Wine Guide , Εστιατόρια

3 κρασιά για την Καθαρά Δευτέρα

Τα κρασιά προτείνει ο Χρήστος Βασιλειάδης του οινοποιείου Εκφράσεις

Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2022

Το Οινοποιείο Εκφράσεις το ξέρεις! Δραστηριοποιείται αμπελουργικά και οινοποιητικά από το 2013 στο χωριό Χανδριά, στους πρόποδες του βουνού Μαδαρή, και βρίσκεται σε υψόμετρο 1220 μέτρων. 

Πίσω από τις δημιουργίες του οινοποιείου βρίσκεται ο Χρήστος Βασιλειάδης, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τις ιδιαιτερότητες της περιοχής, προσπαθεί να εμφυσήσει τη φιλοσοφία του σε κάθε δημιουργία του οινοποιείου. Μια φιλοσοφία που στηρίζεται στον μινιμαλισμό, στη βιώσιμη γεωργία και στην απόλυτη έκφραση της περιοχής προέλευσης. 

Με αφορμή λοιπόν την Καθαρά Δευτέρα, ο Χρήστος Βασιλειάδης, μας προτείνει τα κρασιά που θα συνοδεύσουν επάξια το σαρακοστιανό τραπέζι! 

"Η Καθαρά Δευτέρα είναι μια γιορτή αρκετά διαφορετική από τις άλλες. Τοποθετείται σε μια όμορφη εποχή του χρόνου, που παραδοσιακά μας σπρώχνει στους αγρούς και μας φέρνει για μερικές ώρες κοντά στην υπέροχη φύση της Άνοιξης. Ο χαρταετός, τα κλασικά νηστίσιμα εδέσματα συνθέτουν το σκηνικό και ασφαλώς η μέρα δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει και το κρασί. Επιλέξτε κρασιά με οξύτητα, έντονη αίσθηση φρούτου και πιθανόν μια υποψία γλυκύτητας. Ανάλαφρα και με μια αναζωογονητική αίσθηση που θα δέσει θαυμάσια με τα λογής φυτικά εδέσματα, τις σώς, τα αρτοσκευάσματα,τα μαλάκια και τα οστρακοειδή. Νόστιμα λευκά και ροζέ κρασιά λοιπών!

Οι προσωπικές μου προτάσεις για τη συγκεκριμένη μέρα από την γκάμα των κρασιών του Οινοποιείου μας δεν είναι άλλες από το Madari Hills Collection Ευτοπία, το Madari Hills Collection Μυθωδία και το Late Harvest Series Όχθη".

Θέλοντας, μάλιστα να ευχαριστήσει τους φίλους του οινοποιείου του για τη διαχρονική τους στήριξη παραχωρεί 40% έκπτωση και δωρεάν αποστολή για τα συγκεκριμένα κρασιά για παραγγελίες από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.ekfraseiswines.com μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου κάνοντας χρήση του εκπτωτικού κωδικού greenmonday στη σελίδα παραγγελιών.

>> Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Οινοποιείου, https://www.ekfraseis.com/ ή επικοινωνήστε μέσω email στο info@ekfraseisvineyards.com ή τηλεφωνικώς στο 25 211604.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close