20 March 2022
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα παιδιά τραγουδούν και χορεύουν για τα Μωρά Θαύματα

Μωρά Θαύματα: Παιδική εκδήλωση για ένα καλύτερο κόσμο κάθε πρόωρου μωρού

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2022

Τα παιδιά τραγουδούν και χορεύουν για τα Μωρά Θαύματα, σε μια μέρα γεμάτη χαρά και εκπλήξεις, την οποία διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα στο εμπορικό κέντρο Νeo Plaza.

Την Κυριακή 20 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο εμπορικό κέντρο Neo Plaza στην Κοκκινοτριμιθιά, στην εκδήλωση "Τα παιδιά τραγουδούν και χορεύουν για τα Μωρά Θαύματα", για 4 ώρες χαράς, με πολλές εκπλήξεις.   

Ο Σύνδεσμος, που στόχο έχει να ενισχύσει τη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, θα υποδεχτεί τους μικρούς επισκέπτες στο Neo Plaza με παιδικές χορωδίες και χορευτικά, με face painting, αλλά και με την Mini Mouse που θα είναι εκεί για να φωτογραφηθεί μαζί τους.  

Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα, που υπόσχεται να κάνει τον κόσμο κάθε πρόωρου μωρού καλύτερο, σας περιμένει λοιπόν για να γνωρίσετε τη δράση του και να συμβάλετε στην ενίσχυση των στόχων του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα συνοδεύεται από live link, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να κάνουν την εισφορά τους στον Σύνδεσμο, για την ενίσχυση της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ.

Χορηγοί επικοινωνίας: Sigma και Ράδιο Πρώτο. Χορηγός Φιλοξενίας: Neo Plaza. Χορηγοί: Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Evresis, Κing of Toys και Centaur’s Oven & Grill Express.


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close