Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2022
Στο νέο κατάστημα iStorm, το οποίο βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Kings Avenue Mall, οι καταναλωτές θα έρθουν σε επαφή με το μοναδικό οικοσύστημα της Apple και τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει.
Tο καταναλωτικό κοινό της Κύπρου έχει αγκαλιάσει εδώ και χρόνια τα καταστήματα iStorm στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, αλλά και το τρίτο Apple Premium Reseller Store που άνοιξε πριν ένα χρόνο στη Λάρνακα.
Στόχος της iStorm με το τέταρτο κατάστημά της στην Κύπρο, είναι να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple και στην πόλη της Πάφου, χαρίζοντάς τους τη μοναδική αγοραστική εμπειρία που μόνο η ίδια μπορεί να προσφέρει.
Οι καταναλωτές θα βρουν την πλήρη γκάμα των προϊόντων της Apple, μια ευρεία ποικιλία περιφερειακών και αξεσουάρ, σε συνδυασμό με στοχευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τους ειδικούς της Apple.
Το Apple Premium Reseller Store τηρεί τις διεθνείς προδιαγραφές που θέτει η Apple για τα καταστήματα διάθεσης των προϊόντων της, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα εντυπωσιακό και με καινοτόμες προτάσεις περιβάλλον για τους πελάτες. Οι καταναλωτές λαμβάνουν υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό, αντάξια της ποιότητας και καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της.
Η iStorm σας προσκαλεί, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου να γνωρίσετε από κοντά το μαγικό κόσμο της Apple στο νέο της κατάστημα στο Kings Avenue Mall στην Πάφο. Σας περιμένει ένα μεγάλο Opening Party, στις 17:00, με δυνατή μουσική και φανταστικές εκπλήξεις, αλλά και ένα εορταστικό τριήμερο με μοναδικές προσφορές και δωροεπιταγή 50€ για αγορές άνω των 200€ στα αγαπημένα προϊόντα Apple.
Το δέκατο τρίτο κατάστημα iStorm αποτελεί συνέχεια των επενδύσεων του Ομίλου Quest στην ελληνική και κυπριακή αγορά.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://istorm.com.cy/paphos-opening

iStorm
H εταιρεία iStorm ΜΑΕ ανήκει στον Όμιλο Quest και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καταστημάτων Apple Premium Reseller (APR), με την ονομασία iStorm.
H iStorm είναι η μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης Apple Premium Reseller (APR) στην Ελλάδα και την Κύπρο, με δεκατρία καταστήματα, εκ των οποίων, τέσσερα βρίσκονται στην Κύπρο, στην Πάφο, τη Λάρνακα, τη Λευκωσία και τη Λεμεσό, τέσσερα βρίσκονται στην Αθήνα (στο Κολωνάκι, τη Γλυφάδα, τα εμπορικά κέντρα River West και Golden Hall), δύο στη Θεσσαλονίκη (στα εμπορικά κέντρο Mediterranean Cosmos και το εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην Τσιμισκή), ένα στη Ρόδο, ένα στην Πάτρα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τα καταστήματα iStorm δημιουργήθηκαν εξαρχής με στόχο να προσφέρουν στους fans και χρήστες των προϊόντων Apple - επαγγελματίες και ερασιτέχνες - αλλά και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της Apple από κοντά, μία εξαιρετική εμπειρία επικοινωνίας, εξυπηρέτησης και αγοράς, αντάξια της ποιότητας και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τα προϊόντα της Apple.
Quest Συμμετοχών ΑΕ
Εταιρικές Υποθέσεις & Επικοινωνία
E-mail: pr@quest.gr
Τηλ. 211 9991494
www.quest.gr
Κεντρική φωτογραφία: Andrew Cunningham
Σχετικά
Η δράση «Κανένα παιδάκι χωρίς σακάκι» επιστρέφει
Ο Δήμος Λευκωσίας συγκεντρώνει παιδικά σακάκια για παιδιά που τα έχουν ανάγκη
Το γαλλικό brand που μόλις έκανε την εμφάνισή του στο mall
Ένα νέο κατάστημα γεμάτο χρώμα και δημιουργικότητα
Black Friday 2026: Πότε αρχίζουν οι πρώτες εκπτώσεις και πόσο θα κρατήσουν
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη Black Friday 2026, με τις πρώτες προσφορές να αναμένονται αρκετές εβδομάδες πριν από την επίσημη ημέρα των μεγάλων εκπτώσεων
Το ωράριο των mall της Κύπρου, για την αργία της 28ης Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά την Tετάρτη, 28 Οκτωβρίου
Λάρνακα by Night: Μια γιορτινή βραδιά στο κέντρο της πόλης!
Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, ψυχαγωγία, καλλιτεχνικές παρουσιάσεις, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους και, φυσικά, πολλές εκπλήξεις!
Πότε πέφτει φέτος η Black Friday 2026
Aκολουθεί η Cyber Monday, με τις ηλεκτρονικές αγορές να βρίσκονται στο επίκεντρο
Lidl Ελλάς & Lidl Κύπρου: Ο Γεώργιος Τοκατλής αναλαμβάνει τη θέση του Chief Executive Officer
Από την 1η Μαρτίου 2027, ο Μίλτος Φοροζίδης θα συνεχίσει τη διεθνή του σταδιοδρομία εντός του Ομίλου Schwarz
“Restart your Life”: Το νέο φθινοπωρινό τεύχος της Madame Figaro είναι εδώ
Ένα τεύχος αφιερωμένο στην 21η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού
Όταν οι ιστορίες των γυναικών γίνονται έμπνευση: Τα M&S Κύπρου παρουσιάζουν και φέτος το ‘Fashion That Matters’
7 γυναίκες ενέπνευσαν τον σχεδιαστή Μιχάλη Παντελίδη για το φετινό T-shirt
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου
Νέα άφιξη: Το πρώτο κατάστημα LEGO έρχεται στην Κύπρο
Ένα τουβλάκι, αμέτρητες δυνατότητες και ένας νέος χώρος για να τις ανακαλύψεις
Σ' αυτό το mall θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα Victoria’s Secret της Κύπρου
Ο διάσημος οίκος εσωρούχων ανοίγει το πρώτο και μοναδικό κατάστημα Victoria’s Secret στην Κύπρο