Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η Μεσόγειος στο πιάτο μας, σε ένα γευστικό ταξίδι στην καρδιά της Αγίας Νάπας

Ένα must spot που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2022

Η Αγία Νάπα για πολλές δεκαετίες αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τις καλοκαιρινές αποδράσεις, λόγω των φημισμένων κρυστάλλινων νερών και της υπέροχης αμμουδιάς της. Τώρα σού δίνει ακόμα ένα λόγο για να την επισκεφθείς.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας άνοιξε τις πόρτες της και προσφέρει υψηλής ποιότητας γαστρονομικές εμπειρίες.

Ο λόγος για το Riva Beachouse, ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην Αγία Νάπα και έχει διαμορφωθεί ούτως ώστε να προσφέρει εξαίρετης ποιότητας φαγητό στους επισκέπτες του, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

IMG_7149.jpg

Η έμφαση που δίνεται στην ποιότητα του φαγητού είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Το Riva beachouse, αποτελεί τη νεότερη ιδέα του Amaro Hospitality Group, το οποίο βρίσκεται στην πρωτεύουσα, παρουσιάζοντας την ίδια ποιότητα φαγητού, αλλά και κοινά πιάτα. Το νέο all day beachouse, είναι ο ιδανικός προορισμός για να επισκεφθείς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών εντός του νησιού, συνδυάζοντας εξαιρετικό φαγητό με ειδυλλιακή θέα.

riverdalecracker.png


Η μεσογειακή προσέγγιση στο φαγητό, με τη χρήση φρέσκων, εποχιακών και ντόπιων υλικών, επηρεασμένη από διάφορες κουζίνες σε όλο το κόσμο, συνθέτουν ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα το οποίο υπόσχεται να σε ικανοποιήσει στο έπακρον. Τα πιάτα επιμελούνται καταξιωμένοι σεφ με πολλή όρεξη, αγάπη και αφοσίωση για το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα.

piatarierdale.png


Το Riva Beachouse στοχεύει να ανεβάσει το γαστρονομικό επίπεδο στο νησί και επιδιώκει να γίνει ο απόλυτος προορισμός για ξένους και ντόπιους επισκέπτες, οι οποίοι είναι λάτρεις νόστιμου και ποιοτικού φαγητού σε χώρους που προσφέρουν μοναδική, ατμοσφαιρική διάθεση.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Τηλ.23250025
Οδός: 52 Αγία Θέκλα, Αγία Νάπα, Αμμόχωστος
Website εδώ.
Facebook εδώ.
Instagram εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close