Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα άφιξη στην Αγορά Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία

Πότε ανοίγει και τι θα προσφέρει το ''Μαειρκό'';

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2022

Η Αγορά Αγίου Αντωνίου στη Λευκωσία πρόκειται να εμπλουτιστεί σύντομα με ένα... Μαειρκό.

Κι αν νομίζεις πως με αυτό το όνομα έχεις ήδη δημιουργήσει μια εικόνα για το τι πιάτα να περιμένεις, σκέψου ξανά.

Όπως μάθαμε μετά από επικοινωνία με τον σεφ Κυριάκο Φώκου, στο Μαειρκό θα έχουμε επιλογές αρχικά για μεσημεριανό, με προοπτική να λειτουργήσει μελλοντικά και το βράδυ, με μενού που θα αλλάζει εβδομαδιαία και θα βασίζεται κυρίως στα σπιτικά πιάτα, τα λαδερά, τα όσπρια (ήδη περιμένουμε να γευτούμε τη φακή μουτζέντρα με αβγό τηγανητό), όλα με πιο σύγχρονο χαρακτήρα.

Για επιδόρπιο θα είμαστε επίσης καλυμμένοι αφού ο σεφ μάς προετοίμασε ήδη για κίφυλλο με σταφίδες, δυόσμο και βούτυρο ανάμεσα σε άλλα. Επιπλέον θα υπάρχουν επιλογές για σάντουιτς, ενώ το Jasmine Roastery έρχεται μαζί, για να προσφέρει καφέ από το πρωί.

Όλα αυτά θα προσφέρονται για dine-in, take away αλλά και delivery, πιθανότατα μέσα από όλες τις πλατφόρμες online παραγγελιών.

Το ''Μαειρκό'' είναι το νέο ''άνοιγμα'' του ταλαντούχου σεφ Κυριάκου Φώκου και της ομάδας του εστιατορίου ''Το Πατρικόν'', που συνέβαλαν στην εξέλιξη και την ανάδειξη της κυπριακής κουζίνας μέσα από τα ευφάνταστα και δημιουργικά πιάτα του πολυβραβευμένου εστιατορίου στην Τερσεφάνου της Λάρνακας.

Όσον αφορά το ''από πότε'' θα μπορούμε να τα απολαμβάνουμε όλα αυτά, όπως μαθαίνουμε το opening θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close