Τα Καλύτερα της Κύπρου

7+1 posts αποκαλύπτουν πόσο όμορφη είναι η Κύπρος το καλοκαίρι

Η καλοκαιρινή Κύπρος μέσα από 7 φωτογραφίες και 1 βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2022

Καλοκαίρι δεν σημαίνει απαραίτητα παραλία. Σίγουρα η ζωή μας σε νησί συνεπάγει την αυθόρμητη ταύτιση των τριων αυτών μηνών με θάλασσες, βουτιές, κολύμπι και ηλιοθεραπεία και δεν είναι καθόλου κακό. Έχουμε, άλλωστε, πανέμορφες παραλίες και καλά κάνουμε που τις τιμάμε κάθε χρόνο, τόσο εμείς όσο και οι τουρίστες.

Παρ' όλα αυτά, όπως είπαμε και στην αρχή, καλοκαίρι δεν είναι μόνο οι παραθαλάσσιες εξορμήσεις μας. H Κύπρος είναι γεμάτη από πανέμορφα χωριά, πράσινο και αξιοθέατα.

Ψάξαμε και βρήκαμε 7 φωτογραφίες που ανέβασαν φωτογράφοι και Instagrammers της Κύπρου, καθώς και 1 βίντεο, που συνθέτουν μια υπέροχη συνολική εικόνα για το νησί μας, είτε απεικονίζουν παραλίες και τα καταγάλανα νερά, είτε σημεία μέσα στη φύση και προορισμούς που αγαπάμε.

Πιο κάτω βλέπουμε τις μοναδικές θαλάσσιες σπηλιές και δημοφιλείς παραλίες, ένα από τα πιο αγαπημένα χωριά της Κύπρου αλλά και προορισμούς όπως το Θρονί της Παναγίας του Κύκκου που κάθε χρόνο δέχεται πλήθος κόσμου.

Μην ξεχάσεις το υπέροχο βίντεο στο τέλος που, αν και απλό, απεικονίζει ακριβώς τις... τάσεις φυγής που έρχονται μαζί με το καλοκαίρι και τις εκδρομές που γεμίζουν τα σαββατοκύριακά μας.

Κείμενο: Νάκης Αντωνίου

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close