Δύο αδερφές φτιάχνουν μεταλλικές δημιουργίες που εντυπωσιάζουν

Το πιο σπουδαίο πράγμα, του να είσαι δημιουργικός, είναι ότι ενώ νομίζεις πως δεν κάνεις πολλά, η ενέργεια που βγάζεις στους άλλους είναι τεράστια.  Εκτός του ότι δημιουργείς και κάνεις αυτό που αγαπάς, ταυτόχρονα προκαλείς στους γύρω σου ένα όμορφο αίσθημα με αποτέλεσμα να κυλήσει η μέρα σου, έστω και λίγο διαφορετικά!

Η Κωνσταντίνα και η Ιωάννα, δύο δημιουργικές αδερφές φτιάχνουν μεταλλικές δημιουργίες και η αφοσίωσή τους σ’ αυτό που κάνουν, φαίνεται από χίλια μίλια μακριά.  Χρησιμοποιούν μέταλλα, όπως τον χαλκό, τον ορείχαλκο και τον αλπακά και το πιο σπουδαίο είναι ότι τα κόβουν με το χέρι!

Εξ ου και η ονομασία του μικρού τους εργαστηρίου: «Εργαστήρι Δια Χειρός».  Αυτά που φτιάχνουν είναι προσωποποιημένα μετατρέποντας τις σημαντικότερες στιγμές σε διαχρονικές αναμνήσεις. Ανάλογα με αυτά που επιθυμούν οι πελάτες τους, ετοιμάζουν προτάσεις και όταν καταλήξουν, το φτιάχνουν σε μέταλλο.

Αργότερα, τοποθετούν τη δημιουργία σε ξύλινο πλαίσιο που κατασκευάζουν και βάφουν, πάλι οι ίδιες.  Αν υπάρχει δυνατότητα, μπορεί να γραφτεί και αφιέρωση, φτιαγμένη με τα δικά τους χέρια, σε ιδικό γυαλί.

Ένα διαφορετικό δωράκι, λοιπόν, για τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά και για άτομα που άγγιξαν την καρδιά σου, μπορεί να είναι φτιαγμένο από το «Εργαστήρι Δια Χειρός», που σίγουρα θα διακοσμήσει όμορφα τον οποιοδήποτε χώρο!

Πληροφορίες και παραγγελίες στη σελίδα τους στο Facebook.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30