Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι Rumba Attack επιστρέφουν στο Τεχνόπολις 20

Το μουσικό τριο θα μας κρατήσει συντροφιά με τα τραγούδια τους

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2023

Με μεγάλη χαρά οι Rumba Attack επιστρέφουν στο Τεχνόπολις 20 την Κυριακή 5 Μαρτίου, 8μμ, για να παρουσιάσουν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο «Harmonics». Μετά από σχεδόν 10 χρόνια αμέτρητων συναυλιών από τους τρεις μουσικούς, το νέο άλμπουμ - που αποτελείται από 11 κομμάτια, εκ των οποίων τα 9 είναι πρωτότυπες συνθέσεις και 2 διασκευές ελληνικών τραγουδιών - αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς και της τέχνης που έχει καταβάλει το συγκρότημα για τη δημιουργία του μοναδικού τους ήχου.

Οι Rumba Attack είναι ένα μουσικό σχήμα που συνθέτει τη δική του πρωτότυπη ορχηστρική μουσική σε ύφος Flamenco-Rumba, και αποτελεί ένα πολύ ξεχωριστό μουσικό συνονθύλευμα με ακούσματα ροκ και μπόσα νόβα, αλλά και ήχους της Μέσης Ανατολής και Ελλάδας. Το πρόγραμμά θα περιλάβει ορχηστρικά κομμάτια όπως “Rumba Arabe”, “Inspired” και “Salvaje de la Noche”, καθώς και ορισμένα τραγούδια εποχής από το ελληνικό ρεπερτόριο τα οποία έχουν διασκευάσει με το δικό τους ξεχωριστό ύφος Flamenco – Rumba, με επιρροές από Ελλάδα και της Μέσης Ανατολής.

Στις ζωντανές εμφανίσεις της, η μπάντα υποδέχεται συχνά καταξιωμένους δεξιοτέχνες που εμπλουτίζουν τον ήχο της με τα φωνητικά τους, με κρητική λύρα, τρομπέτα, φλάουτο, σαξόφωνο και κρουστά, ενώ τα μέλη της συνεργάζονται κατά καιρούς και με σχολές χορού. Το σχήμα έδωσε παραστάσεις και σε φεστιβάλ όπως Athens Technopolis Jazz Festival, 100 Guitars Concert, Cyprus World Music & Jazz Showcase, Fengaros Festival, TedXLimassol, Rialto Ethnic Music Festival, Limassol Acoustic Festival, Afro Banana Festival, Windcraft Festival και Pafos Ethnic Music Festival.

Είσοδος: 12 ευρώ

Κρατήσεις, Εισιτήρια και Πληροφορίες: 70002420

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close