Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2022
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, πάμε για άλλη μια φορά να ξεφαντώσουμε με παλιές Ελληνικές επιτυχίες απο τα 50s εώς και τα 90s, στο ιστορικό Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκη στην Παλιά Λευκωσία.
Μία ακόμα νύχτα αφιερωμένη αποκλειστικά στην αγαπημένη μας Ελληνική μουσική, που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο με ρυθμούς 50s - 00s Disco, Rock n Roll, Pop, Dance και άλλα.
DJs ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΣΙΑΝ (GR) και WonderLu.
Ώρα: 20:30 - 01:30.
** Περιορισμένος χώρος **
Κρατήσεις: 22664697
Εισιτήρια: €12 προπώληση / €15 στην είσοδο
Εισιτήρια: https://bit.ly/3Wwm6f9
* Πρώτα πρέπει να γίνεται η κράτηση και μετά η αγορά των εισιτηρίων. Δεν ισχύουν εισιτήρια χωρίς κράτηση *
ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί στο μυθικό Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης, το πιο ιστορικό μουσικοχορευτικό κέντρον της Κύπρου, το οποίο δημιουργήθηκε το 1936 στην Οδό Ερμού, πριν μεταφερθεί το 1948 στην Οδό Βουλγαροκτόνου της Παλιάς Λευκωσίας.
Το Κέντρον ήταν σχεδόν καθημερινά ανοικτό, σερβίροντας τους φημισμένους μεζέδες του, καλωσορίζοντας τους πελάτες του και τις οικογένειες που έφταναν από όλες τις άκρες του νησιού. Ήταν καινοτόμο και πρωτοπόρο, αφού φιλοξενούσε μουσικοχορευτικές, θεατρικές και άλλες παραστάσεις από εγχώριους και ξένους καλλιτέχνες.
Το Κοσμικό Κέντρον Αντωνάκης εξακολουθεί να είναι σημείο αναφοράς για την πρωτεύουσα - και όχι μόνο - αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτιστικής ιστορίας του τόπου.
Πληροφορίες / Κρατήσεις: 22664697.
Οδός:Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 17, Παλιά Λευκωσία 1010.
Σχετικά
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος στα Λεύκαρα
Ονειροδιαδρομές, street food και μεγάλη συναυλία με ελλαδικό συγκρότημα