Δημοσιεύτηκε στις 10 Οκτωβρίου 2022
Το αδιαχώρητο έγινε και κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων του 17ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας αφού την Κυριακή 09 Οκτωβρίου χιλιάδες κόσμου, ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες, κατέκλυσαν τη λεωφόρο Μακαρίου, την κεντρική πλατεία και τους γύρω χώρους της και παρακολούθησαν τη φαντασμαγορική παρέλαση των συγκροτημάτων και ομάδων, τις εντυπωσιακές παραστάσεις που έδωσαν στην εξέδρα μερικά από τα συγκροτήματα και απόλαυσαν τους δύο σπουδαίους Κύπριους Καλλιτέχνες Κούλη Θεοδώρου και Τασούλα Καλλένου στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν με τίτλο «Μόνο για την αγάπη».

Οι δύο καλλιτέχνες με τις σπουδαίες φωνές και ερμηνείες τους και τη συνοδεία εξαμελούς ορχήστρας τραγούδησαν γνωστά και αγαπημένο στο ευρύ κοινό ερωτικά τραγούδια που έγραψαν οι σπουδαίοι ΄Ελληνες συνθέτες Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζιδάκις και Γιάννης Σπανός.

Το πρόγραμμα απόψε Δευτέρα 10 Οκτωβρίου αρχίζει στις 7.00μ.μ με την παρέλαση των συγκροτημάτων και ομάδων κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου και στις 8.30.μ.μ το Μουσικό Σχήμα «Μακρύδρομος» θα παρουσιάσει την Μουσική Παράσταση «Ο ΄Ηχος μιας Πόλης», η οποία είναι αφιερωμένη στην μουσική/καλλιτεχνική σκηνή της Θεσσαλονίκης. Ερμηνεύουν οι Κατερίνα Παράσχου, Ανδρέας Ελεσνίτσαλης, Δημήτρης Σουρουλλάς και Πάρης Παράσχος.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του 17ου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Αγίας Νάπας είναι ελεύθερη για το κοινό.


Σχετικά
20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Όλα όσα θα συμβούν στο νησί και δεν πρέπει να τα χάσεις
Βραδιά αστροφωτογράφισης στην Πέτρα του Ρωμιού
Κάτω από τον Γαλαξία: Μια μοναδική φωτογραφική εξόρμηση
Η πιο εντυπωσιακή δωρεάν προβολή του καλοκαιριού γίνεται στην καρδιά της Λευκωσίας
Ένα καθηλωτικό ταξίδι διάρκειας 17 λεπτών μέσα από σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας της πρωτεύουσας.
Κοιτάξτε ψηλά: Το σπάνιο «ραντεβού» Αφροδίτης και Δία φωτίζει απόψε τον κυπριακό ουρανό
Ένα μαγευτικό αστρονομικό φαινόμενο ορατό απόψε από την Κύπρο
Χάρισε ένα βιβλίο… και άφησε το μήνυμά σου στον επόμενο αναγνώστη!
Δράση ανταλλαγής βιβλίων στην Ερήμη
Μάθαμε πότε θα στηθεί το Πανηγύρι του Κρόμμυ στο χωριό
Αν ξέρεις προς τα πού πέφτει η Γιόλου, ακολούθησέ μας!
“Τα Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας” έρχονται και στο νησί μας, για ένα καθηλωτικό υπερθέαμα!
Με εντυπωσιακές ακροβατικές κινήσεις, μουσική που αγγίζει την ψυχή και μια αισθητική που συνδυάζει την παιδική αθωότητα με την καλλιτεχνική αρτιότητα
To My Mall Λεμεσού γέμισε δεινόσαυρους και προϊστορικά ζώα
Όλα όσα εντυπωσιακά θα δεις εκεί
Θέατρο, μουσική, σινεμά, κρασί και κωμωδία: Τι να κάνετε αυτήν την εβδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας με όλα όσα μπορείς να δεις, να κάνεις και να ακούσεις στο νησί
To μεγαλύτερο streetwear event της Κύπρου επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά,
Το Cyprus Streetwear Expo by Carlsberg επιστρέφει στη Λεμεσό στις 28 Ιουνίου
Οι φίλοι της Porsche βγήκαν ξανά στους δρόμους της Κύπρου
Μια μέρα γεμάτη Porsche και μοναδικές διαδρομές στην κυπριακή ύπαιθρο - Εντυπωσιακή η έναρξη από το Maison Anemi
Τελευταίες παραστάσεις για το Circus Atmosphere στο Παραλίμνι
Τα εντυπωσιακά ακροβατικά και οι μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας συνεχίζονται για λίγες μόνο ημέρες ακόμα