Eating News , Εστιατόρια

Ένα μαγαζί που σερβίρει burgers για... δυνατούς παίχτες

Ανάμεσα σε πολλά εύγευστα πιάτα, θα συναντήσεις και νόστιμο brunch

Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2022

Το Black Brick, το all day venue της πολυσύχναστης Σταυρού, αποτελεί έναν υπέροχο χώρο με νόστιμο φαγητό. Έκανε πριν μήνες την εμφάνισή του, ενώ συνεχώς ετοιμάζει νέα πιάτα που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στη λίστα σου.

Συγκεκριμένα, εδώ θα απολαύσεις χορταστικό brunch, platters, κυρίως πιάτα με πολλές δελεαστικές επιλογές αλλά και ζουμερά burgers. Στο ανανεωμένο μενού του θα συναντήσεις burgers, από κλασικές γεύσεις, μέχρι ενδιαφέροντες πειραματισμούς με νέα υλικά.

pancakesblackbrick).png


Εδώ λοιπόν, ανάμεσα σε πολλά πρωτότυπα και εντυπωσιακά πιάτα, θα απολαύσεις λαχταριστά pancakes με διάφορες δημιουργικές πινελιές, αχοιχτό σάντουιτς, κυπριακό πρόγευμα με πίτα της σάτζιης κ.ά.

lava burger after.jpg


Αν πας για φαγητό, μια από τις επιλογές που θα λατρέψεις είναι το ''Lava Cheese burger'', το οποίο σερβίρεται με το τσέρκι από πάνω, ενώ ο σερβιτόρος θα «λούσει» το μπέργκερ με ζεστό τυρί και θα γίνει η απόλυτη "αμαρτία" που πρέπει να δοκιμάσεις, σε συνδυασμό με τις τραγανές πατάτες που συνοδεύουν το πιάτο σου.

pizza burger.jpg
Pizza burger

italian style burger.jpg
Italian style burger

Στο μενού θα βρεις και ''Pizza Burger'', μια πρόταση που ακολουθεί τη φιλοσοφία της πίτσας, όπου με τη χρήση της φαντασίας και της δημιουργίας, προσθέτεις ό,τι τραβάει η όρεξη και το στομάχι σου! Αν όμως, θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να επιλέξεις το "Italian style", το οποίο "παντρεύει" το προσούτο με το καλοψημένο μπιφτέκι και η ιδιαιτερότητά του βρίσκεται στο ψωμί, όπου από το συνηθησμένο brioche, θα δοκιμάσεις μπέργκερ με αφράτο ciabatta.

egg and bacon burger.jpg
Egg & bacon burger

the ultimate brick burger.jpg
The ultimate Brick burger

Τέλος, αν σου αρέσουν οι προκλήσεις σε καλούμε να δοκιμάσεις το "The ultimate Brick Burger", που εκ πρώτης όψεως είναι ξεκάθαρο πως απευθύνεται σε... δυνατούς παίχτες.

Όπως θα έχεις ήδη αντιληφθεί, σε αυτό το μαγαζί πρέπει οπωσδήποτε να πας εντελώς νηστικός μιας και εκεί οι γευστικές προτάσεις που έχεις να επιλέξεις είναι τόσο μεγάλες που δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

(22312136) Σταυρού 66, Στρόβολος 2035

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close