Shopping , News

iStorm: o ειδικός της Apple, έρχεται και στην Πάφο

Ετοιμάζει grand opening με πολλές εκπλήξεις και δώρα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2022

Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει.

Tο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου έχει αγκαλιάσει εδώ και χρόνια τα καταστήματα iStorm στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, αλλά και το τρίτο Apple Premium Reseller Store που άνοιξε πριν ένα χρόνο στη Λάρνακα.

Στόχος της iStorm με το τέταρτο κατάστημά της στην Κύπρο, είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και στην πόλη της Πάφου, χαρίζοντάς τους τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο η ίδια μπορεί να προσφέρει.

Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.

Το Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της.

Η iStorm σας προσκαλεί, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου να γνωρίσετε από κοντά το μαγικό κόσμο της Apple στο νέο της κατάστημα στο Kings Avenue Mall στην Πάφο. Σας περιμένει ένα μεγάλο Opening Party, στις 17:00, με δυνατή μουσική και φανταστικές εκπλήξεις, αλλά και ένα εορταστικό τριήμερο με μοναδικές προσφορές και δωροεπιταγή 50€ για αγορές άνω των 200€ στα αγαπημένα προϊόντα Apple.

Το δέκατο τρίτο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://istorm.com.cy/paphos-opening

openingpartyistorm.jpeg

iStorm

H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm.

H iStorm είναι η μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα και την Κύπρο, με δεκατρία καταστήματα, εκ των οποίων, τέσσερα βρίσκονται στην Κύπρο, στην Πάφο, τη Λάρνακα, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, τη Γλυφάδα, τα εμπορικά κέντρα River West και Golden Hall), δύο στη Θεσσαλονίκη (στα εμπορικά κέντρο Mediterranean Cosmos και το εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην Τσιμισκή), ένα στη Ρόδο, ένα στην Πάτρα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple - επαγγελματίες και ερασιτέχνες - αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.

Quest Συμμετοχών ΑΕ

Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία

E-mail: pr@quest.gr

Τηλ. 211 9991494

www.quest.gr

Κεντρική φωτογραφία: Andrew Cunningham

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close