Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαΐου 2022
Το καλοκαιράκι βρίσκεται πρό των πυλών και εμείς προετοιμαζόμαστε να το καλοσωρίσουμε με την πιο ανεβασμένη διάθεση!
Ο λόγος για τον απόλυτο all-day και γκλαμουράτο προορισμό στην συμπρωτεύουσα, το La Caleta στο εμβληματικό The Icon, με το φανταστικό του περιβάλλον και την φανταστική θέα στη θάλασσα και την πόλη που σου κόβει την ανάσα.
Το μοναδικό εστιατόριο-διαμάντι της Λεμεσού που βρίσκεται σε ύψος 65 μέτρων και στεγάζεται στον 10ο όροφο του The Icon, αποτελεί έναν από τα πιο πολυσυζητημένους και must προορισμούς της κοσμοπολίτικης πόλης.
Πίσω απο την ήδη επιτυχημένη πορεία του εστιατορίου ένα άρτια καταρτισμένο προσωπικό με κορυφαίο τον Γάλλο Chef Bastien Lhabitant, σε ένα εκλεπτυσμένο μενού με μεσογειακές γεύσεις, και ύφος για τους πιο απαιτητικούς. Η εμπειρία σου στο La Caleta ξεκινά από το brunch, συνεχίζει με δείπνο και κοκτέιλ με ωραία μουσική.
Γι'αυτό το καλοκαίρι το La Caleta σε προσκαλεί στον εξωτερικό χώρο του με την υπέροχη πισίνα , τις εντυπωσιακές ξαπλώστρες, για ατελείωτες βουτιές, ήλιο, χαλαρή ατμόσφαιρα και μουσική σε ένα από τα πιο καταπληκτικά σημεία του νησιού!
Για πληροφορίες κάλεσε στο 25 252404.
Σχετικά

Κυπριακό ξενοδοχείο ανάμεσα στα 25 κορυφαία ξενοδοχεία του κόσμου για το 2025
Στην παγκόσμια ελίτ της φιλοξενίας το Four Seasons Limassol, σύμφωνα με το Tripadvisor

Οι 10 πιο φθηνές πτήσεις για το τριήμερο του Κατακλυσμού – όλες κάτω από €175
Ιδανικές αποδράσεις σε ευρωπαϊκές πόλεις



Το ιδανικό σκηνικό για να πραγµατοποιήσετε έναν ονειρεµένο γάμο
Το Κτήμα Aloe Vera είναι ένας μαγικός χώρος, άκρως ειδυλλιακός, που θα αγκαλιάσει τα όνειρά σας!

Eurovision 2025: Θα εμφανιστεί η Céline Dion στη σκηνή της Βασιλείας;
Οι συζητήσεις και πρόβες στην σκηνή

Το Fasouri Watermania Waterpark στην Λεμεσό επιστρέφει για μια ακόμη συναρπαστική σεζόν!
Aνοίγει τις πύλες του στις 9 Μαΐου

«ΘΒ - Η γαλέρα της ζωής μου»: Η ζωή του Θανάση Βέγγου έγινε graphic novel
«Ειλικρινά, δεν πιστεύω ότι έκανα πάρα πολύ σπουδαία πράγματα στην καριέρα μου. Για ένα πράγμα όμως σας διαβεβαιώ. Στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί»

Ποιοι είναι οι πιο φτηνοί προορισμοί για διακοπές φέτος;
Το Post Office Travel Money δημοσίευσε την 19η ετήσια έκθεση του σχετικά με τα πιο φτηνά (και πιο ακριβά) ταξίδια που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: 7 ελληνικοί προορισμοί για την πρώτη καλοκαιρινή απόδραση
7 προορισμοί, σε νησιά και μη, για ένα τριήμερο που θα θυμάσαι για πάντα.

Επιστρέφει η σκόνη στην ατμόσφαιρα - «Αγγίζει» τους 31 βαθμούς ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Γιατί η Μαδρίτη είναι ο ιδανικός ευρωπαϊκός προορισμός ευεξίας το 2025
Η λίστα με τις 20 πιο ευεργετικές για την υγεία πόλεις της Ευρώπης