Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η πιο δροσερή άφιξη στο ανανεωμένο κέντρο της Λευκωσίας

Aκούει στο όνομα Les Fouets du fou

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2022

Φέτος το καλοκαίρι, αν ψάχνεις για πραγματικά φρέσκο και χειροποίητο gelato δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την ολοκαίνουρια άφιξη της Λευκωσίας, το Les Fouets du Fou. 

Το νέο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του μόλις πριν από μερικές ημέρες στην οδό Στασάνδρου κοντά στην καινούργια πλατεία Σπυριδάκη (που εφάπτεται στη ανανεωμένη Λεωφόρο Μακαρίου).

Εδώ λοιπόν θα βρεις εδώ αυθεντικό gelato, φτιαγμένο με τα καλύτερα υλικά, μεταξύ των οποίων Valrhona chocolate, tahiti vanilla bean (η ακριβότερη και πιο δυνατή φρέσκια βανίλια που φτιάχνεται παγκοσμίως). 

Τα φρούτα επιλέγονται φρέσκα και από τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι επιλέγονται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, τον Μάριο, τον οποίο γνωρίσαμε στο χωριό Άλωνα όπου τα καλοκαίρια μας καλωσόριζε στην αυλή του καφεστιατορίου του χωριού, φιλεύοντάς μας αυθεντικό παγωτό!  

Ο Μάριος λοιπόν φροντίζει να εξασφαλίζει μοναδικές πρώτες ύλες, καθώς επίσης και άκρως εξεζητημένα και πρωτότυπα προϊόντα, ώστε το παγωτό του να ικανοποιεί γευστικά και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους παρέχοντας την απόλυτη ικανοποίηση... Εξ ου λοιπόν και όλα τα παγωτά που θα βρεις στο μαγαζί του φτιάχνονται χωρίς τεχνικές χρωστικές ή αρωματικές ουσίες και όλα είναι αυστηρά gluten free -ακόμα και οι γεύσεις μπισκότου, η μηλόπιτα, ενώ υπάρχουν και αρκετές vegan επιλογές. 

Όσον αφορά στις γεύσεις, σε περιμένει μια μεγάλη γκάμα παγωτών που θα ικανοποιήσει όλα τα γούστα, ενώ υπάρχει και συχνή εναλλαγή γεύσεων.

Στο Les Fouets du Fou, πέραν των παραδοσιακών, θα βρεις πάντα και κάτι μοναδικό, που θα σε ταξιδέψει πίσω στην παιδική σου ηλικία αλλά και την κουλτούρα του τόπου μας. Δοκίμασε το ρυζόγαλο της γιαγιάς ή την βίγκαν επιλογή (με superfood) που είναι η σουσαμοπίτα με χαρουπόμελο!

Μάλιστα, όπως μάθαμε, σε μερικούς μήνες ο ίδιος ο Μάριος θα πραγματοποεί και σεμινάρια ετοιμασίας του αυθεντικού gelato από την αρχή μέχρι το τέλος, για απλούς λάτρεις του gelato ή επαγγελματίες που θέλουν να μυηθούν στον κόσμο του gelato! 

(99 898935) Στασάνδρου 4, Λευκωσία.
FacebookLes fouets du fou

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close