Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουνίου 2022
Το Netflix επιβεβαίωσε επίσημα τη δεύτερη σεζόν για το κορεατικό δράμα του Squid Game (το Παιχνίδι του Καλαμαριού).
Η σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα πέρυσι, κατέκτησε την κορυφή της λίστας με τις σειρές με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Netflix μέσα σε 12 ημέρες από την κυκλοφορία της.
Χθες, δύο νέες αναρτήσεις στα social media του Netflix επιβεβαίωσαν ότι η δημοφιλής σειρά επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν.
Η πρώτη ανάρτηση είχε τη περίφημη κούκλα από το πρώτο επεισόδιο, με το νούμερο δύο να αναβοσβήνει στο μάτι της. «Λάβετε θέσεις. Έτοιμοι. Πάμε. Το Squid Game συνεχίζεται» έγραφε στη λεζάντα.
Μια δεύτερη ανάρτηση περιείχε ένα μήνυμα από τον σκηνοθέτη, συγγραφέα και εκτελεστικό παραγωγό της σειράς, Hwang Dong-hyuk, με τίτλο «Έρχεται ένας εντελώς νέος κύκλος».
«Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να ζωντανέψει η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι», έγραψε. «Αλλά χρειάστηκαν 12 ημέρες για να γίνει το Squid Game η πιο δημοφιλής σειρά στην ιστορία του Netflix» συνέχισε.
«Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, μια τεράστια κραυγή στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε την σειρά μας»
Ο Hwang συνέχισε δίνοντας κάποια στοιχεία και περισσότερες λεπτομέρειες για τη δεύτερη σεζόν.
«Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Έρχεται η 2η σεζόν. Ο άντρας με το κοστούμι μπορεί να επιστρέψει. Θα γνωρίσετε επίσης το αγόρι της Young-hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για άλλη μια φορά για έναν εντελώς νέο κύκλο» ανέφερε στην ανάρτησή του.
Αν και αυτή είναι η πρώτη φορά που το Netflix ανακοινώνει δημόσια την ανανέωση μιας σειράς, ο συν-CEO της πλατφόρμας Ted Sarandos είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα επέστρεφε για άλλη μια σεζόν λόγω των κερδών που απέφερε στο Netflix.
Τους τελευταίους μήνες, ο Hwang έχει μιλήσει πολλές φορές για το τι μπορούν να περιμένουν οι φανς από τη δεύτερη σεζόν. Τον Απρίλιο, επιβεβαίωσε την επιστροφή τόσο του Gi-hun όσο και του Front Man, ενώ νωρίτερα μέσα στη χρονιά άφησε να εννοηθεί ότι η Jung Ho-yeon θα μπορούσε να επιστρέψει στη σειρά, παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας της πέθαινε στην πρώτη σεζόν.
Με πληροφορίες του NME
Πηγή: lifo.gr
Σχετικά
Το «Free Eliza» της Κύπριας σκηνοθέτριας Αλεξάνδρας Ματθαίου κέρδισε το Μεγάλο Βραβείο στο φεστιβάλ του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου
Το Μεγάλο Βραβείο στο AFI FEST 2026, ανοίγει παράλληλα τον δρόμο για τη διεκδίκηση μιας υποψηφιότητας για Όσκαρ.
Ντέιβιντ Μπόουι: Η χαμένη συναυλιακή ταινία του 1978 επιστρέφει το 2027
Ο σκηνοθέτης του «Moonage Daydream» αποκαθιστά σπάνιο υλικό από την περιοδεία «Isolar II», το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ως ολοκληρωμένη παραγωγή σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους.
Η Ζεντάγια διεκδικεί το πρώτο της Οσκαρ με το «Dune: Part Three»
Η Warner Bros. ετοιμάζεται να προωθήσει τη Ζεντάγια στην κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου για το τρίτο μέρος του «Dune», σε μια απόφαση που αποκαλύπτει πολλά για τη θέση της Τσάνι στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ντενί Βιλνέβ.
Χαβιέρ Μπαρδέμ και Πενέλοπε Κρουζ στο ψυχολογικό θρίλερ «Bunker»
Στη νέα ταινία του Φλοριάν Ζελέρ, μια αμφιλεγόμενη επαγγελματική πρόταση δοκιμάζει τον γάμο ενός ζευγαριού ύστερα από 17 χρόνια κοινής ζωής.
Η Charli XCX στην επόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η ποπ σταρ εντάσσεται στο καστ του «What Happens at Night», ενός γοτθικού ψυχολογικού θρίλερ με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Τζένιφερ Λόρενς.
Τα γυρίσματα του «Heat 2» μεταφέρονται για το 2027
Ο Μάικλ Μαν καθυστερεί την έναρξη της παραγωγής του πολυαναμενόμενου σίκουελ, το οποίο φιλοδοξεί να επιστρέψει στον κόσμο του «Heat» με ένα εντυπωσιακό καστ και προϋπολογισμό 165 εκατομμυρίων δολαρίων.
Στην τελική ευθεία για τον νέο Τζέιμς Μποντ: Τέσσερις ηθοποιοί διεκδικούν τον ρόλο
Αν και το ακριβές χρονοδιάγραμμα για την οριστική απόφαση δεν έχει γίνει γνωστό, δεν αποκλείεται οι επίσημες ανακοινώσεις να γίνουν πριν από το τέλος του έτους
Γκουίνεθ Πάλτροου: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μια ιστορία για την απώλεια και την εκδίκηση
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά «The Apology» του Netflix, σε σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ.
Οι 3 νέες ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στο σινεμά
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας δίνουν αφορμή για μια έξοδο μπροστά στη μεγάλη οθόνη.
Οι Μπρένταν Φρέιζερ και Ρέιτσελ Βάις επιστρέφουν με το «The Mummy: The Book of the Dead»
Η τέταρτη ταινία του franchise αποκτά επίσημο τίτλο και προγραμματίζεται για τις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2027, με το αρχικό πρωταγωνιστικό δίδυμο να επιστρέφει για πρώτη φορά μαζί μετά δεκαέξι χρόνια.
Το «Hold Onto Me» της Μυρσίνης Αριστείδου στη Shortlist των European Film Awards 2027
Μια ακόμη σημαντική διεθνής διάκριση για τον κυπριακό κινηματογράφο, με την ταινία να συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στον διεθνή κινηματογραφικό χάρτη.
Ο Πολ Βερχόφεν στο πλευρό του Τζέιμς Γουάν για τη νέα σειρά «RoboCop»
O Ολλανδός δημιουργός επιστρέφει στο σύμπαν του «RoboCop» συμμετέχοντας στη νέα τηλεοπτική εκδοχή που ετοιμάζει ο Τζέιμς Γουάν για το Amazon Prime.