Νέες Αφίξεις , Εστιατόρια

Νέο εστιατόριο στη Λάρνακα με εμπειρία εξωτερικού!

Ένας υπέροχος χώρος για όλα τα γούστα

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουλίου 2022

Ψάχνοντας νέα εστιατόρια που προσφέρουν διαφορετικές γεύσεις και εμπειρίες στους πελάτες, βρήκαμε κάτι ιδανικό στην επαρχία Λάρνακα!

Η νέα προσθήκη του εστιατορίου Fish King and More το οποίο βρίσκεται στον κύριο δρόμο Κιτίου, ήρθε για να προσφέρει στους πελάτες του απίστευτες γευστικές απολαύσεις, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τις διάφορες χώρες του εξωτερικού που έχουν επισκεφτεί τα άτομα του εστιατορίου. Οι εμπειρίες και οι γνώσεις που έχουν αποκτήσει, είναι το μυστικό για το εξαιρετικό αποτέλεσμα του εστιατορίου.

Το εστιατόριο προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φαγητών φτιαγμένα για όλα τα γούστα! Το μενού διαθέτει fish and chips, ψάρια στη σχάρα, σαλάτα του καίσαρα με κοτόπουλο, σαλάτα με τραγανές γαρίδες. Επίσης, προσφέρονται μπιφτέκια, κλασσικά, χορτοφαγικά και με κοτόπουλο καθώς και στέικς με γαρίδες, το κλασσικό Αμερικάνικο Surf and Turf. Το εστιατόριο μπορεί να εξυπηρετήσει και χορτοφαγικά άτομα. Όλα τα πιάτα είναι από ολόφρεσκα προϊόντα, με στόχο να ικανοποιούν τους πελάτες τους στο έπακρον.

FISH 5.png

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το φαγητό τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου, καθώς και την επιλογή να παραγγείλουν για take away και delivery. Η συνεργασία του επιχειρηματία, Στέλιου Γεωργίου με την ομάδα του γνωστού εστιατορίου Think30 στην Στασικράτους και ο πολύπειρος διευθυντής Βασίλης Χριστοδούλου, θα σας εξυπηρετήσουν με το καλύτερο τρόπο. Η εμπειρία τους σε επαγγελματικές κουζίνες και ξενοδοχεία του εξωτερικού, όπως Γερμανία και Νορβηγία είναι εμφανέστατη.

FISH 4.png

Την ομάδα του Fish King ηγείται η πολύπειρη Σεφ του Think30 Έφη Χριστοδούλου, με επαγγελματική εμπειρία από το Starz Steakhouse στην Κύπρο και Νοzomi στο Λονδίνο. Μετά από ένα επαγγελματικό πέρασμα από τις Σκανδιναβικές Χώρες και αφού άντλησε πολλές μαγειρικές γνώσεις κατέληξε στο Τhink30. Τώρα σαν Executive Chef σε ένα χώρο που συνεχώς αναβαθμίζεται στην πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας, προσφέρει την ποιότητα φαγητού και τα όμορφα στησίματα του Think30 σε μια πιο casual εκδοχή, που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις αυτού του εστιατορίου.

FISH & CHIPS PHOTO 4.png

Στόχος του εστιατορίου είναι να προσφέρει ποιοτικό φαγητό, σε προσιτές τιμές και γενναιόδωρες μερίδες, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό και τις ασταθείς καταστάσεις στην οικονομία. Η κατεύθυνση του εστιατορίου δείχνει τη δημιουργία γευστικών και εξαίρετων προϊόντων σε ελκυστική τιμή.


Οδός: Λεωφόρος, Αρχιεπίσκοπου Μακαρίου III 60, Κίτι Λάρνακα

Τηλ. Επικοινωνίας: 24-422100

FISH 2.png

FISH 1.png

FISH 7.png

FISH 3.png


Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close