Νέες Εκθέσεις , Τέχνη

Ντίνη Χριστοφόρου: Η Κύπρια καλλιτέχνις παρουσιάζει τα έργα της στην ομαδική έκθεση «Art 4 All»

Η Κύπρια καλλιτέχνης παρουσιάζει τα μοναδικά έργα της στις ομαδικές εκθέσεις «Art 4 All» και «Για Τα Παιδιά της Κένυας».

Δημοσιεύτηκε στις 05 Νοεμβρίου 2020

Η Κύπρος τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει σημαντικούς καλλιτέχνες παρά το μικρό της μέγεθος. Μία από αυτές είναι η ταλαντούχα καλλιτέχνης, Ντίνη Χριστοφόρου.

Από μικρή ζωγράφιζε ακατάπαυστα και έτσι οι σπουδές στη ζωγραφική ήταν αναπόφευκτες. Αποφοίτησε από το Manchester Metropolitan University με πτυχίο στο Art and Design, και έπειτα κατέκτησε δεύτερο πτυχίο στο Visual Communication από το University of Central England.

Πειραματίζεται και εμπνέεται κυρίως από το μεγαλείο της φύσης. Επιθυμώντας να δημιουργήσει συναισθήματα και να παίξει με την φαντασία, οι πίνακές της αντιπροσωπεύουν κυρίως αφηρημένα τοπία βαμμένα με ελαιογραφία σε πολλά και διαφορετικά στρώματα. Στόχος της να εμπνεύσει ένα αίσθημα του αόρατου κόσμου που υπάρχει μόνο αν το πιστέψουμε.

Έχει εκθέσει έργα της σε πολλές ομαδικές εκθέσεις σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο (Οξφόρδη) και Ολλανδία (Άμστερνταμ), αλλά και σε έξι ατομικές εκθέσεις στην Κύπρο. 

Παρά τις αντίξοες και πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, η Ντίνη Χριστοφόρου συνεχίζει να κρατά ψηλά την τέχνη και αναδεικνύει την ομορφιά της, λαμβάνοντας μέρος στην ομαδική έκθεση «Art 4 All».

Ενώνοντας το ταλέντο της με άλλους σύγχρονους εικαστικούς παρουσιάζει τα έργα της στην ομαδική αυτή έκθεση στην AGORA στη Λεμεσό, όπου αναμένεται τα έντονα και επιβλητικά χρώματα των έργων της να ελκύσουν το μάτι του κοινού. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από την 1η Νοεμβρίου μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2020, και εκεί θα βρείτε τα μοναδικά έργα της Ντίνης Χριστοφόρου προς πώληση.

Η καλλιτέχνις θα δώσει το παρόν της και στην προσπάθεια του Μητροπολίτη Κένυας Μακάριου Τυλληρίδη, για τη σίτιση και συντήρηση των παιδιών της Κένυας, σε μία εκδήλωση τέχνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης από τις 4 έως και τις 6 Νοεμβρίου 2020. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα έντονα και επιβήτικά χρώματα των έργων της Ντίνης Χριστοφόρου, όπως και να ενισχύσει οικονομικά την προσπάθεια του Μητροπολίτη. 

Έχοντας μια σχέση λατρείας με τη ζωγραφική, και ξεχωριστό ταλέντο, η ζωγράφος Ντίνη Χριστοφόρου είναι αναμφισβήτητα… an artist we must keep our eye on!

Μάθετε περισσότερα για την Ντίνη Χριστοφόρου αλλά και τα έργα της από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Facebook: https://www.facebook.com/artbydinichristoforou/
Instagram: https://www.instagram.com/artbydinichristoforou/

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close