Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2014
Το "Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς και Εκπαιδευτικούς", που διοργανώνεται από την ιστοσελίδα www.paidiatros.com και το Δήμο Λατσιών, αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία πλέον θεσμό. Ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι το συνέδριο αξιολογήθηκε από την Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου με 6 μόρια CME (Συνεχιζόμενης εκπαίδευσης). Στο πλαίσιο λοιπόν της φετινής διοργάνωσης Κύπριοι επιστήμονες θα αναπτύξουν και θα συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους γονείς από τη γέννηση του παιδιού μέχρι και την εφηβεία. Πιο συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα, τα οποία θα παρουσιάσουν διακεκριμένοι στο χώρο τους επιστήμονες: "Πρόωρα μωρά. Από τη γέννηση στην εφηβεία" (Δρ. Ανδρέας Χατζηδημητρίου, Παιδίατρος-Νεογνολόγος), "Παιδί και κατοικίδιο ζώο" (Αντιγόνη Βασιλειάδου, Κλινική Ψυχολόγος), "Εμπλοκή των γονιών στο σχολείο" (Ανδρέας Σοφοκλέους, Εκπαιδευτικός και Θράσος Τσαγγαρίδης, Γονιός), "Φαρμακευτική αγωγή των παιδιών με ΔΕΠΥ"” (Δρ. Δήμητρα Διορίτου, Παιδοψυχίατρος), "Ωτίτιδες. Ο αόρατος κίνδυνος" (Δρ. Κάκια Πετεινού, Λογοπαθολόγος, Αναπλ. Καθηγήτρια, Τμήμα Αποκατάστασης, ΤΕΠΑΚ και Δρ. Εδουάρδος Χατζηχάννας, Ωτορινολαρυγγολόγος), "Σωστή επιλογή νηπιαγωγείου" (Λαύρα Ηρακλέους, Νηπιαγωγός, Πρόεδρος Παγκυπρίου Συνδέσμου Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης), "Κοινωνικά Δίκτυα, Facebook: Ευκαιρίες, Κίνδυνοι και Ρόλος των Γονιών" (Δρ. Γιάννης Λαούρης, Δ/ντης Cyberethics, Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου Κύπρου και Πρόεδρος Ινστιτούτου Νευροεπιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρο). Στους συμμετέχοντες, θα δοθεί και φέτος πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο για Γονείς έχει τεθεί κάτω από την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Υγείας, της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής όπως και της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας.
-
Δημοτικό Θέατρο Λατσιών
05 Απριλίου 2014
Σχετικά
Το Θέατρο Ριάλτο επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με ένα πλούσιο και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα
Ψηφιακή τέχνη, σινεμά, θέατρο, σύγχρονος χορός, λογοτεχνία και μουσική εγκαινιάζουν τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στη Λεμεσό.
Μια οικογενειακή γιορτή για όλες τις ηλικίες, στο χωριό Άλωνα
Εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς, εις μνήμη Αλκίνοου Αρτεμίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Άλωνας
Καλοκαίρι στον Μονιάτη: Όλα όσα σε περιμένουν στο χωριό
Tόμπολες, παραδοσιακή μουσική βραδιά με τον Στέφανο Πελεκανή, ποδοσφαιρικό αγώνα, θέατρο, stand-up comedy τζιαι θέατρο σκιών
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις για να γεμίσεις όμορφα τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου
Θέατρο, συναυλίες, μπαλέτο, κωμωδία και καλοκαιρινές βραδιές μάς βγάζουν έξω από τις 27 έως τις 30 Ιουλίου
Ο Πάνω Πλάτρες γεμίζουν μουσική, θέατρο και δράσεις για παιδιά τον Αύγουστο
Δωρεάν καλοκαιρινές εκδηλώσεις, εργαστήρια λεβάντας, μουσικές βραδιές και παιχνίδια μάς δίνουν αφορμή για εξόρμηση στο ορεινό χωριό
Οφτό, μουσική και διασκέδαση στην αυλή της Παναγιώτισσας
Η αυλή της Παναγιώτισσας ετοιμάζεται να γεμίσει ξανά με μουσική, χορό και χαμόγελα!
Η Σάσα Μπάστα ανεβαίνει στη Λεμύθου για μια μεγάλη καλοκαιρινή χοροεσπερίδα
Μαζί της ο Γιώργος Βανής, η Γιώτα Χρίστου και ο Άκης Πολυχρονόπουλος
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ, συναυλίες, θέατρο και γεύσεις μάς ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Κύπρο
O Αγρός έφτιαξε (πλούσιο) πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοίμασε για το καλοκαίρι ο Αγρός
Γεμάτα χαμόγελα και επιτυχία τα Lidl Better Living Days στη Λεμεσό – Επόμενη στάση το Παραλίμνι
Μετά τα δύο επιτυχημένα διήμερα στα καταστήματα Lidl Αγίας Φυλάξεως και Lidl Ύψωνα, το καλοκαιρινό roadshow ευεξίας της Lidl Κύπρου συνεχίζει το ταξίδι του στις 24 και 25 Ιουλίου.
Motion Comedy: Οι τελευταίες παραστάσεις της περιοδείας σε όλη την Κύπρο
Κωνσταντίνος Ψιλλίδης, Ζαχαρίας Ζαννέττου, Παύλος Παυλίδης και Χαμπής ανεβαίνουν για τελευταία φορά στη σκηνή σε πέντε παραστάσεις γεμάτες γέλιο
Το «ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ» επιστρέφει και ανοίγει τους δρόμους των Αγίων Ομολογητών
Η γειτονιά δίνει ραντεβού την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου για μια ξεχωριστή δράση που σχεδιάζεται από τους ίδιους τους κατοίκους της