Eating News , Εστιατόρια

Το ανανεωμένο μενού σε ένα από τα αγαπημένα snack bar της πόλης

Ποιοτικός καφές και καλοφτιαγμένα γεύματα, για κάθε στιγμή της ημέρας

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2022

 Το MASA Sandwich and Coffee το ξέρεις ήδη. Μας πρωτοσυστήθηκε πριν από περίπου 1 χρόνο, οπότε και άνοιξε στην πολυσύχναστη λεωφόρο Τσερίου στη Λευκωσία ένα μικρό μεν μαγαζί με πραγματικά μεγάλες απολαύσεις! 

Το εν λόγω μαγαζί λοιπόν ανανεώνει τον κατάλογό του δημιουργώντας ένα ακόμη πιο πλούσιο μενού με νέους μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων, ικανοποιώντας όλες τις διατροφικές ανάγκες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Στο «Μasa» μπορείς να απολαύσεις στο γραφείο, στο σπίτι ή στο δρόμο (οπουδήποτε κι αν επιθυμείς) έναν από τους πιο ποιοτικούς καφέδες στην πόλη, καθώς έχει φροντίσει να ανανεώσει ακόμα και τον καφέ του, ώστε να σου παρέχει χαρμάνια υψηλής ποιότητας. Αλλά δεν μένει μέχρι εκεί! 

Η αλήθεια είναι πως εδώ και τα σάντουιτς είναι… σοβαρή υπόθεση! Από τις νέες επιλογές, δοκίμασε την "Κιβωτό του Νώε" με κοτόπουλο, γαλοπούλα, μπέικον και παστράμι, ή το πολύ ενδιαφέρον "Πατζάρι-Χούμους" με παντζάρι, ρεβύθια, χούμους, ρόκα, κρεμμύδι, βινεγκρέτ. Μαρούλι, γουακαμόλε, μπέικον, ντομάτα θα μπουν στο "LGBT", ενώ στο "Τυρί πέστο" θα απολαύσεις τυρί, cream cheese, χαλλούμι και φυσικά πέστο. Αν όμως είσαι της υγιεινής, προτείνουμε να δοκιμάσεις το "Vegan Frida" με αβοκάντο, πιπεριές, κόκκινο κρεμμύδι, καλαμπόκι, πάπρικα και τσίλι.

Όπως αντιλαμβάνεται, εδώ τα σάντουιτς δεν έχουν μόνο ευφάνταστα ονόματα αλλά και μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς! 

Επίσης, θα λατρέψεις τις σαλάτες του! Ολόφρεσκες, φτιαγμένες με ποιοτικές πρώτες ύλες και μοναδικά dressing! Νέες προσθήκες αποτελούν η σαλάτα Πατζάρι-Χούμους (Παντζάρι, ρεβύθια, χούμους, ρόκα, κρεμμύδι), Πατζάρι-Φέτα (Παντζάρι, φέτα, ρόκα, κόκκινο κρεμμύδι), Μαυρομάτικα (Μαυρομάτικα, αγγούρι, ντομάτα, μαϊντανός, κόκκινο κρεμμύδι) και Pasta Tuna (πέννες, τόνος, καλαμπόκι, ελιές, λαχανικά). Ό,τι πρέπει δηλαδή για τα μεσημέρια του καλοκαιριού, που αναζητάς κάτι δροσιστικό κι ελαφρύ – μα συνάμα χορταστικό.

Σημείωσε ακόμα, ότι στο μενού προστέθηκαν smoothies... τα οποία θα λατρέψεις! Αρκεί να επιλέξεις ανάμεσα σε Strawberry, Mango, Wild Berry, Passion Fruit και το Pineapple. 

Εναλλακτικά δοκίμασε μία από τις ολοκαίνουριες λεμονάδες, μαστίχα, τζίντζερ, βύσσινο, ρόδι. Θα σε ενθουσιάσουν και θα σε δροσίσουν! 

Όλα τους τόσο δροσερά και συνάμα απολύτως γευστικά. Ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η μέρα σου…

Παράγγειλε στα τηλέφωνα 22 251596 - 96949511 ή μέσω WoltFoody & Bolt και θα μας θυμηθείς! 

MASA Sandwich and Coffee
(22 251596) Tσερίου 24Γ, Λευκωσία.
FacebookMasa sandwich and coffee
Instagrammasa_sandwich_coffee

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close