνουμε την πρωτοποριακή ψησταριά, με a la carte μενού κινεζικής και ιαπωνικής κουζίνας

Το μαγαζί που τα έχει όλα, στην πιο νόστιμη εκδοχή τους

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2023

Όπως μας έχει συνηθίσει, η Food Boutique είναι εδώ για να ικανοποιήσει ό,τι κι αν τραβά η όρεξή μας, και το κάνει με μαεστρία.

Από τη μία, έχουμε καλοψημένα φαγητά σχάρας και τα γνωστά και αγαπημένα πιάτα της ψησταριάς και από την άλλη πεντανόστιμη κινεζική και ιαπωνική κουζίνα. Με άλλα λόγια, 4 κουζίνες που λαχταράμε συχνά και αγαπάμε... λίγο περισσότερο, μπορείς να τα βρεις στην πιο νόστιμη εκδοχή τους, σε ένα μαγαζί αφοσιωμένο στη δική σου καλοπέραση.

IMG_8901.jpg

Στη Food Boutique, λοιπόν, έχεις την ευκαιρία να γευτείς και να απολαύσεις πιάτα από ελληνική, κυπριακή, ασιατική και διεθνής κουζίνα, στην πιο νόστιμη εκδοχή τους αφού εδώ ξέρουν καλά πώς να ικανοποιούν τον κάθε... πεινασμένο. Καλοψημένα πιάτα στη σχάρα, μαμαδίστικα φαγητά, απ' αυτά που αγαπάμε και μας θυμίζουν το σπίτι μας και πεντανόστιμες επιλογές για sushi και όλα τα καλά της ασιατικής κουζίνας.

foodboutique2.jpg

Αν όμως η κινεζική και ιαπωνική κουζίνα σού έχουν κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον, πρέπει να γνωρίζεις πως σερβίρεται a la carte καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά και της νύχτας, έτσι ώστε να την απολαύσεις στο έπακρον όποτε εσύ θέλεις.

Τραγανό Lemon Chicken ή κοτόπουλο με σος teriyaki, σος spicy coconut, sesame κ.ά., διάφορες επιλογές με γαρίδες και βοδινό, μεγάλη ποικιλία από παραδοσιακά ή special roku sushi, noodles, maki rolls, sashimi και nigiri απλώνονται μπροστά σου για να διαλέξεις ακριβώς τι θέλεις να φας για να απολαύσεις το φαγητό σου στο έπακρον.

Όλα όμως μπορείς να τα έχεις όπως και όπου εσύ θέλεις αφού προσφέρονται για dine-in, take away και delivery.

Facebook: Food Boutique
Instagram: foodboutiquebyttofas

(25353550) Γωνία Πέτρου Τσίρου & Λεκορπουζιέ 49, Λεμεσός

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close