Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2022
Το Netflix επιβεβαίωσε επίσημα τη δεύτερη σεζόν για το κορεατικό δράμα του Squid Game (το Παιχνίδι του Καλαμαριού).
Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα πέρυσι, κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τις σειρές με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix μέσα σε 12 ημέρες από την κυκλοφορία της.
Χθες, δύο νέες αναρτήσεις στα social media του Netflix επιβεβαίωσαν ότι η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν.
Η πρώτη ανάρτηση είχε τη περίφημη κούκλα από το πρώτο επεισόδιο, με το νούμερο δύο να αναβοσβήνει στο μάτι της. «Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι. Πάμε. Το Squid Game συνεχίζεται» έγραφε στη λεζάντα.
Μια δεύτερη ανάρτηση περιείχε ένα μήνυμα από τον σκηνοθέτη, συγγραφέα και εκτελεστικό παραγωγό της σειράς, Hwang Dong-hyuk, με τίτλο «Έρχεται ένας εντελώς νέος κύκλος».
«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι», έγραψε. «Αλλά χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix» συνέχισε.
«Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, μια τεράστια κραυγή στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε την σειρά μας»
Ο Hwang συνέχισε δίνοντας κάποια στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν.
«Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Έρχεται η 2η σεζόν. Ο άντρας με το κοστούμι μπορεί να επιστρέψει. Θα γνωρίσετε επίσης το αγόρι της Young-hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για άλλη μια φορά για έναν εντελώς νέο κύκλο» ανέφερε στην ανάρτησή του.
Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που το Netflix ανακοινώνει δημόσια την ανανέωση μιας σειράς, ο συν-CEO της πλατφόρμας Ted Sarandos είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε για άλλη μια σεζόν λόγω των κερδών που απέφερε στο Netflix.
Τους τελευταίους μήνες, ο Hwang έχει μιλήσει πολλές φορές για το τι μπορούν να περιμένουν οι φανς από τη δεύτερη σεζόν. Τον Απρίλιο, επιβεβαίωσε την επιστροφή τόσο του Gi-hun όσο και του Front Man, ενώ νωρίτερα μέσα στη χρονιά άφησε να εννοηθεί ότι η Jung Ho-yeon θα μπορούσε να επιστρέψει στη σειρά, παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της πέθαινε στην πρώτη σεζόν.
Με πληροφορίες του NME
Πηγή: lifo.gr
Σχετικά
«Transformers 8»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ επιστρέφει στο franchise
Ο εμβληματικός σκηνοθέτης αναλαμβάνει την εποπτεία όλων των δημιουργικών πτυχών της όγδοης ταινίας, η οποία βρίσκεται ήδη σε ανάπτυξη στην Paramount.
13 ταινίες βάζουν την κυπριακή δημιουργία στο επίκεντρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
Το Εθνικό Διαγωνιστικό Πρόγραμμα της 16ης διοργάνωσης, η ειδική προβολή «Ο Χώρος Ανάμεσα» και δύο νέα βραβεία στο Θέατρο Ριάλτο.
Το «MOTHERWITCH» του βραβευμένου με Emmy Μίνου Παπά έρχεται στους κυπριακούς κινηματογράφους
Η διεθνώς αναγνωρισμένη κυπριακή ταινία MOTHERWITCH του βραβευμένου με Emmy Νέας Υόρκης σκηνοθέτη Μίνου Παπά έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου
Τέσσερις νέες ταινίες μάς δίνουν ραντεβού στο σινεμά αυτή την εβδομάδα
Οι αποκαλύψεις για το Facebook, η σκοτεινή πλευρά της τηλεόρασης, μια ανατριχιαστική «Άλλη Μαμά» και μια περιπέτεια φιλίας έρχονται στις κυπριακές αίθουσες στις 8 Οκτωβρίου.
Το Netflix κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του «Animals» με τον Μπεν Άφλεκ
Πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 9 Οκτωβρίου
Αναστέλλεται η παραγωγή του «The Batman 2» - Ο Ματ Ριβς αποχώρησε λόγω «οικογενειακού ζητήματος»
Τον Ιούλιο, το στούντιο ανέβαλε την πρεμιέρα της ταινίας για τον Φεβρουάριο του 2028
«Avengers: Endgame»: Ξεπέρασε το Avatar και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών
Το «Avengers: Endgame» που κυκλοφόρησε το 2019 έχει συγκεντρώσει συνολικά 2,925 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office
Ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την 51η ταινία του στη Μαδρίτη
Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει πίσω από την κάμερα για τη νέα του ταινία, με τα γυρίσματα να ξεκινούν στις 5 Οκτωβρίου και τη Μαδρίτη να βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.
Σαμπρίνα Κάρπεντερ και Μάργκαρετ Κουόλι στο πλευρό του Τομ Χόλαντ στο biopic του Φρεντ Αστέρ
Η Κάρπεντερ θα υποδυθεί την Τζίντζερ Ρότζερς και η Κουόλι την Αντέλ Αστέρ στη νέα ταινία του Πολ Κινγκ, με τον Χόλαντ να αναλαμβάνει τον ρόλο του θρυλικού χορευτή και να ετοιμάζεται για μερικές από τις πιο απαιτητικές χορευτικές σκηνές της καριέρας του.
«Gremlins 3»: Η νέα ταινία μεταφέρεται για το φθινόπωρο του 2028
Η Warner Bros. καθυστερεί για σχεδόν έναν χρόνο την επιστροφή των Γκρέμλιν, με τον Κρις Κολόμπους να επιστρέφει στη σκηνοθεσία της τρίτης ταινίας.
«Η ηχώ της Κύπρου»: Ένα μοναδικό ηχητικό ταξίδι στην Κύπρο του 1953
Το ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού ζωντανεύει σπάνιες ηχογραφήσεις με παραδοσιακά τραγούδια, τσιαττίσματα και προφορική ποίηση, σε μια δωρεάν πρώτη προβολή στη Λευκωσία.
Το «Ocean» του David Attenborough προβάλλεται δωρεάν στη Λευκωσία
Η βραβευμένη με Emmy ταινία μάς ταξιδεύει στα βάθη των ωκεανών, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με συζήτηση ειδικών και μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία.