Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2022
Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Σωτήρας κηρύσσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων με τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 στις 4:00 το απόγευμα στο προαύλιο του Δημαρχείου Σωτήρας.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν Οργανωμένα Σύνολα του Δήμου Σωτήρας με περίπτερα τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση διάφορα χριστουγεννιάτικα εδέσματα και ποτά, όπως ζεστή σοκολάτα και καφέ, κρέπες, βάφλες, cinnamon rolls, cupcakes, λουκουμάδες, μαλλί της γριάς, ποπ κορν, marshmallows και άλλες πολλές λιχουδιές, καθώς και χριστουγεννιάτικες κατασκευές και άλλες χειροτεχνίες. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για ενίσχυση των Οργανωμένων Συνόλων και των Συνδέσμων Γονέων των Σχολείων.
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στις παιδικές γωνιές με face painting, κατασκευές χριστουγεννιάτικων στολιδιών, ζωγραφική και άλλα παιδικά παιχνίδια ενώ στο χώρο θα υπάρχουν παιδικές μασκότ και φυσικά ο Άγιος Βασίλης που θα μοιράζει δωράκια στα παιδιά.
Το πρόγραμμα θα επενδύσουν μουσικά το Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα, η Μουσική Σχολή Βασίλη Ευσταθίου και Μαρίας Κωφού, η Δημοτική Χορωδία Σωτήρας και το μουσικό δίδυμο Jules & Pete, ενώ το χορευτικό πρόγραμμα θα αναλάβουν οι μαθητές της σχολής Vision Dance Studio και ο Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας. Συμμετέχουν επίσης, το τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής και το τμήμα Zumba Kids του Κέντρου Νεότητος Σωτήρας.
Στις 18:30 θα δοθεί το σύνθημα από τον Δήμαρχο Σωτήρας για φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου με εναέριο show πυροτεχνημάτων και ένα εντυπωσιακό fire show, ενώ στο τέλος θα γίνει κλήρωση με μεγάλο δώρο ένα Xbox Series S αξίας €310. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τις φιλανθρωπικές ανάγκες της Δημοτικής Ομάδας Εθελοντισμού Σωτήρας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πρόγραμμα Φωταγώγησης:
16:20 Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής του Κέντρου Νεότητος Σωτήρας
16:35 Τμήμα Zumba Kids του Κέντρου Νεότητος Σωτήρας
16:55 Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας
17:10 Σχολή Χορού Vision Dance Studio
17:35 Ωδείο Κλασσικών και Σύγχρονων Σπουδών Φλωρεντίας Σάββα
18:00 Μουσική Σχολή Βασίλη Ευσταθίου και Μαρίας Κωφού
18:25 Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου
18:35 Δημοτική Χορωδία Σωτήρας
18:55 Jules & Pete
19:10 Fire Show
19:25 Κλήρωση

Σχετικά

Ο Μάρκος Ζαμπάρτας έρχεται Λευκωσία για να δοκιμάσουμε κρασιά
Οι Οινικές Τετάρτες στην παλιά πόλη, συνεχίζονται

Καλοκαίρι στην ύπαιθρο με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων
Ένα ποιοτικό και πολυεπίπεδο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι κάτοικοι της υπαίθρου.

Όλα όσα (σπουδαία) θα συμβούν αυτό το καλοκαίρι στην υπέροχη Σαλαμιού
... και δεν είναι και λίγα

27 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιούλη στην Κύπρο
Όλα όσα θα μας δροσίσουν το weekend που έρχεται

Εκδρομή και βαρκάδα σε 3 καταγάλανα σημεία της Κύπρου
Δες τις οργανωμένες διαδρομές που θα σε κάνουν τουρίστα στο νησί σου για μία ημέρα

Πλατφόρμα Χορογραφίας: Ανακοινώθηκαν οι 13 προτάσεις που θα παρουσιαστούν το 2025
Η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου 2025 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14ης και 16ης Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον υπέροχο Μουτουλά
Ο Μουτουλλάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά