Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Οι νέοι της Κυπερούντας έφτιαξαν ένα πολύ ξεχωριστό βίντεο για τις φετινές γιορτές

Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας, γι’ αυτές τις Γιορτές στέλνει το δικό του ξεχωριστό μήνυμα!

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020

Και φυσικά δεν θα έλειπε η «χρυσή πινελιά» που δίνει κάθε φορά και κάθε στιγμή του χρόνου, το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας. Πρόκειται για μια ομάδα μικρών και μεγάλων εθελοντών της κοινότητας, που δίνει όλη της την καρδιά προσφέροντας στους γύρω της απλόχερα, αγάπη και χαρά.

Στο πιο κάτω βίντεο το οποίο παρουσιάζονται τα ξωτικά του Κέντρου Νεότητας Κυπερούντας, τα οποία όπως φαίνεται, δυστυχώς δεν θα μπορέσουν να έρθουν στα σπίτια μας, συντροφιά με τον Άγιο Βασίλη, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δίνουν ένα μήνυμα ελπίδας.

Την ίδια στιγμή, το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Κυπερούντας, βλέποντάς το έστω και από το βίντεο, ζωντανεύει κάθε θετική και όμορφη σκέψη.  Τα ξωτικά δίνουν το μήνυμα της καλύτερης μέρας και της ελπίδας αναφέροντας ότι παρόλο που «φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και χωρίς εκδηλώσεις στο χριστουγεννιάτικο χωριό» τίποτα δεν ξεχνιέται και τίποτα δεν χάνεται, πόσο μάλλον η αγάπη.  Γιατί όπως αναφέρουν […] «σίγουρα η χαρά και η ευλογία των γιορτών βρίσκονται στις καρδιές» τους.  Γι’ αυτό και δίνουν ραντεβού του χρόνου!

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close