Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2022
Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε το Τσίρειο Στάδιο, το βράδυ της Τρίτης, για την συναυλία του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Scorpions, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Rock Believer».
Matthias Jabs, Rudolf Schenker, Klaus Meine, Pawel Maciwoda και Mikkey Dee καταχειροκροτήθηκαν από τους θαυμαστές τους μόλις εμφανίστηκαν στη σκηνή, με τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Klaus Meine να καλωσορίζει το κοινό στα ελληνικά.
Οι Scorpions ερμήνευσαν τις παλιές επιτυχίες τους, αλλά και τα νέα τους τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ, που επίσης φέρει τον τίτλο «Rock Believer», ενώ αποκορύφωμα της βραδιάς υπήρξε η ερμηνεία της τεράστιας επιτυχίας «Wind of Change», με τους νέους στίχους που έχουν αντικαταστήσει τις αναφορές στη Ρωσία.

Στην τεράστια οθόνη της σκηνής προβλήθηκε το σήμα της ειρήνης με τα χρώματα της Ουκρανίας ενώ ο Klaus Meine εμφανίστηκε με μια σημαία της χώρας και έστειλε μήνυμα ειρήνης και συμπαράστασης στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.
Από τη συναυλία δεν έλειπαν και τα απρόοπτα, αφού ένας τολμηρός θαυμαστής κατάφερε να ανεβεί στη σκηνή και αφού πέρασε μπροστά από τον τραγουδιστή πήδηξε προς το πλήθος.
Πρόκειται για την 4η φορά που το θρυλικό συγκρότημα περιλαμβάνει το νησί μας στο πλαίσιο παγκόσμιας περιοδείας του, με την τελευταία το 2019.
Οι συναυλίες του συγκροτήματος συνεχίζονται με επόμενο σταθμό τη Γαλλία, στις 15 Ιουλίου, ενώ ακολουθούν, μια συναυλία στην Πορτογαλία (18/7) και μέχρι το τέλος του έτους, τρεις συναυλίες στον Καναδά και 21 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2023 οι Scorpions έχουν προγραμματίσει, μέχρι στιγμής, έξι συναυλίες στη Γερμανία και μια στην Ελβετία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Σχετικά
Στέλιος Διονυσίου, Κωνσταντίνα και ο Δημήτρης Σουρουλλάς σε μια δωρεάν συναυλία στην πλατεία
Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τίτλο «Κύπρος – Μια Πατρίδα – Ένας Λαός»
Η Ρία Ελληνίδου έρχεται Κύπρο, για μία από τις πιο δυνατές βραδιές της σεζόν
Γίνε μέρος του πιο πολυσυζητημενου και πολυαναμενόμενου live του φετινού φθινοπώρου.
O Γρηγόρης Σαμόλης έρχεται για ένα γνήσιο κρητικό γλέντι στο Μαρώνι
Η Κύπρος ετοιμάζεται για μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη κρητική μουσική, χορό, πάθος και αυθεντικό γλέντι!
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το 39ο Φεστιβάλ της ΕΔΟΝ
Θα επιστρέψει και πάλι το καλοκαίρι.
Ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα μας διασκεδάσουν στον Χορό του Καϊσιού
Έρχονται με ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και αγαπημένες επιτυχίες!
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Βίντεο από την αγρυπνία στη Νίκαια
Πλήθος θαυμαστών και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν στην αγρυπνία, το βράδυ της Κυριακής
Μετά τη συναυλία-υπερθέαμα στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Ρέμος έρχεται στην Κύπρο
Μετά από μια ιστορική βραδιά στη Θεσσαλονίκη με περισσότερους από 200.000 θεατές, ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζεται να ανέβει στη σκηνή της Κύπρου.
Η Σελίν Ντιόν επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια απουσίας
Η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν εμφανής από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής της επάνω στη σκηνή - «Είμαι όλα όσα είμαι επειδή με αγαπήσατε»
Ο APON ακύρωσε συναυλία του λόγω του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη: Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα
Ο τραγουδιστής θα εμφανιζόταν στην Πάτρα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, τη μέρα που θα γίνει η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη Λευκωσία για διήμερο Masterclass Τραγουδιού & Ερμηνείας
«Άκου τη φωνή σου... όπως δεν την έχεις ξανακούσει!»
Γιώργος Μαζωνάκης: Τι αναφέρεται για την αιτία θανάτου – Τη Δευτέρα η κηδεία
Όσα έγιναν γνωστά