Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Το concept bar που ήρθε για να συζητηθεί

Ένα ολοκαίνουριο μπαρ με άποψη που μας δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2022

Έχοντας μόνο κάποιους μήνες λειτουργίας, το Lithos Concept Bar αποτελεί ένα κόσμημα για την πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου στο κέντρο της Λεμεσού και έχει αποδείξει ότι ήρθε για να ριζώσει στις καρδιές των φιλοξενούμενων του.

8.jpg

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή διώροφη εσωτερική αυλή όπου κυριαρχεί η πέτρα και το ξύλο, με τους εντυπωσιακούς πολυελαίους να μαγνητίζουν τα βλέμματα. Βελούδινα υφάσματα, άνετοι καναπέδες, και πολλά φυτά είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό του.

3.jpg

Η λίστα των ποτών του, με τα Lithos signature cocktails -που υπογράφουν καταρτισμένοι επαγγελματίες bartenders που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενό τους- έχουν κι αυτά τη δική τους φυσιογνωμία, καθώς είναι εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’20. Κάποιοι, με μία πρώτη ματιά, θα μπορούσαν να πουν πως προσφέρουν μια απαράμιλλη γευστική fine drinking εμπειρία.

4.jpg

Φυσικά, οι λάτρεις των αυθεντικών συνταγών δεν θα μείνουν δυσαρεστημένοι καθώς το Lithos Concept Bar διατηρεί έναν εντυπωσιακό κατάλογο με εκλεκτά κρασιά και premium spirits. Και επειδή το νέο στέκι στο Κάστρο της Λεμεσού ήρθε για να μείνει δίνει επιλογή σε όλους εμάς να απολαύσουμε το ποτό μας με τη συνοδεία ενός premium ναργιλέ ή κάποιου new world πούρου που στεγάζει στον χώρο του.

6.jpg

Από όλα αυτά, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει το φαγητό έτσι ώστε να ολοκληρώσει την εμπειρία μας. Την παρουσία του δίνει ένα σύγχρονο μενού κατηγορίας street food, το οποίο συνδυάζει ισορροπημένες γεύσεις από διάφορες κουζίνες και κουλτούρες του κόσμου. Το μενού περιλαμβάνει «to share» επιλογές φτιαγμένες από έμπειρους σεφ καθώς επίσης και ξεχωριστές δημιουργίες όπως sushi, bao buns αλλά και η επιλογή της αυθεντικής ιταλικής πίτσας.

7.jpg

Αν, λοιπόν, επιθυμείς μία νυκτερινή έξοδο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και ένα προσωπικό έτοιμο να κάνει τη νύχτα σου μαγευτική, μια τηλεφωνική ή ηλεκτρονική κράτηση στο Lithos Concept Bar είναι αρκετή για να πετύχεις τον στόχο σου.

Εξάλλου, αυτό το concept store, φτιάχτηκε για να γίνει στέκι – αυτή την αίσθηση σού δίνει. Και ξέρεις, σε εκείνα τα μέρη που γίνονται στέκια, πηγαίνεις ξανά και ξανά γνωρίζοντας τι θα συναντήσεις.

2.jpg

Και αν όντως η έξοδός σου εδώ είναι πάντα ξεχωριστή, μπορείς να στηρίξεις με την ψήφο σου τη συμμετοχή του αγαπημένου σου μπαρ στα φετινά βραβεία «Cyprus Eating Awards», όπου κάνει την παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία των Lounge Bar Resto.

Lithos Concept Bar (25762761) Βασιλίσσης 4Β (πίσω από Μεσαιωνικό Κάστρο). Tρ-Κ από τις 18.30.
Website: www.lithoslimassol.com/
Facebook: Lithos limassol
Instagram: Lithos_limassol

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close