Eating News , Εστιατόρια

5+1 ωραίες προτάσεις για γλυκό και καφέ στη Λάρνακα

Γλυκές γωνιές και ωραίες μυρωδιές σε αγαπημένα spots στην πόλη του Ζήνωνα!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Απριλίου 2022

Η Κύπρος έχει να μας προσφέρει μια ποικιλία προορισμών για καφέ και ωραίο γλυκό γλυκό. 

Και επειδή το weekend βρίσκεται πρό των πυλών, το Check In Cyprus σου παρουσιάζει 5+1 στέκια στη Λάρνακα για να απολαύσεις τον καφέ σου με πεντανόστιμα και ιδιαίτερα γλυκά που αξίζει να δοκιμάσεις!

Επίλεξε εκείνο που σου ταιριάζει και καλή σου απόλαυση!

 


Το καφέ της Χρυσάνθης
Από τα δημοφιλέστερα στέκια στην καρδιά της πόλης του Ζήνωνα. Πρόκειται για ένα ζεστό και ατμοσφαιρικό χώρο όπου μπορείς να συνδυάσεις ιδανικά τον καφέ σου με ένα καλοφτιαγμένο κέικ ή γλυκό από το εξαίσιο μενού της. Τώρα μάλιστα που αρχίζει και καλοκαιριάζει σιγά-σιγά η μικρή αυλή της Χρυσάνθης είναι ό,τι πρέπει για να απολαύσεις  την ημέρα σου σε ένα χαλαρό σκηνικό.
Ωραία vibes, ρετρό ατμόσφαιρα και διάθεση για τα πιο χαλαρωτικά απογεύματα μαζί με την παρέα μας.
(24256262) Νικολάου Ρώσου & Ηφαίστου 1.


Dolce Cafe
Εκλεπτυσμός, φινέτσα, πολυτέλεια και άψογο σέρβις. Και όλα αυτά θα τα βρεις στον κοσμοπολίτικο χώρο του Dolce Cafe. Θα το συναντήσεις στο εμπορικό κέντρο του Q Blu Plaza στο ισόγειο του ξενοδοχείου Radisson Blu. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο καφέ με παριζιάνικο στυλ στο οποίο θα περάσεις πάρα πολύ καλά. Ξεχωρίζει τόσο για την πλούσια ποικιλία του σε καφέδες, αλλά και τις ιδιαίτερες προτάσεις του σε γλυκό. Στη λίστα σου βάλε οπωσδήποτε τα χειροποίητα κρουασάν του ή για ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση τα μοναδικά χειροποίητα γλυκά του και τα ιδιαίτερα παγωτά του!
(80008878)  Ατλαντίδων 2, Q Blu Plaza, Λάρνακα.



Lazaris BakeryBar
Εδώ όπου γίνονται οι καλύτερες συναντήσεις με φίλους. Ξακουστό και δημοφιλές, θα το συναντήσεις στην Πλατεία Αγίου Λαζάρου. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο ο οποίος λειτουργεί και ως φούρνος αλλά και ως μπαράκι. Στο μενού του ξεχωρίζει ο καλός και ποιοτικός καφές, τα φρέσκα αρτοπαρασκευάσματα του, τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, αλλά και τα υπέροχα γλυκά του. Ο προσεγμένος του χώρος είναι ό,τι πρέπει και για απογεύματα με ρακόμελο και μεζεδάκι!
(24655700) Αγ. Λαζάρου 37-39, Λάρνακα.


Γλυκολέμονο
Γουστόζικο, γλυκό και χαριτωμένο! Το λέει και το όνομά του εξάλλου. Εδώ θα φας και θα ευχαριστηθείς ωραίο γλυκό και όχι μόνο. Εσύ απλά πάρε θέση σε ένα από τα αναπαυτικά και χαλαρά τραπεζάκια, που σε περιμένουν στον εξωτερικό του χώρο, και απόλαυσε τα απογεύματα σου σε ένα καταπληκτικό περιβάλλον. Επιβάλλεται να δοκιμάσεις τη δημοφιλή μπουγάτσα του συνοδεύοντάς την ιδανικά με το καφεδάκι σου. Ωραίες επιλογές και για φαγητό, με πιάτα όπως νόστιμα μπέργκερ, φρέσκες σαλάτες και ωραιότατα πεϊνιρλί!
(24623010) Ζήνωνος Κιτιέως 105, Λάρνακα.


Edem's Yard
Αυτό το μαγαζί δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι άλλωστε ένας δΔημοφιλής και λαχταριστός προορισμός που κρύβει πολλές γλυκές αμαρτίες. Πάρε θέση σε ένα από τα ντιζαϊνάτα τραπεζάκια του κήπου του και απόλαυσε pancakes σε απίστευτες γεύσεις, γεμίσεις και ό,τι φανταστείς. Στα συν του και τα διάσημο brunch του που το κατατάσσει στους Νο1 προορισμούς στο κέντρο της Λάρνακας. Τι περιμένεις; 
(99842980) Ευανθίας Πιερίδου 37, Λάρνακα.




Choukolata
Το Choukolata είναι από τις σχετικά νέες γλυκές ανακαλύψεις μας στη Λάρνακα. Αν δεν το έχεις επισκεφθεί ακόμη, τότε μια επίσκεψη σίγουρα θα σε πείσει. Βρίσκεται κοντά στη στοά στην Αρμενική Εκκλησία και σερβίρει μυρωδάτο καφέ συνοδευμένο από θεσπέσια γλυκά. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό καφέ-ζαχαροπλαστείο όπου κρύβονται λαχταριστές προτάσεις σε επιδόρπια που τρελαίνουν τον ουρανίσκο. Ξεχωρίζουν τα τρίγωνα πανοράματος, η καλοφτιαγμένη μπουγάτσα, τα σιροπιαστά με άρωμα Ελλάδας (χωρίς ροδόνερο), το γιαννιώτικο κ.ά, καθώς και τα ξεχωριστά προφιτερόλ του με φανταστικές γεμίσεις!
(24 642397) Αρμένικης Εκκλησίας 19, Λάρνακα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close