Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2022
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, η δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου για το Limassol Boat Show 2022 στο Marina Breeze Lounge Bar στη Μαρίνα Λεμεσού. Κύριοι ομιλητές στη διάσκεψη ήταν ο Διευθυντής της Dacor Advertising and Media Ltd, κύριος Άριστος Αριστείδου, ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κύριος Νικηφόρος Παμπακάς, εκπρόσωπος του πλατινένιου χορηγού της Έκθεσης, E-Cars Cyprus και ο Διευθυντής του Υφυπουργείου Ναυτιλίας, κύριος Ιωάννης Τυπάλδος.
Οι διοργανωτές της έκθεσης, Dacor Advertising & Media και Limassol Marina, μίλησαν για τη διεθνή αναγνώριση που έχει αποκτήσει η φετινή Έκθεση, τονίζοντας παράλληλα πως ο πήχης τοποθετήθηκε πολύ υψηλά με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και προσδοκία. Επίσης, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες, ενώ ανακοίνωσαν ότι τα εγκαίνια του Limassol Boat Show 2022 θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 17:00 στη Μαρίνα Λεμεσού.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε νέους εκθεσιακούς χώρους και να θαυμάσουν ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον τομέα σκαφών αναψυχής, θαλάσσιων αθλημάτων, ψυχαγωγικής αλιείας, κατάδυσης και άλλων υπηρεσιών του κλάδου. Στην Έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι 16 Οκτωβρίου 2022, θα παραστούν πέραν των 100 εκθετών από την Κύπρο, την Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία, το Ισραήλ και τον Λίβανο, ενώ θα φιλοξενηθούν, επίσης, διεθνής σεμινάρια, παρουσιάσεις νέων προϊόντων, κέντρο ενημέρωσης για το θαλάσσιο περιβάλλον, φιλανθρωπική επίδειξη μόδας, και επιδείξεις θαλάσσιων δραστηριοτήτων. Για ακόμη μία χρονιά, σημαντική παρουσία στην εκδήλωση θα έχουν σκάφη τα οποία θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ανατολική Μεσόγειο, γεγονός που προσελκύει αρκετούς επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή. Ιδιαίτερη αναφορά έχει γίνει και στην παρουσίαση μοναδικών αυτοκινήτων πολυτελείας από την εταιρεία E-Cars Cyprus.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 577 750.
Σχετικά
Μόλις ανακοινώθηκε το Christmas Shopping Festival
Όλα όσα υα συμβούν στο Παραλίμνι, το Λευκό Σάββατο
Αυτά είναι όλα όσα θα συβούν στη Λεμεσό τα φετινά Χριστούγεννα
O Δήμου Λεμεσού έφταξε το πρόγραμμα του για τις γιορτές
Η Λακατάμεια ετοιμάζει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Με 94 περίπτερα γεμάτα με ξεχωριστές δημιουργίες, λιχουδιές και δώρα για όλους!
Χριστουγεννιάτικο Χωριό και φέτος στον Δήμο Λακατάμειας!
Με 94 περίπτερα γεμάτα με ξεχωριστές δημιουργίες, λιχουδιές και δώρα για όλους!
H Λόφου ανάβει τα φώτα των γιορτών και κερνά ζεστή σούπα
Χριστούγεννα στην όμορφη Λόφου!
Εβδομάδας του Δέντρου με δωρεάν δεντράκια σε όλους και άλλες εκδηλώσεις
Όλα όσα θα γίνουν από τις 7 – 13 Δεκεμβρίου
Η Οδός Χριστουγέννων θα στηθεί στον Παλαιό Στρόβολου
Ένα διήμερο Χριστογεννιατικό Φεστιβάλ που θα σε βάλει στο πνεύμα των γιορτών
Γιορτάστε τη μαγεία των Χριστουγέννων στο 11ο Χριστουγεννιάτικο Art Market του Technopolis 20!
Mια μέρα γεμάτη δημιουργία και χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Classics in the City III: Η Λευκωσία θα γεμίσει κλασικά αυτοκίνητα!
Έκθεση Κλασικών Αυτοκινήτων στην Καρδιά της Λευκωσίας
Το «Τοπούι» στο Πάρκο Ηλιούπολης θα μεταμορφωθεί σε ένα ολοκληρωμένο χριστουγεννιάτικο χωριό
Το «Τοπούι του Άγιου Βασίλη» στοχεύει στην παροχή μίας ζεστής, οικογενειακής και γιορτινής εμπειρίας για κατοίκους και επισκέπτες
"Η μαγεία των Χριστουγέννων" με τον ΠΑΣΥΚΑΦ
Μια γιορτινή ημέρα αγάπης για όλη την οικογένεια
Το Βουνί μπαίνει σε χριστουγεννιάτικο mood
Ανάβει τα φώτα του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου