Eating News , Εστιατόρια

Το νέο, άκρως εντυπωσιακό healthy bakery/cafe στην ανανεωμένη λεωφ. Μακαρίου

Το Αρτοποιείο Κωνσταντινίδη αποκτά αδερφάκι

Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2022

Οι αφίξεις χώρων εστίασης και όχι μόνο, που έρχονται να αναβαθμίσουν τη λεωφόρο Μακαρίου, η οποία παρουσιάστηκε στο κοινό με ανανεωμένη εικόνα, μόλις πριν από μερικούς μήνες, συνεχίζονται!

Σειρά από ό,τι φαίνεται παίρνει ένα γνωστό brand, το οποίο μας παρουσιάζει ένα νέο, μοναδικό concept. Ο λόγος για το γνωστό για τα υγιεινά και πολύ νόστιμα προϊόντα του, Αρτοποιείο Κωνσταντινίδη στα Λατσιά, το οποίο ετοιμάζεται για το άνοιγμα δεύτερου αρτοποιείου στη Λευκωσία.

Σε λιγότερο λοιπόν από 2 εβδομάδες αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το ολοκαίνουριο Constantinides Healthier Bakery, το οποίο θα προσφέρει στους επισκέπτες του μια ευρεία γκάμα από υγιεινά, φρέσκα και καινοτόμα προϊόντα, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα!

Πρόκειται μάλιστα για ένα concept το οποίο οι άνθρωποί του, δουλεύουν για πολλά χρόνια και το οποίο βλέπουν τώρα να υλοποιείται!

Πιο συγκεκριμένα το νέο bakery/cafe θα βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τη Μακαρίου, θα έχει τραπεζάκια στον πεζόδρομο, ενώ στο μοντέρνο εσωτερικό του θα φιλοξενεί τα πιο υγιεινά γλυκά και φαγητά, εξαιρετικά ψωμιιά, σάντουιτς, σνακ, καφέδες και αρτοσκευάσματα, σε ένα πραγματικά υπέροχο περιβάλλον!

Αναμονή λοιπόν για λίγο ακόμα!

*εικόνες: EKKY studio

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close