Eating News , Εστιατόρια

Οι 5 πιο δημοφιλείς σούπες, σύμφωνα με την Google

Ποιες σούπες θα μαγειρευτούν περισσότερο αυτή την εποχή.

Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2020

Όλοι αναζητάμε online συνταγές για να φτιάξουμε τις πρώτες σούπες για το φετινό φθινόπωρο και η Google, «ψαρεύει» τις επιλογές μας και φτιάχνει τη λίστα με τις πιο δημοφιλείς σούπες για αυτή την εποχή.

Και μίας και έχουν πιάσει ήδη τα πρώτα κρύα και η επιθυμία μας για μία περιποιημένη ζεστή σούπα έχει μεγάλωσει, πιο κάτω σου δίνουμε μία γεύση, για το ποιες σούπες θα μαγειρευτούν περισσότερο αυτή την εποχή.

Η διάσημη πλατφόρμα αναζητήσεων λοιπόν, συγκέντρωσε τις συνταγές που ήδη έχουν ψάξει περισσότερο οι χρήστες της και έφτιαξε την κορυφαία 5άδα με τις πιο δημοφιλείς συνταγές για σούπα αυτό το φθινόπωρο. Δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη ότι ανάμεσά τους είναι η κολοκυθόσουπα, που έτσι κι αλλιώς είναι από τις πιο κλασικές επιλογές της εποχής. Μάλιστα, τη συναντάμε δύο φορές στη λίστα, μία με τη στρογγυλή πορτοκαλί κολοκύθα και μία με την πιο μικρή και μακριά της ποικιλίας butternut. Υπάρχει όμως και μία σούπα που δεν την γνωρίζαμε και μας έκανε μεγάλη εντύπωση από την πρώτη στιγμή που είδαμε τον τίτλο της.

Διαβάστε τη λίστα και θα καταλάβετε ποια εννοούμε…

Οι top 5 σούπες του φετινού φθινοπώρου:
1. Κολοκυθόσουπα
2. Πατατόσουπα με τυρί
3. Σούπα με μικρή γλυκιά κολοκύθα (ποικιλία butternut)
4. Σούπα cheeseburger
5. Σούπα albondigas

Όπως καταλαβαίνετε, αυτή που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η σούπα cheeseburger που φτιάχνεται με μοσχαρίσιο κιμά, λαχανικά και μπόλικο τυρί, όπως ένα cheeseburger, δικαιολογώντας απολύτως το όνομα της. Όσο για την 5η σούπα στη λίστα, πρόκειται για παραδοσιακή μεξικάνικη σούπα φτιαγμένη με ζουμερά κεφτεδάκια με βότανα και ρύζι (albondigas), σε αρωματικό ζωμό ντομάτας -κάτι σαν τα δικά μας γιουβαρλάκια, δηλαδή.

Πηγή: olivemagazine.gr 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close