Μουσική

Το Φεστιβάλ Afrobanana επιστρέφει και δηλώνει περιβαλλοντικά αναβαθμισμένο

Τράπεζα Κύπρου και Alternative Brains Rule ενώνουν δυνάμεις για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουλίου 2022

Το βραβευμένο Φεστιβάλ AfroBanana, μετά από διακοπή δυο χρόνων λόγω της πανδημίας, επιστρέφει δυναμικά αναβαθμίζοντας τη δέσμευσή του προς το κοινό για προστασία του περιβάλλοντος και υλοποίηση ενεργειών για τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Ενώνοντας δυνάμεις με την Τράπεζα Κύπρου, που επίσης αναβάθμισε την πολιτική της για το περιβάλλον, υιοθετώντας κριτήρια ESG (για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και τη Διακυβέρνηση), εργάζονται από κοινού για να δημιουργήσουν οικολογική συνείδηση και να στηρίξουν με τις ενέργειές το περιβάλλον.

afrolog.jpg

Η Τράπεζα Κύπρου ως συνεργάτης Sustainability και η ομάδα του Alternative Brains Rule ως η ψυχή του Afrobanana, συνεργάζονται σε μια κοινή στρατηγική για διάχυση των φιλικών προς το περιβάλλον πρακτικών. Έτσι, το φετινό Φεστιβάλ, που κλείνει 10 χρόνια ζωής, μετατρέπεται σε μια κοινότητα που ενεργεί για το περιβάλλον, με τη συμμετοχή ειδικών που θα μιλήσουν για απλές και χρήσιμες πρακτικές για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα, ταυτόχρονα με τη χρήση φωτοβολταϊκών και drones με τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να φορτίζει τα τηλέφωνά του.

afrobana5.jpg

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 13 - 17 Ιουλίου 2022 στο πανέμορφο Val’s Place, στο καταπράσινο περιβάλλον της Γιαλιάς στην Πάφο, 200 μέτρα από τη θάλασσα και υπόσχεται να ξυπνήσει όλες μας τις αισθήσεις μέσα από ένα προσεγμένο και ανατρεπτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μουσική, δραστηριότητες ευεξίας, φαγητό και ποτό και πολλά άλλα.

Η φετινή διοργάνωση σηματοδοτεί την 10η επέτειο του αγαπημένου καλοκαιρινού φεστιβάλ της Κύπρου, που έχει καθιερωθεί την τελευταία δεκαετία ως μία από τις πιο επιδραστικές συναντήσεις στο νησί, συνδυάζοντας τον πολιτισμό και την ευεξία, οδηγώντας το κοινό σε ένα βαθύτερο συναισθηματικό ταξίδι.

Η ομάδα του ABR, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του κορυφαίου διοργανωτή μουσικών εκδηλώσεων, ενώνει δυνάμεις με εκλεκτούς συνεργάτες και προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα. Στη διοργάνωση, συμμετέχουν ανατρεπτικά συγκροτήματα και μουσικές ομάδες όπως οι cosmic ravers, οι Henge, brass band των Balaphonics, που επιστρέφουν μετά από 7 χρόνια, οι Brass Rave Unit, ο DJ Ground από την Ιαπωνία και ο DJ-παραγωγός Manuel Fischer από τη Ζυρίχη.

afrobana3.jpg

Επίσης, στο Φεστιβάλ θα συμμετέχουν η mobile party ομάδα του Needless, το Sousami bar, το Melody Lab, οι Roots Crew Soundsystem και το Animafest.

Τα νέα παιδιά της hip-hop σκηνής, Strawberry Jam και η Barco Pirata, θα φέρουν τη φρέσκια προοπτική τους στη σκηνή.

Το Φεστιβάλ ανοίγει τις πύλες του στις 13 Ιουλίου, ώρα 15:00 και τις κλείνει στις 17 Ιουλίου στις 22:00.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο www.afrobanana.com

Σχετικά

Ατζέντα
September 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close