Διαγωνισμοί

Η ΚΕΑΝ ετοιμάζεται να ρίξει το Insta με τον πιο OMG! διαγωνισμό

Ένας διαγωνισμός που πρέπει να παίξεις ASAP

Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2022

Αν κατάλαβες τον τίτλο τότε λογικά χρησιμοποιείς καθημερινά ακρωνύμια τύπου BRB, LMAO, FOMO, ICW, LOL κλπ για να επικοινωνείς με τους φίλους σου (και τους γονείς σου αλλά ξέρουμε πολύ καλά πως δυσκολεύονται λιγάκι να σε καταλάβουν, σωστά;). Πόσο καλά όμως γνωρίζεις τη slanguage; Ξέρεις τι σημαίνουν οι περισσότεροι από τους συνδυασμούς δύο, τριών ή και περισσοτέρων γραμμάτων ή έτυχε ποτέ να φας τρολάρισμα γιατί χρησιμοποίησες κάποιο ακρωνύμιο λάθος; H KEAN σου δίνει την ευκαιρία να τεστάρεις τις γνώσεις σου με IMHO τον πιο OMG διαγωνισμό του φετινού καλοκαιριού!

Η ΚΕΑΝ για ακόμα φορά τρέχει την πολύ πετυχημένη καμπάνια “I Want What I Want Whenever I Want It”, ή αλλιώς #IWWIWWIWI, και σε καλεί και φέτος να αποδεχτείς την ΚΕΑΝ Acronym Challenge, να δεις αν χειρίζεσαι τη slanguage like a boss ή σαν boomer, για να κερδίσεις προσκλήσεις στο πιο Lit boat party του καλοκαιριού με γκεστ σταρ τον μοναδικό Λούκα Γιώρκα που θα ξεσηκώσει με μια live συναυλία on board!

Άνοιξε από το κινητό σου τον σύνδεσμο https://www.instagram.com/ar/1162829550960873/ για να βρεις το σχετικό φίλτρο και να παίξεις επιλέγοντας το σωστό νόημα για κάθε ακρωνύμιο κουνώντας το κεφάλι δεξιά ή αριστερά. Έπειτα, για να μπεις στην κλήρωση, κάνε share σε στόρυ το σκορ σου κάνοντας tag @kean_soft_drinks.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 2 Αυγούστου και ο νικητής που θα αναδειχθεί μετά από κλήρωση θα ανακοινωθεί στις 16 Αυγούστου.

FYI παίξε ASAP γιατί δεν θέλεις να νιώσεις FOMO!

SYS

XOXOXO

ΚΕΑΝ PR - ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ SLANGUAGE.png

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close