Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η Food Boutique μάς καλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων

Street Food Festival χωρίς Food Boutique δεν γίνεται!

Δημοσιεύτηκε στις 12 Αυγούστου 2022

Η ποιότητα και οι μοναδικές γεύσεις της Food Boutique δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από την πιο μεγάλη γιορτή φαγητού της Κύπρου!

Η Food Boutique δίνει το «παρών» της με street food διάθεση, για δεύτερη χρονιά, για να προσφέρει σε όλους εμάς γευστικές εκπλήξεις και όχι μόνο. Η ομάδα της Food Boutique ετοιμάζει εκλεκτές επιλογές θέλοντας να συνδέσει την κυπριακή γευσιγνωσία με την παγκόσμια αγορά μέσω του Street Food Festival, παίρνοντας την κυπριακή κουζίνα σε άλλο επίπεδο.

IMG_2123.JPG

IMG_2588.JPG

Έχοντας αυτό ως βασικό κόνσεπτ, επιχειρούν ένα γαστρονομικό ταξίδι μέσα από αναγνωρισμένες γεύσεις, που θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην Αγία Νάπα και στο Street Food Festival.

Το ταξίδι ξεκινά απ’ την καρδιά της Ευρώπης με μοσχαρίσιο λουκάνικο (Rindwurst) συνοδευόμενο με curry sauce και πατάτες, καθώς επίσης και χοιρινό λουκάνικο (Bratwurst) σε μπαγκέτα με sauerkraut και πατάτες. Από εκεί μεταφερόμαστε στην Ασία, και πιο συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, με sushi και συνεχίζουμε το ταξίδι περνώντας από την λατινική Αμερική με μια… έκπληξη να μας περιμένει μέσα από τα δημιουργικά χέρια και τη φαντασία των σεφ.

IMG_2469.JPG

IMG_1753.JPG

Εννοείται όμως πως δεν θα μπορούσε να λείπει ένα ελληνικό πιάτο που έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο, δηλαδή ο γύρος. Ανάμεσα στις επιλογές θα έχεις και αυτή του γύρου κοτόπουλο ή χοιρινού, με τους οποίους θα τελειώσει το ταξίδι αυτό.

Αν θες να ζήσεις από κοντά αυτό το «ταξίδι», δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το πάρτι αυτό από τις 19 μέχρι τις 21 Αυγούστου, στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίας Νάπας.

Η Food Boutique για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και μας περιμένει για να γεμίσουμε «βαλίτσες» με γεύσεις από τον κόσμο.

IMG_2122.JPG

Το γευστικό ταξίδι όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού η Food Boutique θα βρίσκεται και στο Street Food Festival που θα γίνει στη Λεμεσό από τις 9 μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου.

(25 353550) Γωνία Πέτρου Τσίρου & Λεκορπουζιέ 49, Λεμεσός

Facebook: Food Boutique

Instagram: @foodboutiquebyttofas

COVER2 copy.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close