Eating News , Εστιατόρια

33 ρομαντικά δείπνα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μαζέψαμε εστιατόρια που έχουν ετοιμάσει ειδικά μενού, για όλα τα γούστα

Δημοσιεύτηκε στις 06 Φεβρουαρίου 2023

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι σίγουρα ξεχωριστή για όλους όσους νιώθουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό σε αυτή τη ζωή. Αρκετοί -πιθανόν- θα σου πουν να μην περιμένεις αυτή τη μέρα για να δείξεις σε κάποιον την αγάπη σου και ισχύει. Ωστόσο, όπως και να το κάνουμε αυτή η μέρα, είναι ξεχωριστή και θέλει το κάτι παραπάνω.

Αρκετά εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ειδικά μενού και εκπλήξεις για του Αγίου Βαλεντίνου. Η ομάδα του Check in Cyprus μάζεψε όσα πέρασαν από τις οθόνες της και σου τα μεταφέρει.

Δες παρακάτω ποια είναι, διάλεξε ποιο ταιριάζει με τον δικό σου χαρακτήρα και κάνε ένα τηλέφωνο για να κρατήσεις δύο θέσεις!

LH-VALENTINES-27-scaled.jpg


ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Imperial Chinese

To εστιατόριο Ιmperial Chinese στη Λευκωσία διαθέτει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να το λατρέψεις. Βρίσκεται στην οδό Πορφύριου Δικαίου, στην Έγκωμη, κοντά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και σε παράδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Το Imperial Chinese θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι σε ένα ρομαντικό μέρος όπου απολαμβάνεις εκπληκτικές γεύσεις και αριστοτεχνικό sushi.
(22313960) Πορφύριου Δικαίου 14, 2414, Λευκωσία.

Sawa Restaurant
Στο Sawa Restaurant θα βρεις όλη τη Συρία στο πιάτο σου, με γεύσεις και αρώματα που σε ταξιδεύψουν νοερά, μέσα σε έναν όμορφο χώρο με καλή αισθητική. Η ομάδα έχει ετοιμάσει μοναδικές γευστικές δημιουργίες και πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.
(22766777) Κλημέντονος 31, 1061 Λευκωσία.

Cook Shop
Το Cookshop αποτελεί ένα αγαπητό μαγαζί που συνδυάζει το μοντέρνο με το παλιό και όλα μαζί συνθέτουν μια ιδιαίτερη αισθητική, γεμάτη χαρακτήρα και στυλ που φέρει παριζιάνικο αέρα. Αξίζει πάντα μια στάση για το φαγητό, ακόμα και τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου! Εξ ου και λάνσαρε ένα ιδιαίτερο μενού για τους ερωτευμένους.
(99012307) Πινδάρου 6A, Λευκωσία.

Παραγάδι
Μια ψαροταβέρνα που τιμάμε πάντα όταν βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα, είναι το Παραγάδι. Με έναν κατάλογο που ξέρει πως να σε χορτάσει με τον καλύτερο τρόπο με πολύ καλό ψάρι και θαλασσινά. Αν θέλεις κάτι εναλλακτικό για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου, σημείωσε ότι κάτι ετοιμάζεται στο Παραγάδι.
(22491310) Νιόβης 3, 1086, Λευκωσία.

Madama Residence
Το εστιατόριο Madama θα το συναντήσεις στο ισόγειο του ξενοδοχείου Madama Residence και σερβίρει ιταλικό μεσογειακό μενού με to share προσέγγιση. Όλα συμπληρώνονται με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, το στυλ και την κομψότητα  που το αντιπροσωπεύουν. Για τις 14 Φεβρουαρίου, εδώ θα βρεις ένα ειδικό μενού, απόλυτα γιορτινό.
(22445551) Σόλωνος γωνία και Πύθωνος 11, Πάροδος Ονασαγόρου, Λευκωσία.


Mint Bar, Hilton
Ένα μενού για τους εραστές της γαστρονομίας προτείνει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το Mint Bar που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου Hilton. Ένας χώρος απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που αποτελεί όαση στο κέντρο της Λευκωσίας που εμπνέεται από τη γιορτή των ερωτευμένων και αποφάσισε να μας προσφέρει ένα ρομαντικό δείπνο που φανταστικές γεύσεις.
(22695111) Αχαιών 1, Έγκωμη 2413, Λευκωσία.


YUMI JAPANASE
To YUMI μάς δίνει μια εναλλακτική για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου και πρόκειται για ένα γεύσεις Valentines Buffet με μοναδικές γεύσεις και ζωντανή μουσική, με ένα αρκετά υποσχόμενο ερωτικό ρεπερτόριο.
(70003435) Σπύρου Κυπριανού 20, Λευκωσία.

NEMEA
Στο κομψό εστιατόριο της πρωτεύουσας ο Άγιος Βαλεντίνος μπαίνει στην κουζίνα και μαγειρεύει δείπνο για δύο. Το ΝΕΜΕΑ θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι σε ένα ρομαντικό μέρος και απολαμβάνεις εκπληκτικές γεύσεις μέσα σ' ένα υπέροχο περιβάλλον. Αν θέλεις ένα "πέρασμα" γεμάτο γεύσεις, μυρωδιές και ρομαντική ατμοσφαίρα, τότε το εδώ είμαστε.
(96900900) Σπύρου Κυπριανού 9, Λευκωσία.


Platea
Ένα εστιατόριο που θα συναντήσεις που βρίσκεται στους εντυπωσιακούς χώρους που έχουν δημιουργηθεί κάτω από την φουτουριστικού σχεδιασμού Πλατεία Ελευθερίας, ένα υπέροχο σκηνικό για να γιορτάσεις τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου.
(99222627) Πλατεία Ελευθερίας, 1011, Λευκωσία.


Bella Vita RestoBar

Το Bella Vita RestoBar έχει δημιουργήσει ένα ειδικό μενού για εσένα και τον αγαπημένο/η σου. Αν λοιπόν θέλεις να γιορτάσεις την ημέρα κάπου ρομαντικά και χωρίς ιδιαίτερη φασαρία, αυτή είναι μία πολύ καλή επιλογή.
(22262369)Αρχαγγέλου Μιχαήλ 3, Παλιά Πόλη, 1011, Λευκωσία.

Yummy Mandarino-Chinese
To Yummy Mandarino προτεινει ένα εύγευστο και γαστρονομικά πλούσιο menu που αντανακλά την ξεχωριστή ταυτότητα του κινεζικού πολιτισμού. Αν αυτό θέλεις να δοκιμάσεις με το ταίρι σου, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι την κράτησή σου.
(22420101- 96 655635) Κεφαλληνίας 5, Στρόβολος 2008, Λευκωσία.

cory-bjork-g74vPXGYlTs-unsplash.jpg


ΛΕΜΕΣΟΣ

Wolfgang’s Steakhouse
Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol πλημμυρίζει από αγάπη και υποδέχεται την πιο ερωτική μέρα του χρόνου με ένα tailor-made menu, ειδικά για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Το γαστρονομικό ταξίδι των ερωτευμένων, περιλαμβάνει μοναδικές γεύσεις, φτιαγμένες από εξαιρετικά υλικά, τα οποία καταφθάνουν ολόφρεσκα στην κουζίνα του Wolfgang’s Steakhouse Limassol.
(70004515) Αμαθούντος 6, 4531, Λεμεσός.


La Caleta

Το La Caleta στο εμβληματικό The Icon, ατενίζει τον κόλπο της Λεμεσού (εξ ου και το όνομα), με ένα εκτυφλωτικό περιμετρικό πλάνο, από το οποίο δυσκολεύεσαι να σηκώσεις τα μάτια σου. Bρίσκεται σε ύψος 65 μέτρων, στεγάζεται στον 10ο όροφο του The Icon και αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα ρομαντικό δείπνο με θέα τη θάλασσα.
(25 252404) Γεωρ. Α' 89, 4048 Λεμεσός.

Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa
Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol είναι ο ιδανικός προορισμός για ερωτευμένα ζευγάρια που αναζητούν μία ξεχωριστή εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας απολαμβάνοντας την πιο ερωτική Ημέρα του χρόνου. Μάλιστα, το LPM Restaurant & Bar Limassol έχει ετοιμάσει για εσάς ένα θεσπέσιο “Menu Saint Valentin” που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με 3 αστέρια Michelin LPMGlobal Executive Chef Adriano Cattaneο και περιλαμβάνειεκλεπτυσμένες γεύσεις από Tuna Carpaccio με Krystal caviar, homemade Lobster Mafaldine, salt baked Seabass και αλλάεκλεκτά πιάτα συνοδευμένα με signature cocktails εμπνευσμένα από το ρομαντισμό της Γαλλικής Ριβιέρας.
(25862000) Γιάννου Κρανιδιώτη 11, 4534, Λεμεσός.


Oshi
Αν εσύ και το ταίρι σου έχετε μία προτίμηση στις ασιάτικες γεύσεις, τότε μπορείς να επισκεφτείς το IKI sushi lounge εστιατόριο, το οποίο και έχει βγάλει ένα ειδικό μενού λόγω της ημέρας για... δύο.
(25377770) Ελευθερίας 52, 3042, Λεμεσός.

Columbia steak house
Η εκλεκτική γαστρονομική φιλοσοφία του εστιατορίου δημιουργεί μοναδικά πιάτα όπως φρέσκο σούσι και θαλασσινά, ζυμαρικά, νόστιμες σαλάτες και φυσικά το καλύτερο στέικ της χώρας, που μπορούν να συνοδευτούν με μερικά από τα καλύτερα κρασιά και επώνυμα κοκτέιλ στον κόσμο. Μάλιστα, για του Αγ. Βαλεντίνου ετοίμασε ένα μενού με επιλογές που θα απογειώσουν κάθε λεπτομέρεια στον ουρανίσκο.
(25321800) Columbia Plaza, Αγίου Ανδρέου 223, 3036, Λεμεσός.


The Steak House
Τhe Steak House', βρίσκεται ανάμεσα στη φανταστική θέα της θάλασσας και στους ήχους της πόλης. Φέτος σου υπόσχεται πως η ημέρα των ερωτευμένων θα σου μείνει αξέχαστη! Αν, λοιπόν, θέλεις να απολαύσεις ένα δείπνο με το ταίρι σου και θέα τη θάλασσα, ρίξε μία ματιά στο ειδικό μενού του εστιατορίου.
(99988180) Παλιό Λιμάνι, Λεμεσός.


Marina Breeze
Το Marina Breeze Lounge Bar είναι ο ιδανικός προορισµός για κάθε στιγµή της ηµέρας, αλλά και της νύκτας, που εκτός από άπλετη θέα, το ερωτο-εμπνευσμένο μενού που ετοιμάζεται θα μας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία για εμάς και το ταίρι μας.
(25051230)


Benzai

Ένα αγαπημένο ιαπωνικό εστιατόριο που έχει ετοιμάσει μοναδικές γευστικές δημιουργίες και πεντανόστιμα πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.
(25 588282) Πάτμου 19, Γερμασόγεια 4044, Λεμεσός.


Lithos Concept Bar

To Lithos Concept Bar αποτελεί ένα κόσμημα για την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στο κέντρο της Λεμεσού. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή διώροφη εσωτερική αυλή όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Βελούδινα υφάσματα, άνετοι καναπέδες, και πολλά φυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό του. Ένας ρομαντικός χώρος για εσένα και το ταίρι σου.
(25762761) Βασιλίσσης 4Β (πίσω από Μεσαιωνικό Κάστρο).


Le Bordeaux Bistro & Wine Bar
Ένας λιτός και όμορφος χώρος, σε ένα αρχοντικό της Λεμεσού, προσφέρει πιάτα που εξυμνούν τη γαλλική κουζίνα και δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να απολαύσει γεύσεις εμπνευσμένες από τη νοτιοδυτική Γαλλία. Για σένα που είσαι σούπερ ρομαντικό άτομο και θες μια κατάσταση βγαλμένη από παραμύθι, έλα στο εστιατόριο Le Bordeaux Bistro & Wine Bar.

(99184451) Αγίου Ανδρέου 278, Λεμεσός.

stefan-johnson-xIFbDeGcy44-unsplash.jpg


ΛΑΡΝΑΚΑ

Nippon

Με ένα ειδικό μενού για δυο περιμένει τους ερωτευμένους το Nippon, το οποίο έχει καταξιωθεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή εστιατόρια, ενώ έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον γαστρονομικό χάρτη της Λάρνακας. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που αφήνει κατενθουσιασμένους του λάτρεις της ιαπωνικής δημιουργικής κουζίνας και με το παραπάνω.
(24400330) Σταδίου 120, 6020, Λάρνακα.


Ma Peruvian Japanese Restaurant
Το Ma Peruvian Japanese Restaurant στο Radisson Blu Hotel Larnaca συνθέτει μια κομψή ατμόσφαιρα από κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις. Για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού εμπνευσμένο από τη γιορτή του έρωτα με εκρηκτικές γεύσεις όπως τα Asian sweets.
(24505822)


Marbre Fusion Grill
Για μια άκρως ρομαντική βραδιά αφιερωμένη στη γιορτή του έρωτα για τις 14 Φεβρουαρίου, έχει σχεδιάσει ένα μενού με έξι εμβληματικά πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Το Marbre απογειώνει τη γευστική εμπειρία σε μια εντυπωσιακή ανοιχτή κουζίνα εστιάζοντας σε κοπές υψηλής ποιότητας από όλο τον κόσμο και δημιουργεί εκλεκτά πιάτα με ποιοτικές πρώτες ύλες και περίτεχνους τρόπους ψησίματος.
(24505821) Ατλαντίδων 6058, Λάρνακα.


Hobos Steak House
Στο Hobos Steak House, η πετυχημένη ατμόσφαιρα αλλά και η απρόσκοπτη υπέροχη θέα προς τη θάλασσα σε συνδυασμό με το πάντα άριστης ποιότητας χαρίζουν στον επισκέπτη μια μοναδική γευστική εμπειρία, την οποία μπορείς να μοιραστείς μαζί με το ταίρι σου για τις 14 Φεβρουαρίου.
(24652584) Αθηνών Avenue, 14, 6022, Λάρνακα.

Πεντάσχοινος Ψαροταβέρνα - Ουζερί
Αν είσαι λάτρης των θαλασσινών και γνωρίζεις από πραγματικά φρέσκο ψάρι, πιθανόν να είσαι ένας από τους φανατικούς θαμώνες της ψαροταβέρνας - ουζερί Πεντάσχοινος, όπως κι εμείς. Αν όμως, μέχρι σήμερα, δεν είχες την τύχη να γευτείς τα πιάτα της, καθώς και να απολαύσεις την ειδυλλιακή θέα , πρέπει να βάλεις αυτήν την εμπειρία στο to do list σου και γιατι όχι, στις 14 Φεβρουαρίου, μιας και έχει ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο μενού. Το ρομαντικό μενού που έχει ετοιμάσει ο σεφ συνδυάζει πρωτότυπες γεύσεις με σοφιστικέ διάθεση, υλικά πρώτης ποιότητας και, βέβαια, την απολαυστική ατμόσφαιρα , που θα δώσει στο δείπνο σας τη γιορτινή νότα που προστάζει η μέρα. Aπό ταρτάρ τόνου, σαλάτα με σπανάκι, καραμελωμένα παντζάρια με χαρουπόμελο και κατσικίσιο τυρί και το φημισμένο ριζότο με μύδια και κρόκο Κοζάνης μέχρι και για κυρίως πιάτο μπορείτε να απολαύσετε ένα εκ των δύο signature dishes του σεφ, που δεν είναι άλλα από τη σφυρίδα φιλέτο και το γεμιστό καλαμάρι. Με τη γευστική εμπειρία να ολοκληρώνεται με ένα θεσπέσιο γλυκό. Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη, σ' έσενα και στο άλλο σου μισό.

(24440044) Παραλία Αγίου Θεοδώρου, 7737 Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας


Panos Steak House
Το εστιατόριο Panos Steak House στις Φοινικούδες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για διεθνή κουζίνα και καλό κρέας στη Λάρνακα, εξ ου και αν σκέφτεσαι πού θα πάτε για Αγίου Βαλεντίνου, να θέλεις να μελετήσεις λίγο το ειδικό μενού που λάνσαρε για τις 14 Φεβρουαρίου.
(24653707) Αγκύρας 7, Λάρνακα 6026.

pexels-elina-sazonova-1850595.jpg


ΠΑΦΟΣ

Παγκράτιος Μεζεδοπωλείο-Ταβέρνα

Στον Παγκράτιο, θα πάμε για να διασκεδάσουμε αλλά και να φάμε καλά, μιας και ο κατάλογός του ξέρει πως να σε χορτάσει με τον καλύτερο τρόπο. Αν σου αρέσουν οι απλές γεύσεις που συνδυάζουν παράδοση, τότε πάρε ένα τηλέφωνο και κλείσε τραπέζι για δύο.
(70003757) Ιπποκράτους 11, 8010 Παλιά Αγορά, Πάφος.


Divine Peak Restaurant
Το Divine Peak στεγάζεται στο ξενοδοχείο Kefalos Damon, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Είναι "σκαρφαλωμένο" στον τέταρτο όροφο του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας πανοραμική θέα στην πόλη αλλά και στη θάλασσα της περιοχής! Πέρα όμως από την εξαιρετική θέα, το εστιατόριο ξεχωρίζει και για τη διακόσμησή του, η οποία είναι ιδανική για όσους θέλουν ένα ρομαντικό δείπνο στις 14 Φεβρουαρίου.
(97740445)


Polis Herb Garden
Το Polis Herb Garden & Restaurant βρίσκεται στο κέντρο της Πόλης Χρυσοχούς, δίπλα στο μουσείο. Εκεί , μπορείς να δεις και να μάθεις για τα βότανα μέσω των διαφορετικών δραστηριοτήτων στον κήπο, όπως η ξήρανση των βοτάνων και η διαδικασία της εξαγωγής αιθέριων ελαίων. Μάλιστα, πιο κάτω μπορείς να δεις το ειδικό μενού του για τις 14 Φεβρουαρίου.
(99586354) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 24, Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος.

pexels-pixabay-262978.jpg


ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Madame Butterfly
Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο μπορείς να απολαύσεις σ΄ένα πολύ ιδιαίτερο εστιατόριο του Πρωταρά. Πρόκειται για το Madame Butterfly που φέρνει άλλο αέρα στην περιοχή. Με έθνικ διάθεση και μενού που υπόσχεται να κάνει τη βραδιά σου αξέχαστη.
(23258860 / 96664970) Λεωφ. Κάππαρη 55, Πρωταράς.


L’ Atelier Robuchor
Το L’ Atelier Robuchor θα το συναντήσεις στην εντυπωσιακή νέα Μαρίνα και έχει να σου δώσει πολλά. Το design αλλά και οι γαστρονομικές γεύσεις του σε ταξιδεύουν νοερά στο Παρίσι. Στο κομψό εστιατόριο η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου θα έχει την τιμητική της, εξ ου και ετοίμασε ένα υπέροχο μενού ειδικά για τους ερωτευμένους.
(23300570) Μαρίνα Αγίας Νάπας.


Faliros
Ο έρωτας συνεπαίρνει την κουζίνα και στο εστιατόριο Faliros, το οποίο για τις 14/2 έχει συνθέσει ένα μενού που ξεκινάει από λαχταριστά ορεκτικά μέχρι και γλυκό επιδόρπιο, το οποίο θα ολοκληρώσει τη γευστική σας εμπειρία.
(23744499) Λεωφόρος Κάππαρη, Παραλίμνι.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close