Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο cocktail bar της πόλης που έχει ήδη γίνει talk of the town

Ένα πρωτότυπο μαγαζί που ανέβασε τον πήχη ψηλά

Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2022

Φωτογραφίες: @Cibology_foodtalks

Xρονιά τη χρονιά τα μπαρ που κάνουν την εμφάνισή τους στο νησί μας, ανεβάζουν ολοένα και περισσότερο το επίπεδο του «πίνειν» και δίνουν ρεσιτάλ πρωτοτυπίας και φαντασίας. Ένα εξ αυτών είναι το νέο hot spot της πόλης, το όποιο όλο και κάπου στα social media θα έχεις δει να «παίζει», εφόσον τα stories και τα βίντεο στο Tik Tok έχουν πάρει «φωτιά».

Ο λόγος για το «CINÉMA», ένα μοντέρνο μαγαζί που μέσα σε σχεδόν δυο μήνες λειτουργίας έχει κάνει τη Λεμεσό να το λατρέψει. Το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την τοποθεσία του, καθώς πρόκειται για ένα σημείο που πολλά χρόνια πριν ο κόσμος έβγαινε για να δει σινεμά.

IMG_4735.jpeg

Στο μενού του θα βρεις αρκετά κοκτέιλ όπως Paloma, Cosmopolitan κ.ά, όλα προσεγμένα στη λεπτομέρεια, ενώ υπάρχουν διάφορες επιλογές με νόστιμα to- share πιάτα που ακολουθούν μια διεθνή φιλοσοφία και μπορείς να μοιραστείς με την παρέα σου.

Στον υπέροχο χώρο του θα δεις τα 3D visuals που προβάλλονται συνεχώς στον τοίχο, με μουσική που σε συνεπαίρνει για τα καλά.

IMG_4739.jpeg

Ωστόσο, πρόκειται για ένα μαγαζί που δεν δέχεται κρατήσεις και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί εγκαίρως, αν είσαι τυχερός θα βρεις και τραπεζάκι για να καθίσεις με την παρέα σου.

Πιο κάτω λοιπόν, μπορείς να "πάρεις" μια γεύση από το «CINÉMA».

Οδός: Serntar 1, Λεμεσός.

Instagram: cinemalimassol

@its.all.green.to.me Reply to @kunning.kunt this old outdoor cinema converted to a bar is 🔥 #limassol_cyprus #limassol #cyprustiktok #islandlife #outdoorcinema #limassolforyou #barhopping ♬ Subiendo esa Loma de Katiuska Báez - Juji💕
@m_kyriakou_ Cinema Bar, Limassol #coctailbar #summercinema #limassolcyprus ♬ Lovely - Vicline
@andkoulermou ❗️New spot in Limassol you’ll love 🤎Cinéma bar #cinemabar #limassol #newbar #interiorgoals ♬ Give it to me x Gimme more - Davo

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close