News , Guide

"Λευκωσία, η φωτεινότερη πόλη της Ευρώπης'

Αυτό είναι τονέο σλόγκαν της Eταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ)

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2020

Ο Δήμος Λευκωσίας χαιρετίζει το νέο σλόγκαν της Eταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) «the brightest capital of Europe» (η φωτεινότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης) διαβεβαιώνοντας για τη συνέχιση και ενίσχυση της συνεργασίας του με την ΕΤΑΠ και με όλους τους άλλους αρμόδιους φορείς με στόχο της προβολή της πρωτεύουσας. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η νέα ταυτότητα της πόλης ενώνει όλα τα σημεία που την καθιστούν ξεχωριστή και συγκεντρώνει όλα τα αναγνωρίσιμα σύμβολα, όπως τα ενετικά τείχη και οι χαρακτηριστικές τους πύλες καθώς και οι μπλε πόρτες που κοσμούν τα στενά της παλιάς πόλης. Οι πύλες όμως αποκτούν και μεταφορική σημασία: Συμβολίζουν τη φιλοξενία και τις ευκαιρίες, υπόσχονται κάτι συναρπαστικό, αποτελούν μέσο ανακάλυψης.
 
«Το δε σλόγκαν έχει βαθύτερο νόημα: Η Λευκωσία είναι «φωτεινή» γιατί έχει τις περισσότερες ηλιόλουστες μέρες από κάθε άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Γιατί εκεί συγκεντρώνονται τα περισσότερα Πανεπιστήμια και τα πιο «έξυπνα» μυαλά.  Την ίδια όμως ώρα, συνδυάζει τους έντονους ρυθμούς μιας ευρωπαϊκής πόλης (ευκαιρίες στην εργασία, διασκέδαση) με τον πλούσιο πολιτισμό και την καλή, ποιοτική ζωή. Η πόλη που αναπτύσσεται ραγδαία αλλά «έξυπνα», η πρωτεύουσα με το λαμπρό μέλλον», προστίθεται.
 
To νέο σλόγκαν της ΕΤΑΠ, σημειώνεται, έρχεται να ενισχύσει την γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Λευκωσίας για την προβολή της Λευκωσίας - σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται δράσεις και ενέργειες που έχουν προωθηθεί ή προωθούνται με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην πρωτεύουσα. 
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close