Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο μεγάλο trend στη Λευκωσία λέγεται Caffeine Roastery Superfoods!

Το franchise από την Ξάνθη που κατέκτησε την Ελλάδα, έφτασε και στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2022

Η οικογένεια των Caffeine Roastery Superfoods μεγάλωσε και το νέο μέλος της έφτασε στην Κύπρο! Το νέο κατάστημα στη Λευκωσία μόλις άνοιξε και σε περιμένει να ζήσεις την εμπειρία των Caffeine Roastery Superfoods.

Caffeine_cy-115.jpg

Ένα επιτυχημένο concept
Από το πρώτο κατάστημα τους, στόχος ήταν η δημιουργία ενός χώρου που θα παρέχει πρωτίστως κορυφαία ποιότητα, σταθερή γεύση και αρώματα και τέλος μια σταθερή εξέλιξη στην υπηρεσία του service. Η πορεία του Caffeine Roastery Superfoods δεν μπορεί να μην είναι συνδεδεμένη με τρεις πυλώνες: την ποιότητα των προϊόντων, την εκπαίδευση των συνεργατών τους και τέλος τη διαρκή εξέλιξη. Έτσι έχουν καταφέρει σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Caffeine Roastery Superfoods να νιώθεις την ίδια φιλικότητα και οικειότητα, αλλά κυρίως να απολαμβάνεις τις ίδιες γεύσεις και τα ίδια αρώματα!

Caffeine_cy-6.jpg

Το μενού
Έλα στο Caffeine Roastery Superfoods και απόλαυσε ένα εκλεκτό καφέ με έντονη γεύση και πλούσιο άρωμα από το μοναδικό χαρμάνι τους 100% Arabica. Το χαρμάνι τους χαρακτηρίζεται από το πλούσιο σώμα του, την έντονη διάθεση ξηρών καρπών και σοκολάτας, σε συνδυασμό με απαλά ίχνη ώριμων φρούτων, cherry αμυγδάλου, αλλά και πικάντικες νότες μπαχαρικών.

Στο Caffeine Roastery Superfoods θα βρεις επίσης ολοκληρωμένα premium γεύματα όπως Energy Bowls, Healthy Snacks και άλλα Superfoods που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, και θα σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζεσαι για την ημέρα σου! Ακόμα μπορείς να γευτείς εξαιρετικά smoothies, φυσικούς χυμούς φρούτων και λαχανικών τα οποία θα τονώσουν και θα αποτοξινώσουν τον οργανισμό σου. Στο μενού φυσικά μπορείς να βρεις υγιεινές και διατροφικά πλήρης vegan & vegetarian επιλογές! Όλα τα υλικά είναι προσεκτικά διαλεγμένα και η διαδικασία, από την επιλογή, την συντήρηση και την παρασκευή δίνουν μια σταθερή ποιότητα και γεύση.

Caffeine_cy-76.jpg

Honest products made for you!
Ανακάλυψε την νέα καθημερινή σου απόλαυση στο νέο κατάστημα Caffeine Roastery Superfoods, Στασινού & Μπουμπουλίνας 1-3, Λευκωσία.

Γιατί #edw_xekinoun_ola!

Caffeine Roastery Superfoods
(22 624040) Στασινού & Μπουμπουλίνας 1-3, Λευκωσία.
Ώρες λειτουργίας: Δ-Σ 06.00-21.00 & Κ 07.00-21.00.
Delivery: Καθημερινά 07:00-20:00.

Facebook: caffeinelefkosias
Instagram: caffeiners_lefkosias
Website: www.caffeinestores.gr

Menu & info

qr.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close