Δημοσιεύτηκε στις 01 Μαρτίου 2022
Η Καθαρά Δευτέρα, η μέρα που έχει ταυτιστεί με την εξοχή, τα λιβάδια και τα βουνά, φέτος, στις 7 Μαρτίου, θα μας βρει στο Petrides Farm Park, το οποίο έφτιαξε πρόγραμμα με δραστηριότητες και πλούσιο, σαρακοστιανό μπουφέ!
Tο εκπαιδευτικό θεματικό και ψυχαγωγικό πάρκο Petrides Farm Park στο Μαρκί στη Λευκωσία, σε προσκαλεί σε μια ξέγνοιαστη ημέρα κοντά στη φύση και τα ζώα, γεμάτη διασκέδαση, πολλά παιχνίδια και απεριόριστο σαρακοστιανό μπουφέ με 30 επιλογές εδεσμάτων.
Όσον αφορά στα παραδοσιακά εδέσματα, υπάρχουν λαγάνες, κουλούρια, ταχινόπιτες, ελιόπιτες, λουβάνες, παντζάρια, ελιές πράσινες, ελιές μαύρες, καρότα, σέλινο, κουλούμπρα, ντομάτες, κουνουπίδι, κραμπί, αγγούρι, ραπανάκι, μαρούλι, ρόκα, κρεμμυδάκι φρέσκο, ξιδάτα - ταραμάς, ταχίνι, χούμους, πίκλα, νηστήσιμος χαλβάς, φρούτα εποχής καθώς και φρεσκοψημένοι τραγανοί λουκουμάδες και άφθονο κυπριακό κρασί!
Στη φάρμα Πετρίδης υπάρχουν πάρα πολλά ζώα φάρμας όπως πρόβατα, κατσίκες, παγώνια, γουρουνάκια, στρουθοκάμηλοι, γαλοπούλες, γαϊδουράκια, φραγκόκοτες, βελγικός λαγός, ορτύκια, πάπιες, χήνες, πόνυ, άλογα και άλλα, ένα ιδανικό μέρος για τα μικρά παιδάκια όπου θα μπορούν να κάνουν την βόλτα τους και να θαυμάσουν τα ζώα στη γύρω περιοχή.
Γενική Είσοδος: €15/ €10 για παιδιά κάτω των 12 ετών και παιδιά κάτω των δύο ετών δωρεάν.
Για πληροφορίες και κρατήσεις στο 22 525255.
Σχετικά
Και φέτος θα επισκεφτούμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη στη Σιά
Η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή έρχεται και φέτος
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς