Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2022
Αν οι βόλτες με το ποδήλατο σε ενθουσιάζουν, τότε η πιο κάτω εκδήλωση, την οποία διοργανώνει η ομάδα "Ποδηλάτες Λευκωσίας - Podilates Lefkosias" θα σε ενθουσιάσει, μιας και δεν είναι μόνο μία απλή βόλτα με το ποδήλατο, αλλά πρόκειται για μία απογευματινή MTB βόλτα στο πάρκο Αθαλάσσας, η οποία θα έχει και... συνέχεια, μιας και ακολουθεί επίσκεψη στο φαράγγι της Κακκαρίστρας.
Η διαδρομή που θα διανύσεις με το ποδήλατό σου είναι περίπου 20 χλμ., ποδηλατώντας κυρίως στο πάρκο Αθαλάσσας και μετά θα επισκεφθείς με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες το φαράγγι της Κακκαρίστρας, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Ιουνίου, στις 15:45 στο πάρκο Αθαλάσσας, στην είσοδο Λατσιών. Η βόλτα αρχίζει στις 16:00 και η διαδρομή θα αποτελείται περίπου από 70% χωματόδρομο και 30% άσφαλτο. Επομένως προετοιμάσου κατάλληλα, καθώς ο ελάχιστος χρόνος ποδηλασίας υπολογίζεται να είναι γύρω στις 1,5-2 ώρες!
Υπεύθυνοι διαδρομής: Τάσος Μιχαηλίδης 99551638, Μάριος Κωνσταντίνου 99645434
Δυσκολία: 2/6
Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ.
Σχετικά
Οι Sooshi Mango έρχονται στην Λευκωσία με το “The Home Made World Tour”
Το χιούμορ τους μιλά για οικογένειες, συνήθειες, κουζίνες, γειτονιές, υπερβολές και όλα εκείνα τα μικρά στοιχεία που κάνουν την καθημερινή ζωή αστεία
9 πολύ καλοί λόγοι για να πας στο Κοιλάνι την Κυριακή
Έχουμε πολύ καλούς λόγους για να πάμε στο Κοιλάνι την Κυριακή
Στο Άρσος μαθαίνουμε να φτιάχνουμε παλουζέ, σουτζιούκκο και κουλουρούθκια με έψημα
Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια κυπριακής γαστρονομικής παράδοσης ξεκινούν την Κυριακή 12 Ιουλίου, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να μάθουν, να δημιουργήσουν και να γευτούν.
Η Κυπερούντα ζει το πιο γεμάτο πολιτιστικό καλοκαίρι της χρονιάς – Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων
Από μουσικές βραδιές και θεατρικές παραστάσεις μέχρι φεστιβάλ, πανηγύρια, αστρονομικές βραδιές και το 22ο Φεστιβάλ Μήλου, η Κυπερούντα υποδέχεται κατοίκους και επισκέπτες με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Οκτώβριο.
Η κυπριακή παράδοση ζωντανεύει στην Αραδίππου με ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι
Ζωντανή μουσική από το συγκρότημα «Νομάδες», παραδοσιακοί χοροί, αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και το αγαπημένο έθιμο του «τριψίματος του πιπεριού» συνθέτουν μια γιορτή αφιερωμένη στην πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ο απόλυτος οδηγός του Ιουλίου: 15 εκδηλώσεις που ξεχωρίσαμε και αξίζει να ζήσεις
Συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, θερινό σινεμά, γαστρονομικές γιορτές και μεγάλες πολιτιστικές διοργανώσεις συνθέτουν τον απόλυτο οδηγό για τις πιο ξεχωριστές εξόδους του μήνα
Την Παρασκευή, οι πεζόδρομοι της Λευκωσίας θα γεμίσουν μουσικές, μελωδίες και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα!
Μια ξεχωριστή μουσική διαδρομή στους πεζόδρομους της Λήδρας και της Ονασαγόρου!
Τελευταίες παραστάσεις του Circus Atmosphere στην Κύπρο
Το Circus Atmosphere μπαίνει στις τελευταίες δύο εβδομάδες παραστάσεων στο νησί μας
Το 2ο φιλανθρωπικό κάλεσμα σειρήνων «The Sirens’ Call» επιστρέφει στο Παραλίμνι
Το «The Sirens’ Call» καλεί γυναίκες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εμπειρία κολύμβησης με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Οι «Βραδιές Κωμωδίας» κάνουν στάση στον Καλοπαναγιώτη για μια βραδιά γεμάτη γέλιο
Οι Χάμπης, Παύλος Παυλίδης και Κωνσταντίνος Ψυλλίδης ανεβαίνουν στη σκηνή του Παλιού Σινεμά, προσφέροντας μια ξεχωριστή stand-up comedy παράσταση
Μία έκθεση γεμάτη αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες... αλλά και street food
Mια εντυπωσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον κόσμο του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας.
Ένα από τα πιο επιτυχημένα καλοκαιρινά events επιστρέφει και φέτος στα Λεύκαρα
Ονειροδιαδρομές, street food και μεγάλη συναυλία με ελλαδικό συγκρότημα