Eating News , Εστιατόρια

Το Bakaliko της Λάρνακας που κρύβει θησαυρούς

Προϊόντα υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζουν

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2022

Μεθυστικά αρώματα, μοναδικές γεύσεις και ψαγμένα προϊόντα άριστης ποιότητας από την Ελλάδα είναι όλα όσα κρύβει το υπέροχο αυτό delicatessen! Θα το βρεις στην πολυσύχναστη Φανερωμένη σε ένα πανέμορφο χώρο όπου φιλοξενούνται λογής λογής προϊόντα!

Ο λόγος για το Bakaliko greek deli στη Λάρνακα το οποίο ξεχωρίζει χάρη στα υπέροχα προϊόντα, τα οποία φιλοξενεί στα ράφια του, όπως εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, ζυμαρικά ολικής, παστά, καθώς επίσης και σάλτσες, μαρμελάδες, αλλαντικά και τυριά κ.ά

Στην πλούσια γκάμα του θα βρεις εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, κρασιά από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ούζα, ελιές, λουκάνικα, τυριά, σαλάμια, αγνό μέλι, φιστικοβούτυρο, φουντουκοβούτυρα, γλυκά του κουταλιού, κέτσαπ κ.ά.

Όλα τα προϊόντα είναι αγνά, και τα περισσότερα είναι vegan, και προέρχονται από ελληνικές εταιρείες και παραγωγούς, οι οποίοι τα φτιάχνονται όλα με μεράκι.

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις τον ξεχωριστό καβουρμά του. Προκειται για ένα παραδοσιακό προϊόν της Θράκης (μίξη κρέατος σαν παστό) το οποίο μπορείς να συνοδεύσεις σαν μεζέ και με το ποτό σου, καθώς επίσης και τη vegan μπολονέζ, τα διαλεκτά αλλαντικά του, τα τυριά κ.ά

Να σου πούμε πως σύντομα στο κατάστημα θα προστεθούν και κυπριακά προϊόντα όπως χαλλούμι, τυριά, μπίρες και πολλά άλλα, ενώ θα μπορείς και να ψωνίσεις και τα προϊόντα επιλογής σου από το e-shop τους το οποίο θα είναι διαθέσιμο το επόμενο διάστημα!

Πληρ. 24 255352 και 96 040761.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close