Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Τα 6 καλύτερα εστιατόρια για να φας φθηνά και ποιοτικά στην Κύπρο

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν και σου προτείνουμε

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2022

Tα Cyprus Eating Awards 2022 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 18 κατηγορίες και τα 96 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 18 κατηγορίες, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Nice Price, που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας.

Πρόκειται για μία κατηγορία η οποία παρακολουθεί τη σχέση που έχει η τιμή του πιάτου με την ποιότητα που προσφέρει το εκάστοτε εστιατόριο.

Φέτος, ξεχωρίσαμε 6 εστιατόρια όπου θα φας πολύ καλό φαγητό σε προσιτές και καλές τιμές σε σχέση με την ποιότητα.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα την τιμή με την ποιότητα;

Ψήφισε το αγαπημένο σου Nice Price ΕΔΩ

Οι υποψηφιότητες για το Nice Price εστιατόριο της χρονιάς είναι:

ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ.jpg

5 ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ένας χώρος απλός, χωρίς περιττά φτιασίδια που στηρίζει την επιτυχία του στις διαλεχτές πρώτες ύλες μα και στην εμπειρία δεκαετιών στο οφτό κλέφτικο. Στην πλακόστρωτη αυλή με τους ευκαλύπτους θα συναντήσεις ανθρώπους όλων των ηλικιών που περιμένουν να δοκιμάσουν το δημοφιλές κλέφτικο από πρόβειο ή κατσικίσιο κρέας, το οποίο ψήνεται για ώρες σε μεγάλους ξυλόφουρνους.

ITHAKI.jpg

ITHAKI GARDEN RESTAURANT (ΛΑΡΝΑΚΑ)
Ένα παρεΐστικο μεζεδοπωλείο στο κέντρο της πόλης του Ζήνωνα σε μια πανέμορφη ατμοσφαιρική αυλή, γεμάτη βουκαμβίλιες. Στο Ithaki Garden Restaurant θα γευτείς νόστιμα ελληνικά παραδοσιακά πιάτα και τοπικές κυπριακές σπεσιαλιτέ, διαλέγοντας από ένα αρκετά πλούσιο μενού. Αναμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες αυλές της Λάρνακας με καλή ελληνική μουσική, που θυμίζει γραφικά αθηναϊκά ταβερνάκια.


jamie.jpg

JAMIE’S ITALIAN (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Το όνομά του και μόνο δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφισβήτησης, καθώς το στιλάτο εστιατόριο φέρει μαζί του όλη την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του καταξιωμένου Βρετανού σεφ Jamie Oliver. To μενού του περιέχει αυθεντικά πιάτα ιταλικής κουζίνας όπως πάστες, πίτσες, κρέατα και φυσικά γευστικά γλυκά.

laboca.jpg

LA BOCA (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Με cool και χαλαρή διάθεση, το πρωτοποριακό self service ιταλικό εστιατόριο εστιάζει κυρίως στην ποιότητα των υλικών του, πολλά από τα οποία δημιουργούνται εκεί, στις καθαρές και αυθεντικές γεύσεις και στην ειλικρίνεια που προσφέρει η ανοιχτή προς το κοινό διαδικασία παρασκευής τού κάθε πιάτου. Φρέσκες πάστες, δημιουργικές σαλάτες, γευστικές πίτσες και χορταστικά burgers συμπληρώνουν τις επιλογές του μενού.

moondogs.jpg

MOONDOG'S BAR & GRILL (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Από τα πιο δημοφιλή pub-εστιατόρια της πρωτεύουσας, με rock διάθεση και ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Στο μενού του διαθέτει μια τεράστια ποικιλία από μπίρες, πάνω από 250 ετικέτες, οι οποίες συνοδεύουν με τον καλύτερο τρόπο τα γευστικά και πλούσια πιάτα που σερβίρει. Burgers, σαλάτες, κρέατα και μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμες grill επιλογές. Άμεσο και φιλικό σέρβις.

rokoko2.jpg

ROKOKO (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Κομψό, μα όχι επιτηδευμένο το Rokoko συνδυάζει άψογα την ποιότητα των υλικών, το ιταλικό στυλ και τις καλές τιμές. Με έμφαση στην αυθεντική παραδοσιακή ιταλική πίτσα και στα ζυμαρικά, με μια δόση από την κουζίνα της βορείου Αμερικής, δημιουργεί έναν τέλειο συνδυασμό για μια έξοδο μεσημέρι ή βράδυ. Πολύ καλές cocktail επιλογές.

topika.jpg

ΤΟΠΙΚΑ MEZE BAR (ΛΕΥΚΩΣΙA)
Ένα καλαίσθητο και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, που σε προδιαθέτει για μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία. Προσεγμένη μεσογειακή κουζίνα με στοιχεία από το Ιράν έως την Ιταλία και πρώτες ύλες από την Κύπρο, το μενού προσφέρει νόστιμα, πρωτότυπα και δημιουργικά tapas πιάτα για να απολαύσεις to share, παρέα με κάποιο από τα γευστικά και ιδιαίτερα cocktails που ετοιμάζουν οι mixologist του μαγαζιού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close