17-18 December 2022
Things to Do , Εκδηλώσεις

Το Food Project ετοιμάζει ένα άκρως χριστουγεννιάτικο event, για καλό σκοπό

Δύο μέρες που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι

Δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου 2022

Το γνωστό food spot της Λεμεσού, Food Project (ή ΦοοdΠροjεct, αν προτιμάς) ετοιμάζει ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, για καλό σκοπό.

Μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους θα στηθεί, το Σαββατοκύριακο, 17 & 18 Δεκεμβρίου στον χώρο στάθμευσης του Coffee Island, στην έξοδο της Παρεκκλησιάς, στηρίζοντας τις προσπάθειες του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών. 

Απολαύστε χορευτικό πρόγραμμα από τις μαζορέτες της σχολής Passion n' Emotion Sport Dance Team, τραγούδια από τη χορωδία της σχολή Diamantidou school of music dance and drama, τραγούδι και χορός από το Δημοτικό Σχολείο της Παρεκκλησιάς και χορό από τη Σχολή Χορού Στέλλα Χρυσοστόμου

Στον χώρο θα υπάρχουν παιδικές δραστηριότητες, μασκότ για παιχνίδι με τα παιδιά, φουσκωτό, χειροτεχνίες, ζωγραφική, face painting και αλογάκια από το Inline Horses για βόλτες! Επίσης, θα υπάρχει παζαράκι με χειροποίητες δημιουργίες όπως κεριά, γούρια, στολίδια, φυτά, Χριστουγεννιάτικα Αλεξανδρινά λουλούδια, χειροποίητες δημιουργίες από τους εθελοντές του Dog Valley, χειροποίητες κατασκευές, κοσμήματα και παιχνίδια για τη στήριξη του Πολιτιστικού Κέντρου Αρχαγγέλου Μιχαήλ Παρεκκλησιάς.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα φαγητά και τα ποτά. Θα απολαύσεις ζεστά Ροφήματα από το Coffee Island, πλούσιο μενού φαγητών και σνακ από το Food Project, ζεστά κάστανα, ζεστό κρασί, σπιτικά γλυκά και λουκουμάδες.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται εκεί και θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια!
Η ενέργεια πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Συνδέσμου Γονέων και Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

foodproject3.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close