Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2022
Ο όμιλος εστιατορίων με την επιτυχημένη παρουσία σε Αθήνα και Μύκονο, βάζει πλώρη για την Κύπρο και τη Λευκωσία, ανοίγοντας τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το Itameshi. Μία τολμηρή γαστρονομική πρόταση, που συνδυάζει με τον πιο γοητευτικό και γευστικό τρόπο, τις δύο κορυφαίες κουζίνες του κόσμου. Οι μεσογειακές πρώτες ύλες και η Ιταλική κουζίνα, συναντιούνται σε μια εκρηκτική ένωση με τις τεχνικές και την αισθητική τελειότητα της Ιαπωνικής κουζίνας.
Δεκατέσσερα χρόνια μετά το πρώτο άνοιγμα του nice n easy στο Κολωνάκι από τους ιδρυτές Δημήτρη Χριστοφορίδη & Χρήστο Αθανασιάδη, ο όμιλος αναπτύσσεται συνεχώς και διαθέτει σήμερα πάνω από 14 ξεχωριστά και πετυχημένα farm-to table εστιατόρια στην Αθήνα και τη Μύκονο, το beach club SantAnna στην παραλία της Παράγκας στο νησί των ανέμων, δυο επιχειρήσεις catering, το εστιατόριο και το bar του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης (ΦΙΞ). Πρόσφατα ξεκίνησε η συνεργασία με την ΑΕΚ για το νέο γήπεδο «Αγιά Σοφιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς το Nice n Easy group ανέλαβε εξ ολοκλήρου την εστίαση του γηπέδου με 24 snack bars, 2 vip bars, 1 VVIP Lounge, 5 καντίνες, 40 VIP σουίτες, open air καφέ 350 θέσεων, αλλά και εστιατόριο 400 θέσεων καθώς και όλες τις υπηρεσίες catering για το σύνολο των εκδηλώσεων του γηπέδου.

Ο Μάνος Γαβράς εμπνευστής του νέου εγχειρήματος, δήλωσε σε σχέση με το Itameshi: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο όμιλος μας εγκαινιάζει την παρουσία του στην αγαπημένη μας Κύπρο με ένα τόσο καινούριο και ιδιαίτερο concept. Η Κύπρος υπήρξε ανέκαθεν σταυροδρόμι και σπίτι πολλών διαφορετικών πολιτισμών και ως ένα πολυπολιτισμικό και κοσμοπολίτικο νησί θεωρώ ότι αποτελεί τον ιδανικό τόπο για τη γέννηση και εξέλιξη του καινούργιου μας αυτού concept που με ιδιαίτερη φαντασία και γούστο φλερτάρει ανάμεσα στις δύο αγαπημένες κουζίνες της Ιταλίας και της Ιαπωνίας. Εύχομαι οι Κύπριοι φίλοι μας αλλά και οι διεθνείς επισκέπτες του νησιού να αγκαλιάσουν και να στηρίξουν τη νέα μας αυτή προσπάθεια».

Το αναπτυξιακό πλάνο του Nice n Easy group, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την επέκταση σε χώρες της Μέσης Ανατολής, Ευρώπης και τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής, συνέργειες και συνεργασίες με ιδιαίτερο εμπορικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και προτάσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών στους τομείς της εστίασης και της τροφοδοσίας.
Itameshi
Αθηνάς 6, Παλια Λευκωσια,1016, +35722591020
Website: itameshi.com , IG: itameshi_cyprus , FB
Σχετικά
Αυτή είναι η εταιρεία που αναλαμβάνει το Θαλασσάκι, το θρυλικό café στην παραλία
Κατακυρώθηκε η πενταετής διαχείριση του χώρου, ενώ καθορίστηκε και ανώτατο πλαφόν τιμών σε βασικά προϊόντα όπως καφές, νερό, μπύρα και κρασί.
Isola Beach Bar: Από τον πρώτο καφέ μέχρι το τελευταίο cocktail στο Nissi Beach
Ένας προορισμός που έχει καταφέρει να συνδέσει τη χαλάρωση της παραλίας με τη γαστρονομία και την ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου all day and night restaurant.
Αύγουστος κάτω από τις βουκαμβίλιες του iPANEMA
Ένας χώρος που προσφέρει μια διαφορετική πλευρά του καλοκαιριού, πιο χαλαρή, πιο ατμοσφαιρική και πιο απολαυστική
Η κουζίνα του Columbia Sun αξίζει τη δική της θέση στο καλοκαίρι
Κι αυτό γιατί την χαρακτηρίζουν η ποιότητα, η ισορροπία και οι αξέχαστες γεύσεις
5 διευθύνσεις στην Κύπρο για πραγματικά καλό burger
Ζουμερά smashed patties, λιωμένα τυριά, αφράτα buns και πληθωρικά toppings: πέντε διευθύνσεις για όσους παίρνουν το burger στα σοβαρά
Ένα δημοφιλές σουβλατζίδικο σε κερνάει το πρώτο ποτήρι κρασί (για μία ολόκληρη εβδομάδα)
Αν αγαπάς το καλό φαγητό και το κρασί, τότε αυτή η εβδομάδα είναι η ιδανική αφορμή για μια έξοδο
Ένα οικογενειακό εστιατόριο, στον Πρωταρά, που σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου
Εδώ θα απολαύσεις αυθεντικές κυπριακές και μεσογειακές γεύσεις καθώς και φιλική εξυπηρέτηση
Αγαπημένο στέκι για brunch στο χωριό επιστρέφει και ανοίγει ξανά τις πόρτες του
Το γνωστό καφενείο επαναλειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και δίνει ξανά ραντεβού με τους φίλους του
Κλείνει διάσημο ταβερνάκι σε ένα από τα πιο όμορφα ορεινά χωριά μας
Η ανακοίνωση της επιχείρησης
Μια διάσημη ψησταριά, σε περιμένει ξανά στην αυλή της για μεζεδάκια μετά μουσικής
Μία περιήγηση στα μουσικά στέκια της Κύπρου με στάσεις στη Λευκωσία, στην Κακοπετριά, στην Πάφο και τη Λεμεσό.
30 εστιατόρια για τη σούβλα του Δεκαπενταύγουστου
Τα εστιατόρια που σερβίρουν μπουφέ ή μεζέ ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο
Το εστιατόριο ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ από το παλιό λιμάνι Λεμεσού, στο Fig Tree Bay στον Πρωταρά
Το μενού αντλεί την έμπνευσή του από την Κύπρο και τη Μεσόγειο