Το επιβλητικό Elysium βραβεύτηκε με το “British Airways Customer Excellence Award” για το 2019

Το επιβλητικό Elysium βραβεύτηκε με το βραβείο “British Airways Customer Excellence Award” για το 2019 για την παροχή υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτησης πελατών και εμπειριών. Το βραβείο αυτό προέρχεται από αμερόληπτες κριτικές πελατών και απευθύνεται στα ξενοδοχεία που προσφέρουν στους πελάτες μοναδικές εμπειρίες.

Με συνολικό βαθμό 9.4/10, το Elysium ανήλθε στην κορυφή της βαθμολογίας για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει.    

“Επιλέξαμε το Ξενοδοχείο σας γιατί έχετε καταφέρει να εντυπωσιάσατε τους πελάτες μας. Αναδειχτήκατε ως ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία μας για το έτος 2019. Σας ευχαριστούμε που βοηθάτε τους πελάτες μας να απολαμβάνουν αξέχαστες εμπειρίες διακοπών που θα θυμούνται για πάντα”, είπε με δήλωσή της η Claire Bentley, Διευθύνουσα Σύμβουλος της British Airways Holidays.

Από τη δική του μεριά ο Χρήστος Παπαμιλτιάδους, Γενικός Διευθυντής του Elysium, δήλωσε: “Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι και χαρούμενοι για την κατάκτηση αυτού του διεθνούς βραβείου από τη British Airways Holidays, κάτι που επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια, το πάθος και την αφοσίωσή μας να παρέχουμε στους φιλοξενούμενους μας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και μοναδικές εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες. Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλη την ομάδα του Elysium, τους συνεργάτες μας, και πάνω απ’ όλα, στους πελάτες μας που βοήθησαν με την ψήφο τους ώστε η βράβευση αυτή να γίνει πραγματικότητα”.

Ως ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, η British Airways Holidays διακρίνεται για τη δέσμευσή της στην παροχή διακοπών υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιώντας τα σχόλια των πελατών της για να βρει τα κορυφαία Ξενοδοχεία της συνεργάζεται με τη Reevoo, μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία, συλλέγοντας κριτικές από τους πελάτες της, οι οποίοι καλούνται να βαθμολογήσουν τα Ξενοδοχεία με βάση την τοποθεσία, την εξυπηρέτηση, την καθαριότητα και το επίπεδο άνεσης του ύπνου που προσφέρουν. Οι συμμετέχοντες δίνουν επίσης στο Ξενοδοχείο μια συνολική βαθμολογία με μέγιστο βαθμό το 10. Μάθετε περισσότερα για τη Reevoo στο ba.com/reviews.

Φέτος, η British Airways Holidays έχει συγκεντρώσει πάνω από 102.000 ανεξάρτητες κριτικές ξενοδοχείων, ενώ το 2019 απένειμε 650 βραβεία αριστείας πελατών σε όλο τον κόσμο για να αναγνωρίσει τα κορυφαία ξενοδοχεία με τα οποία συνεργάζεται.

Elysium title
Χρήσιμες πληροφορίες:
Λεωφ. Τάφων των Βασιλέων, Πάφος
Διαθέσιμο Parking

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31